NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

2015-11-21 16:16

daca este austeritate sa fie pentru toti.sint diferente mari intre salarii sa se faca dupa competente.

Musafir

2015-11-21 17:18

Oameni buni! Frati si surori! Cetateni ai acestei tari! Va rog frumos...va rog din suflet...haideti sa spunem odata pentru totdeauna, ceea ce ne roade in suflet! Haideti sa stam IMPREUNA ca in '89....zid viu din oameni...sa le spunem: "Pana aici". Sincer, dragi cetateni ai Romaniei si frati de-ai mei? Sincer? Imi este scarba! Si o spun cu adanca amaraciune in sufet si cu dezgust total! Imi este scarba de ei, de nemernicii ASTIA care isi bat joc de cea mai frumoasa tara din lume in care Domnul a pus tot ce a avut el mai bun la indemana...Romania! Imi este scarba de toti politicienii romani...aceleasi minciuni...aceleasi promisiuni desarte...pana cand? Nu-i de ajuns ca isi baga mainile alea spurcate si corupte in buzunarul, si asa saracacios, al Romaniei? Si frati romani...nu mai spuneti ca: "Imi este scarba de Romania" , "Nu mai vin niciodata acasa in tara" , "Nu am ce face in tara" s.a.m.d; nu tara NOASTRA e de vina! De vina sunt ei...ulii aia care si-au facut cuibarul in Casa Poporului, Palatul Parlamentului....si de acolo, desi satui, cand vad cate-o "prada grasa" sar cu totii pe ea si se prefac flamanzi. De parca noi nu am sti! Spuneti voi frati romani....eu muncesc 8 ore / zi pe un salariu de 1.000 RON, 6 zile pe saptamana si am si facultate....deputatii si senatorii nostri, precum si alti "mai-mari" jegosi merg 4 ore / zi la munca, sa doarma, sa admire bulanele si fustele colegelor, sa isi beleasca ( scuze ) ochii aia spurcati in smarphonuri de zeci de milioane, si isi ia un salariu de 5000 si tot nu le ajunge? Asta e dreptate cetateni romani? Ce fac ei mai mult ca noi? Dorm! La ce se pricep ei mai bine ca noi? La minciuni! Ce fac ei de au salarii inzecite fata de ale noastre? Ca si le pot vota! Dati share pe siteuri si haideti sa punem o data punct.

Musafir

2015-11-21 17:18

La munca nu la furat banul public si dava un le confine sa demisioneze k nu ai fine nimeni fortat acolo

Musafir

2015-11-21 17:23

Am semnat petitia pt ca nu e corect nici din punct de vedere politic nici din punct de vedere moral.ca ei sa se lafaie si batranii care au muncit la camp sa nu si permita o aspirina..... E strigator la cer....

Musafir

2015-11-21 19:12

nu este normal cu noi cum ramine poporu murim de foame sa se faca dreptate coruptia ucide

Musafir

2015-11-21 19:19

Cand va ajunge Romania la nivelul de trai al tarilor europene, atunci sa aiba si ei salari europene!

Musafir

2015-11-21 19:25

Intrucat deputatii,senatoriisi alte categorii de functionari de rang inalt care ar trebui sa se lupte pentru propasirea spirituala si materiala a poporului se lupta pentru grupurile lor de interese care au saracit populatia tarii cat si tara prin cedarea aproape gratuita a tuturor bogatiilor naturale. Rusine sa le fie!

Musafir

2015-11-21 19:26

Nu e corect ca un pensionar care a muncit toată viață lui ca vai de ei să ia o pensie de mizerie,și parlamentării noștri se lăfăiesc cu salarii sau pensii de mii de euro,rușine să le fie,parcă nu ar trăi tot în România.

Musafir

2015-11-21 20:48

Sa dea pensii cui merita mai mari si parlamentarii sa mai reduca salariile lor....

Musafir

2015-11-21 20:50

Aceste favoruri banesti din ultima perioada ptr.alesi este o sfidare a cetatenilor din aceasta tara.Rusine!!!!!!!

Musafir

2015-11-21 20:52

Mi se pare o masura aberanta de a mari pensiile si salariile demnitarilor , atata timp cat sun pensii de 7 lei in aceasta tara. Deci , intr-o luna , 7 lei inseamna 7 paini. unde mai pui ca veteranii de razboi au pensii mizere, cei care au muncit la CAP fortati de regimul comunist , la fel,o pensie de mizerie. RUSINE DOMNILOR PARLAMENTARI. V-as coase la gura cu sfoara, sa va doara , sa ne mintiti doar din priviri,pentru ultima oara...

Musafir

2015-11-21 21:10

Nimic nu e bine, an țara noastră!!!

