România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu


Musafir

#8151

2016-01-12 09:18

Nu accept actiunea inumana de a lua copiii de langa parinti.

Musafir

#8152

2016-01-12 09:18

Pentru reantregirea familiei.

Musafir

#8153

2016-01-12 09:18

COPIII ROMANI SUNT AI ROMANIEI SI AI PARINTILOR LOR !!
DIN MOSI -STRAMOSI SE STIE CA NU NE LASAM COPIII DE PRIPAS !!

Musafir

#8154

2016-01-12 09:18

Pentru unitatea familie, pentru promovarea valorilor lui Dumnezeu si pentru gloria Lui!

Musafir

#8155

2016-01-12 09:19

Pentru ca am ''suflet'' si sunt impins sa fac asta ( sunt fratii mei romani)! Ma rog bunului Dumnezeu sa asculte glasul celui cu inima curata!

Musafir

#8156

2016-01-12 09:19

Pentru ca doresc sa traiesc intr-o tara, pe un continent, si intr-o lume normala ! Pentru ca astfel de abuzuri sa ne se mai repete. Pentru ca viata, demnitatea si drepturile copilului si ale omului sunt sfinte si trebuiesc respectate.
Pentru ca sunt om si imi pasa de ce este in jurul meu!

Musafir

#8157

2016-01-12 09:20

Nu doresc o vizibilitate mai mare a petitiei.De ce apar escroci? Mars sponsorilor care profita de necazul unei familii.....

Musafir

#8158

2016-01-12 09:20

Din solidaritatea unui cetatean roman cu nevoia altui cetatean roman abuzat si umilit intr-o tara europeana civilizata.

Musafir

#8159

2016-01-12 09:21

Consider ca un copil prefera o palma de la propriul parinte decat sa fie crescut departe de imbratisarile calde a celor care i-au dat viata .Sunt copil si sunt si mama si nu as vrea sa fiu in locul lor nici ca si copil ,nici ca si parinte.Nu ma refer la cazurile unde exista maltratari ale copiilor,acolo ar fi de inteles o decizie de genul dar in cazul familiei Bodnariu consider ca este un abuz din partea autoritatilor.

Musafir

#8160

2016-01-12 09:22

avand in vedere ca sunt unul dintre cei care in tara lui , se lupta zilnic cu legile unui sistem bolnav , consider ca am tot dreptul din lume cand este vorba de copiii semenilor mei sa realizez cat de important este sa fii mereu aproape...si la bine dar si la greu de romanii tai , de sangele tau
. romanii nu sunt nici sclavii europei si nici marionetele oricarui sistem politic din asa zisele ,,tari europene civilizate si democratice".
CWQ

#8161 Re: Re:

2016-01-12 09:22

#7972: - Re:  

 Văd că s-au dus mai mulți „ tembeli ” că li s-au furat mai multor„  tembeli” copiii.

Una-i una și alta-i alta . Aici vorbim de o țară care se consideră democrată și care fără motiv fură copiii altora . Punct .

În ceea ce privește românii din țară , asta se rezolvă aici la noi ; cei care sunt răi și sunt reclamați de către membrii familiei,  să răspundă , iar cei care vor să trăiască așa , e riscul lor .

PS Aveam o vecină ( în copilărie ) care se bătea cu bărbatu-său în parte și la o lună se despărțeau . După câteva zile iar se împăcau și la 2-3 luni se despărțeau din nou . Când le-au zis rudele să divorțaze , așa au făcut dar după un an iar s-au împăcat și așa au dus-o în despărțiri și împăcări până au murit . Deci , sunt și oameni de genul ăsta ; trebuie făcută distincție între anumite situații .


Musafir

#8162

2016-01-12 09:22

Pentru ca nu sunt de acord cu ce se întâmplă în Norvegia în cazul copiilor care sunt luați din diferite motive și îndepărtați de la familiile lor...
O rusine mare pentru o tara europeană....

