Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

un_informat

#655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

2012-01-04 17:58

#648: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

nu cred ca esti in masura sa-mi spui mie cand sa termin. sau asa cum vrei tu ca altii sa nu apara ca sa nu apara concurenta vrei ca si aici sa nu-ti opuna nimeni rezistenta?

ce drepturi egale? intelegeti gresit democratia. adica eu care platesc milioane pe luna la sanatate sa am parte de aceleasi servicii medicale precum unu care nu plateste? despre asta vorbesti? pai eu de ce m-am chinuit sa invat si ma chinui sa muncesc? e discrimanre pt ca vreau mai mult decat cei care nu au invatat si nu au muncit? nu, discriminare este atunci cand imi blochezi accesul la servicii de calitate chiar daca acestea sunt pe bani.

eu nu platesc asigurari de sanatate pt toata lumea, ci pt mine, ai inteles?

Raspunsuri

Musafir

#659 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:01:25

#655: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

Esti un idiot fara suflet! Mi-as dori sa ti se intample ceva si sa nu iti mai poti permite sa cotizezi. Sunt curios daca atunci ti-ar placea sa ai aceleasi servicii ca tine. Mi-e rusine sa fiu conational cu unul ca tine!