Musafir

2015-11-21 21:56

Sunt o grămadă de sărăci în țară asta parlamentări nu merită nici salarile ce le iau acum

Musafir

2015-11-21 22:07

Niste nesimtiti!astia ar trebui pusi la zid ca pe Ceausescu...fac genocid impotriva populatiei...genocid financiar

Musafir

2015-11-22 06:23

De ciuda. Si revolta.

Musafir

2015-11-22 08:17

Rusine, rusine, rusine!!!clasa politica din Romania este o mare magarie.Toti sunt la fel, imi pare rau ca am votat!

Musafir

2015-11-22 09:22

este inadmisibil,unii pensii special de mii de euro si altii de 7 lei

Musafir

2015-11-22 09:32

Nu e posibil sa fie remunerati atat pt atatul cat il muncesc!

Musafir

2015-11-22 10:23

Am semnat acesta petitie fiindca nu este corect Presedintele tari a spus ca asculta vocile cetatenilor tari care la votat si ca vrea sa faca ce este bine pentru tara lui suntem singura tara care nu are grija de batrinii lor si de copii lor in nicio tara nu exista ca un pensionar sa plateasca doctori ,tratamente, transport,la fel si copii sunt scutiti de aceste plati e strigator la cer cita bataie de joc este in tara noastra toti care vin la putere se gindesc doar cum sa le fie doar lor bine si sa fure cit mai mult .Daca as putea sa ajung la Presedintele atit I as spune sa faca tara cum sunt toate tarile din afara scoala copiilor nu se plateste tot ce au nevoie copii la scoala sunt date de catre guver copii sa beneficiezi de gratuite tratamente, transport pina la 11 ani pentru batrini la fel si pentru cei care sunt angulation ai platesc taxe la stat sa aiba gratuit controale la medic tratamente se opresc bani pentru sanatate si apoi cind au nevoie de controale si de tratamente nu se tine cont ca acela om deja plateste pentru sanatatea lui. Sunt foarte multe de facut in tara noastra de schimbat Dar nu Ai cu cine fiindca cei pe care noi cetateni ii votam fac totul doar pentru ei sa le fie bine .Sunt plecat a de sapte ani din tara si imi este foarte dor de tara mea m as intoarce in tara fiindca imi este greu sa stau printre straini Dar astept de ani sa se schimbe ceva in bine in tara Dar nimic aici sunt o straine Dar sunt respectata de cetateni aceste tari si am mai multe drepturi decit in tara mea mi as dori din toata inima sa imi crescut copii in tara lor de origins Dar cind ma gindesc ca nu au nici un viitor si nu au unde sa munceasca pe viitor sa aiba o viata decenta imi este greu da vin acasa. Sper ca pe viitor sa se schimbe si tara noastra ca toate tarile din afara ca cetateni acestea tari sa fie respectati si sa fie platiti la fel ca in afara nu salari de miseries cu care nu isi poate permite o viata normala si fara lipsuri.

Musafir

2015-11-22 10:43

suntem la maxima suportabilitatii lumilor paralele nefiresti ale acestei tari.

Musafir

2015-11-22 11:06

In speranta ca ne vom aduna suficient de multi ca sa putem face o schimbare

Musafir

2015-11-22 12:20

Vreau o schimbare in tara mea vrea sa ma intorc in tara mea sa muncesc pentru tara mea Dar vrea sa fiu respectat si sa am o viata normala sa pot sa imi cresc copii intr o tara in care sa imi permit o viata modesta sa imi pot permite sa am o casuta sa am un serviciu de care sa nu imi fie frica ca oricind pot sa fiu data Afara sau sa fiu platita cu un salariu de mizerie. Sa nu fiu nevoita sa platesc platesc scoala copiilor sa poate merge la scoala ca toate rechizitele scolare sa fie date de catre guver sa merg la doctor fara sa astepte sa le dau plicul si sa fiu tratata cu simtul raspunderi. Sunt multe dar de ani si ani nimic nu sa schimbat in bine in tara noastra fiindca cei de la putere nu se gindesc la cetateni tari se gindesc doar la ei sa le fie bine si dupa ce nu mai sunt la putere.

Musafir

2015-11-22 12:46

Ptr ca este nedrept fata de restul populatiei tarii ,iar motivul principal al demersului meu este ca NU MERITA acesti pseudoalesi aceste remuneratii din banii nostri ,ai contribuabililor.Au furat destul ,ca sa fie si recompensati...

Musafir

2015-11-22 13:14

Pentru ca nu este nici pe departe vreun gram de corectitudine in tara asta.Pacat mare pacat.

Musafir

2015-11-22 13:45

Am semnat deoarece sunt pensionara si cunosc greutatile vietii din lipsa banilor. As dori ca persoanele din parlament sa schimbe macar pentru o luna venitul lor lunar cu al unui pensionar , sa vedem cum se descurca .