Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#806 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:05

#802: - Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Mergeti frate la clinici private.Nu va opreste nimeni si sunt o gramada care va steapta cu bratele deschise.Problema este ca voi cei care va permiteti sa mergeti la clinici private sunteti prea putini fata de marea majoritate.Pai vad ca nu sunt singurul care te ignora iar din nr vostru de 3-4 de pe acest site care preferati clinici si servicii private aveti si memorie scurta.Cu ceva comenturi mai in urma scriai ca initiatorul este un psdist.Acum o gregi tipic doctrinei actualei guvernari.SMURD face cinste pompierilor si eu fiind unul din ei nu trebuie decat sa vb cu un limbaj tandru la adresa ta,nu?V-am mai spus:nu va impiedica nimeni frate sa va asigurati la privat.Daca aveti bani go for it!Numai sa nu aveti parte de ai in caz de accident sau alte evenimente nefaste si sa intrebati unde sunt aia de la SMURD sau pompierii de la descarcerare.

Raspunsuri

Musafir

#815 Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:13:32

#806: - Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

eu nu am scris niciodata ca esti un psdist. eu am cerut articolul din lege care duce la desfiintarea smurdului. ma jignesti si-mi pui cuvinte in gura ce nu le-am spu dar eviti sa discuti la obiect. din proprie experienta, oamenii care nu au argumente si sunt prinsi cu minciuna devin agresivi verbali.

nu dreg nimic, tu te fofilezi si refuzi sa dai articolul cu pricina. doar actuala opozitie acuza mereu fara dovezi.

pana una alta nu ai facut decat sa manipulezi si sa jignesti. imi pare rau dar incearca sa nu te mai umflii-n pene cu meseria ce spui ca o ai. faci restul de pompieri de ras.