Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Flory

2012-01-04 21:54

De ce tot ce este bun trebuie sa dispara?

Musafir

#802 Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:55

#788: - Re: Re: INFORMATI-VA

daca un pompier foloseste asemenea limbaj atunci faci breasla onorabila de pompier de ras. nu te-am jignit. am cerut sa modifici petitia cu articolul sau articolele ce duc la desfiintarea SMURD-ului. daca nu poti atunci recunoaste manipulare cinstit.

nu te-am facut pupincurist uslas si nici pesedist.

eu sunt doar un administrator de retele la o firma privata. nici eu si nici vreun membru al familiei nu are afaceri in domeniul medical si nici membrii de partid. suntem o familie care atunci cand avem probleme medicale preferam sa mergem la clinici private pt ca acolo platesc si nu stau sa alerg dupa doctori sau asistente sa le bag in buzunar si nici nu astept ore intregi in fata cabinetului doar doar ma baga si pe mine cineva in seama. pt noi se face acest lucru. gratuitatile dupa care plangeti raman. se adauga altceva la ce exista deja.

tocmai ca nu eu trag cu dintii de banii publici ci vreau ca banii dati de mine pt sanatate sa-i folosesc ca atare si sa nu stau la coada cu unul care nu a platit asigurarea medicala sau plateste a zecea parte din ce platesc eu.

acest limbaj de mahala il vad doar la liderii usl si te-as ruga sa-l folosesti la tine in familie daca ti se permite. nu te-am injurat si nici jignit. pastreaza-ti bunul simt daca vrei ca oamenii sa te ia cat de cat in serios. masoara-ti cuvintele te rog ca nu ne tragem de sireturi. ne-am inteles?

Musafir

2012-01-04 21:59

trebuie sa desfiintam chiar tot ceea ce functioneaza ok in tara asta?
Cristi

2012-01-04 22:02

Nu doresc desfiintarea serviciului S.M.U.R.D. , ideea infiintari de servicii de urgenta private este buna dar nu in contextul proiectului acesta de lege , este drept ca sistemul sanitar in Romania trebuie schimbat (exita prea multe lucruri care sincer imi provoaca sila) , dar acesta trebuie schimbat de oamenii care lucreaza si se confrunta cu problemele de zi cu zi , nu de birocratii care in primul rand nu vad mai departe de interesele politice / personale sau financiare. Imi este rusine ca sunt roman ... dar intr-o oarecare masura ne meritam soarta ca doar "noi" ii votam , nu trebuie sa devenim letargici ci atat cat putem sa punem si noi umarul sa facem ceva ... ca la politica toata lumea se pricepe.

Musafir

2012-01-04 22:04

...cui ii e frica de concurenta??....

Musafir

#806 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:05

#802: - Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Mergeti frate la clinici private.Nu va opreste nimeni si sunt o gramada care va steapta cu bratele deschise.Problema este ca voi cei care va permiteti sa mergeti la clinici private sunteti prea putini fata de marea majoritate.Pai vad ca nu sunt singurul care te ignora iar din nr vostru de 3-4 de pe acest site care preferati clinici si servicii private aveti si memorie scurta.Cu ceva comenturi mai in urma scriai ca initiatorul este un psdist.Acum o gregi tipic doctrinei actualei guvernari.SMURD face cinste pompierilor si eu fiind unul din ei nu trebuie decat sa vb cu un limbaj tandru la adresa ta,nu?V-am mai spus:nu va impiedica nimeni frate sa va asigurati la privat.Daca aveti bani go for it!Numai sa nu aveti parte de ai in caz de accident sau alte evenimente nefaste si sa intrebati unde sunt aia de la SMURD sau pompierii de la descarcerare.

Musafir

2012-01-04 22:05

Nu pot sa cred asa ceva, e inadmisibil!Oamenii acestia mi-au salvat bunica,nu i-a interesat varsta. Cand a murit tata...a venit la 112 o salvare Dacie Papuc,o troaca veche,nu exista SMURD. Si acum zic ca daca erau ei,tata traia inca...

Musafir

2012-01-04 22:06

La noi tot ce este bun se desfinteaza iar ce este prost se pastreaza.Va multumesc.

Musafir

#809 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:06

#793: - Re: Re: Re: INFORMATI

dacai ai sti sa folosesti gogle poate te-ai informa mai corect

Musafir

#810 Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:09

#809: - Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Da-mi niste exemple de servicii de urgenta private concurente sistemului de securitate nationala!Nu imi da exemple de clinici,spitale sau sanatorii private.Google e la dispozitia tuturor

Musafir

2012-01-04 22:10

SNURD salveaza vieti, nu trebuie sa dispara

Musafir

daca ii luati omului si dreptul la viata...atunci nu mai ramane nimic de facut decat sa vi-l luam si noi. totul e relativ, iar istoria are defectul de a se repeta. un aspect frumos al nostu este ca noi romanii ne-am ucis mereu dictatorii...mai devreme sau mai tarziu.

