NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

/ #1044

2015-11-22 10:23

Am semnat acesta petitie fiindca nu este corect Presedintele tari a spus ca asculta vocile cetatenilor tari care la votat si ca vrea sa faca ce este bine pentru tara lui suntem singura tara care nu are grija de batrinii lor si de copii lor in nicio tara nu exista ca un pensionar sa plateasca doctori ,tratamente, transport,la fel si copii sunt scutiti de aceste plati e strigator la cer cita bataie de joc este in tara noastra toti care vin la putere se gindesc doar cum sa le fie doar lor bine si sa fure cit mai mult .Daca as putea sa ajung la Presedintele atit I as spune sa faca tara cum sunt toate tarile din afara scoala copiilor nu se plateste tot ce au nevoie copii la scoala sunt date de catre guver copii sa beneficiezi de gratuite tratamente, transport pina la 11 ani pentru batrini la fel si pentru cei care sunt angulation ai platesc taxe la stat sa aiba gratuit controale la medic tratamente se opresc bani pentru sanatate si apoi cind au nevoie de controale si de tratamente nu se tine cont ca acela om deja plateste pentru sanatatea lui. Sunt foarte multe de facut in tara noastra de schimbat Dar nu Ai cu cine fiindca cei pe care noi cetateni ii votam fac totul doar pentru ei sa le fie bine .Sunt plecat a de sapte ani din tara si imi este foarte dor de tara mea m as intoarce in tara fiindca imi este greu sa stau printre straini Dar astept de ani sa se schimbe ceva in bine in tara Dar nimic aici sunt o straine Dar sunt respectata de cetateni aceste tari si am mai multe drepturi decit in tara mea mi as dori din toata inima sa imi crescut copii in tara lor de origins Dar cind ma gindesc ca nu au nici un viitor si nu au unde sa munceasca pe viitor sa aiba o viata decenta imi este greu da vin acasa. Sper ca pe viitor sa se schimbe si tara noastra ca toate tarile din afara ca cetateni acestea tari sa fie respectati si sa fie platiti la fel ca in afara nu salari de miseries cu care nu isi poate permite o viata normala si fara lipsuri.