Musafir

#8163

2016-01-12 09:22

Dumnezeu a initiat familia, nimeni Nu are dreptul sa o distruga .Aduceti va rog copiii inapoi in bratele iubitoare ale parintilor .
FAMILIA BODNARIU ESTE SI FAMILIA MEA

Musafir

#8164

2016-01-12 09:23

societatea independenta care face acestea,are tot interesul,fiind vorba de bani de la stat,deci nu ii intereseaza binele copiiilor.este scandalos,ca se petrece intr-un stat european care este gata tot timpul sa dea lectii.merci.va multumim pentru pozitia d-vs.si ca dati prilejul ca romanii sa fie alaturi de familie.

Musafir

#8165

2016-01-12 09:23

Copiii trebuiesc crescuti si educati in familie, deoarece doar acolo au parte de afectiune pentru a se dezvolta armonios. Faptul ca sunt credinciosi nu justifica in niciun fel luarea lor brutala din sanul familiei , precum si despartirea copiilor. Un copil crescut fara iubire, fara afectiune va deveni apoi un adult cu probleme. Nimic pe lume nu poate inlocui dragostea parintilor.

Musafir

#8166

2016-01-12 09:23

cum de ce am semnat?! pentru acelasi motiv pentru care ati initiat aceasta campanie ...asa am simtit sa ma revolt...

Musafir

#8167

2016-01-12 09:24

niste nenorociti ar trebui aspru pedepsitii

Musafir

#8168

2016-01-12 09:25

Doar uniti putem invinge acest sistem barbar


Musafir

#8169

2016-01-12 09:25

Norvegia se comporta precum Imperiul Otoman, in Evul Mediu... ,,Luarea,, copiilor din sânul familiei, de catre autoritatile norvegiene, este identică cu răpirea copiilor (,,copiii lui Allah,,) de catre Otomani, pentru a forma oastea ienicerilor. Norvegienii?...niște barbari! Scena prezentata cu luarea copiilor din bratele mamei, seamăna cu imaginile din filmele românesti cu răpirea copiilor români de către otomani. Vreo atitudine raspicată din partea autoritatilor române?...Presedinte? Prim-ministru?...Unii dintre noi ne intrebam daca a mai rămas ceva de furat din țara asta...uite ca DA!...Copiii! Copiii crescuți cu morala crestina, copii educati pentru a deveni adulti cinstiti, cu o conduită si o morală demnă de un cetățean bun. Copiii români, buni pentru a reface populația degenerată a unui stat depravat, lipsit de Dumnezeu si moralitatea crestină. Lipsa lui Dumnezeu duce la imoralitate și depravare - Norvegia a devenit o Sodoma si Gomora biblică. Natalitatea scazuta si-o datoreaza procentului mare de populatie care formeaza ,,cupluri,, impotriva firii, cu scopul egoist de a se desfata sexual, fără a se avea in vedere actul procreerii din iubirea normala, dintre un barbat si o femeie. Pentru Norvegia, religia, morala crestina e ceva invechit, primitiv, anormal, de care trebuie sa se debaraseze, iar homosexualitatea, transexualitate sunt chestiuni moderne, normale. Trecerea unui copil, crescut intr-o familie crestina, la o familie de homosexuali sau a unei familii care mixte, dar care-si educa copiii in spiritul libertatii si exhibitionismului sexual, chiar de la vârste precoce, reprezintă normalitatea in Norvegia. Crestinii si moralitatea crestina sunt aberatii, o dovada de primitivism! Dacă alcoolul, dependenta de droguri, de jocuri de noroc etc. sunt recunoscute a fi patologii și sunt tratate ca atare in diverse institutii, de ce homosexualitatea, transexualismul, lesbianismul nu sunt considerate deviații ale comportamentului sexual?

