Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#802 Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:55

#788: - Re: Re: INFORMATI-VA

daca un pompier foloseste asemenea limbaj atunci faci breasla onorabila de pompier de ras. nu te-am jignit. am cerut sa modifici petitia cu articolul sau articolele ce duc la desfiintarea SMURD-ului. daca nu poti atunci recunoaste manipulare cinstit.

nu te-am facut pupincurist uslas si nici pesedist.

eu sunt doar un administrator de retele la o firma privata. nici eu si nici vreun membru al familiei nu are afaceri in domeniul medical si nici membrii de partid. suntem o familie care atunci cand avem probleme medicale preferam sa mergem la clinici private pt ca acolo platesc si nu stau sa alerg dupa doctori sau asistente sa le bag in buzunar si nici nu astept ore intregi in fata cabinetului doar doar ma baga si pe mine cineva in seama. pt noi se face acest lucru. gratuitatile dupa care plangeti raman. se adauga altceva la ce exista deja.

tocmai ca nu eu trag cu dintii de banii publici ci vreau ca banii dati de mine pt sanatate sa-i folosesc ca atare si sa nu stau la coada cu unul care nu a platit asigurarea medicala sau plateste a zecea parte din ce platesc eu.

acest limbaj de mahala il vad doar la liderii usl si te-as ruga sa-l folosesti la tine in familie daca ti se permite. nu te-am injurat si nici jignit. pastreaza-ti bunul simt daca vrei ca oamenii sa te ia cat de cat in serios. masoara-ti cuvintele te rog ca nu ne tragem de sireturi. ne-am inteles?

Raspunsuri

Musafir

#806 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:05:10

#802: - Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Mergeti frate la clinici private.Nu va opreste nimeni si sunt o gramada care va steapta cu bratele deschise.Problema este ca voi cei care va permiteti sa mergeti la clinici private sunteti prea putini fata de marea majoritate.Pai vad ca nu sunt singurul care te ignora iar din nr vostru de 3-4 de pe acest site care preferati clinici si servicii private aveti si memorie scurta.Cu ceva comenturi mai in urma scriai ca initiatorul este un psdist.Acum o gregi tipic doctrinei actualei guvernari.SMURD face cinste pompierilor si eu fiind unul din ei nu trebuie decat sa vb cu un limbaj tandru la adresa ta,nu?V-am mai spus:nu va impiedica nimeni frate sa va asigurati la privat.Daca aveti bani go for it!Numai sa nu aveti parte de ai in caz de accident sau alte evenimente nefaste si sa intrebati unde sunt aia de la SMURD sau pompierii de la descarcerare.

Musafir

#813 Mai disc stricat.. repetam ca repetitia este mama invataturii:

2012-01-04 22:10:58

Musafir

#817 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:16:20

#802: - Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Mai disc stricat, repetam ca repetitia este mama invataturii

SMURD se desfiinteaza fara sa scrie acest lucru in lege prin mai multe modalitati si anume:

Noua porpunere legislativa nu preia deloc capitolul de organizare a SMURD-ului si al Ambulantei din vechea lege. Adica cu alte cuvinte SMURD nu mai are baza legala daca apare noua lege in forma actuala nici macar ca sa fie finantat iar Ministerul de Interne nu va mai putea cheltui pentru operarea acestuia. Pe de alta parte, SMURD oricum va disparea daca se pune la competitie cu comerciantii tai ca astia nu au cum sa dea spaga pentru a fi contractati in concurenta cu privatul. Haide si termina este clar ca esti deja platit pentru ce faci! fie ca esti patron de firma privata. Nu sfida inteleigenta oamenilor care citesc si nu asteapta sa i explici tu. Multe s-au desfiintat indirect fara ca in legile noastra sa scrie negru pe alb ca se desfiinteaza. Iar Legea lui Vladescu termina sectorul public integral si irevocabil.