NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

/ #1027

2015-11-21 17:18

Oameni buni! Frati si surori! Cetateni ai acestei tari! Va rog frumos...va rog din suflet...haideti sa spunem odata pentru totdeauna, ceea ce ne roade in suflet! Haideti sa stam IMPREUNA ca in '89....zid viu din oameni...sa le spunem: "Pana aici". Sincer, dragi cetateni ai Romaniei si frati de-ai mei? Sincer? Imi este scarba! Si o spun cu adanca amaraciune in sufet si cu dezgust total! Imi este scarba de ei, de nemernicii ASTIA care isi bat joc de cea mai frumoasa tara din lume in care Domnul a pus tot ce a avut el mai bun la indemana...Romania! Imi este scarba de toti politicienii romani...aceleasi minciuni...aceleasi promisiuni desarte...pana cand? Nu-i de ajuns ca isi baga mainile alea spurcate si corupte in buzunarul, si asa saracacios, al Romaniei? Si frati romani...nu mai spuneti ca: "Imi este scarba de Romania" , "Nu mai vin niciodata acasa in tara" , "Nu am ce face in tara" s.a.m.d; nu tara NOASTRA e de vina! De vina sunt ei...ulii aia care si-au facut cuibarul in Casa Poporului, Palatul Parlamentului....si de acolo, desi satui, cand vad cate-o "prada grasa" sar cu totii pe ea si se prefac flamanzi. De parca noi nu am sti! Spuneti voi frati romani....eu muncesc 8 ore / zi pe un salariu de 1.000 RON, 6 zile pe saptamana si am si facultate....deputatii si senatorii nostri, precum si alti "mai-mari" jegosi merg 4 ore / zi la munca, sa doarma, sa admire bulanele si fustele colegelor, sa isi beleasca ( scuze ) ochii aia spurcati in smarphonuri de zeci de milioane, si isi ia un salariu de 5000 si tot nu le ajunge? Asta e dreptate cetateni romani? Ce fac ei mai mult ca noi? Dorm! La ce se pricep ei mai bine ca noi? La minciuni! Ce fac ei de au salarii inzecite fata de ale noastre? Ca si le pot vota! Dati share pe siteuri si haideti sa punem o data punct.