Musafir

#813 Mai disc stricat.. repetam ca repetitia este mama invataturii:

Musafir

2012-01-04 22:13

Este una dintre putinele institutii in care mai am incredere!

Musafir

#815 Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:13

#806: - Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

eu nu am scris niciodata ca esti un psdist. eu am cerut articolul din lege care duce la desfiintarea smurdului. ma jignesti si-mi pui cuvinte in gura ce nu le-am spu dar eviti sa discuti la obiect. din proprie experienta, oamenii care nu au argumente si sunt prinsi cu minciuna devin agresivi verbali.

nu dreg nimic, tu te fofilezi si refuzi sa dai articolul cu pricina. doar actuala opozitie acuza mereu fara dovezi.

pana una alta nu ai facut decat sa manipulezi si sa jignesti. imi pare rau dar incearca sa nu te mai umflii-n pene cu meseria ce spui ca o ai. faci restul de pompieri de ras.

Musafir

#816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:16

#810: - Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

serviciul de securitate nationala nu lucreaza cu publicul ca sa poata exista un corespondent privat. nu incerca sa ma incui cu intrebari de genul asta. smurd lucreaza cu cetatenii, serviciul de securitate nationala nu.

Musafir

#817 Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:16

#802: - Re: Re: Re: INFORMATI-VA

Mai disc stricat, repetam ca repetitia este mama invataturii

SMURD se desfiinteaza fara sa scrie acest lucru in lege prin mai multe modalitati si anume:

Noua porpunere legislativa nu preia deloc capitolul de organizare a SMURD-ului si al Ambulantei din vechea lege. Adica cu alte cuvinte SMURD nu mai are baza legala daca apare noua lege in forma actuala nici macar ca sa fie finantat iar Ministerul de Interne nu va mai putea cheltui pentru operarea acestuia. Pe de alta parte, SMURD oricum va disparea daca se pune la competitie cu comerciantii tai ca astia nu au cum sa dea spaga pentru a fi contractati in concurenta cu privatul. Haide si termina este clar ca esti deja platit pentru ce faci! fie ca esti patron de firma privata. Nu sfida inteleigenta oamenilor care citesc si nu asteapta sa i explici tu. Multe s-au desfiintat indirect fara ca in legile noastra sa scrie negru pe alb ca se desfiinteaza. Iar Legea lui Vladescu termina sectorul public integral si irevocabil.

Musafir

2012-01-04 22:17

Spun NU desfiintarii SMURD!

Musafir

#819 Re: Mai disc stricat.. repetam ca repetitia este mama invataturii:

#813: - Mai disc stricat.. repetam ca repetitia este mama invataturii:

In afara de textul papagalicesc Informati-va nu m-ai lamurit cu nimic,Spuneai ca ai google sau e doar un sticker cu google?Nu gasesti raspunsul la intrebarea mea pe google?Poate il gasesti pe trilulilu sau hi5.Asa ca discul e zgariat foarte rau pe partea ta.are foarte multe baduri si trebuie inlocuit

Musafir

Nu numai ca sunt impotriva desfiintarii SMURD-ului ci chiar militez pentru infiintarea lui si in Targu Jiu

Musafir

2012-01-04 22:19

Spun NU desfintarii Smurd!

Musafir

2012-01-04 22:21

ce tara frumoasa avem si servicii de calitate pacat ca cei care ne conduc au luat aceasta decizie sa le fie rusine si ar trebui pusi sa munceasca sa faca si ei ceea ce fac acei oameni simpli de la smurd SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AU LUAT ACEASTA DECIZIE SI CELOR CARE NE CONDUC

Musafir

#823 Re: Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 22:24

#817: - Re: Re: Re: Re: INFORMATI-VA

pe bune acum, chiar nu te poti abtine de la a jigni? ti-e greu sa duci o conversatie civilizata?

noua lege spune ca vechile legi raman in vigoare cat timp nu incalca noua lege. cum tu spui ca nu exista un articol ce duce la desfiintarea smurd inseamna ca va functiona pe vechea lege.

in alta ordine de idei, smurdul este asociatie si nu poate fi desfiintata printro lege a sanatatii.

as fi curios de ce lumea n-ar mai suna la smurd daca exista privati? ei oricum vor ramane gratuiti ca si pana acum. toata lumea ii va suna intai pe ei. despre ce spaga vorbim?

revenind, cat timp nu exista concret scris ca se desfiinteaza smurd, legea veche ramane in viguare iar petitia in cauza nu face decat sa dezinformeze si sa manipuleze

Musafir

2012-01-04 22:26

SMURDUL merita sa existe deoarece a ajutat milioane de oameni sa existe ...sa traiasca...

Musafir

2012-01-04 22:26

NU DESFIINTATI SMURD
AVEM NEVOIE DE SERVICIILE OFERITE DE EI.
VA MULTUMIM PT CA EXISTATI