Musafir

#8170

2016-01-12 09:25

Suntem priviti si prin urmare tratati in lume, direct proportional cu respectul de sine pe care ni-l acordam noi insine. Din pacate, conducatorii nostri au retezat sistematic increderea in noi, fiind umili in fata europenilor si celorlalte natii, avand la baza propriile tradari personale si de neam, actiuni care au condus la atitudinea actuala a acestor state, care isi spun civilizate si avansate. Dupa furtul de inteligenta, organizat la nivelul Europei si Americii, urmeaza asadar "furtul" copiilor natiei romane. Statul roman nu are nici puterea, nici vrerea de a-si indrepta spinarea. Nici reprezentantii guralivi pe care ii invitati in emisiuni - acei parlamentari europeni, platiti regeste sa vina pe ecran si sa se vaite cum ca nu a facut altcineva ce trebuie, nu ar trebuie sa mai emita notiuni de valoare si suparari ecranizate pentru a le aduce voturi. Weber Renate se pare ca este un europarlamentar care are solutii doar in emisiunile TV din Romania. Imi pare mie, sau destaptaciunea de care da dovada, ar trebui sa rabufneasca in Parlamentul European? Nu acolo ne reprezinta ea interesele? Taramul romanesc ar trebui doar s-o aplaude pentru ce face acolo, nu s-o sustina cand ponegreste autoritatile romane si nu mai stiu ce ambasada. Sau poate nu stie ca toate ambasadele romane constituie un fel de premiu pentru toti politicienii ratati si nevoiti a se retrage pe locuri caldute? Nu inteleg de ce nu pronuntati raspicat genul acesta de idei, banuiesc ca le aveti in minte, ANTENA 3? Mi-asi dori sa luptam continuu impotriva nedreptatilor ce ni se tot aplica, dar se pare ca lupta romanului nu s-a conturat impotriva cui sa fie indreptata. Ne vor blama copiii nostri pentru atare atitudine indecisa, balbaita si derutanta! Ne vom face vietile grele si de nesuportat pentru ca nu intelegem, la nivel colectiv, ca toata aceasta sleahta manipuleaza, minte, debiteaza, fluturand cu sperantele intre 2, 3, 4, cate partite exista in piata la un moment dat sau ce le mai ofera Basescu in viitorul imediat sau mai indepartat si binenteles din 4 in 4 ani cand... se flutura bancnote, salam, ulei. In concluzie vorbim mult si fara rost, precum fac eu acum. Sper doar ca acei copii sa-si gaseasca linistea in bratele parintilor lor si nu in poalele acestei Norvegii, care nu mai are resurse intelectuale si sange curat de vene. Sper ca istoria, sa ne rasplateasc si pe noi romanii, pana la urma!


Musafir

#8171

2016-01-12 09:26

este chiar o necesitate ca noi, romanii sa invatam sa fim uniti , sa invatam ca suntem si am fost aici, pe plaiurile Mioritice inca dinaintea multor "mari" state europene. Trebuie sa avem onoarea si mandria noastra, decenta dar si puterea de a ne impune. Sa lasam asa pe oricine si oricum sa calce in picioare neamul romanesc, chiar daca traditiile noastre sunt de ospitalitate si deschidere este prea mult. Romani din toate tarile uniti-va.

Musafir

#8172

2016-01-12 09:26

sunt mama si stiu durerea unei mame si nimeni si nimic nu poate lua copiii unei mame decat cel ce i-a dat ,iar acesti neoameni ca nu pot fi numiti oameni se pun impotriva lui Dumnezeu

Musafir

#8173

2016-01-12 09:26

Am semnat ptr ca sunt la randul meu mama si nu pot fi deacord cu asemenea practici folosite de statul norvegian stau si ma gandesc in ce teroare stau toti parinti din aceasta tara stiind ca oricand la orice ora li se pot lua copiii si ma mai intreb de ce organizatiile internationale de protectie a copiilor nu face nimic si de ce popor norvegian nu reactioneza si lasa ca asemenea fapte sa se intample in continuare sper ca demersul nostru sa rezolve aceasta problema si asemenea fapte sa inceteze si nu numai in Norvegia

Musafir

#8174

2016-01-12 09:27

Norvegia ca si alte tari se aliaza defapt impotriva institutiei familiei ...Romani treziti-va la realitate ! Sa solidariam cu familia Bodnariu si cu toate celelalte ....daca va fi cazul !!!

Musafir

#8175

2016-01-12 09:27

Iubesc enorm copiii si cred ca ei trebuie crescuti si educati de parintii lor biologici. Statul are menirea de a proteja copiii si familia si ar trebui sa intervina urgent cind copiii sunt abuzati