Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#648 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

2012-01-04 17:48

#646: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Eu propun sa termini aceste comentarii ca deja chiar deviezi si aberezi! nici o ura impotriva celor care au bani. Doar impunere de drepturi egale cand vine vorba de urgenta si fara a permite nici un fel de discriminare cand se foloseste banul public.

Raspunsuri

un_informat

#655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

2012-01-04 17:58:17

#648: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

nu cred ca esti in masura sa-mi spui mie cand sa termin. sau asa cum vrei tu ca altii sa nu apara ca sa nu apara concurenta vrei ca si aici sa nu-ti opuna nimeni rezistenta?

ce drepturi egale? intelegeti gresit democratia. adica eu care platesc milioane pe luna la sanatate sa am parte de aceleasi servicii medicale precum unu care nu plateste? despre asta vorbesti? pai eu de ce m-am chinuit sa invat si ma chinui sa muncesc? e discrimanre pt ca vreau mai mult decat cei care nu au invatat si nu au muncit? nu, discriminare este atunci cand imi blochezi accesul la servicii de calitate chiar daca acestea sunt pe bani.

eu nu platesc asigurari de sanatate pt toata lumea, ci pt mine, ai inteles?