Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

#651 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

2012-01-04 17:54

#646: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

De fapt posti sa continui.. sigur vor semna mult mai multi dupa ce iti citesc comentariile :))))

Musafir

Cu cat mai multe echipaje de salvare cu atat mai bine!!!

Musafir

Faceti ca lucrurile bune sa persiste! Va multumesc frumos!

Musafir

2012-01-04 17:56

SMURD este un serviciu exemplar pentru sanatetea noastra si o scoala buna pentru personalul medical. A fost cladit cu ajutorul strainilor si ar fi pacat ca romanii sa-l desfiinteze !
un_informat

#655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

2012-01-04 17:58

#648: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

nu cred ca esti in masura sa-mi spui mie cand sa termin. sau asa cum vrei tu ca altii sa nu apara ca sa nu apara concurenta vrei ca si aici sa nu-ti opuna nimeni rezistenta?

ce drepturi egale? intelegeti gresit democratia. adica eu care platesc milioane pe luna la sanatate sa am parte de aceleasi servicii medicale precum unu care nu plateste? despre asta vorbesti? pai eu de ce m-am chinuit sa invat si ma chinui sa muncesc? e discrimanre pt ca vreau mai mult decat cei care nu au invatat si nu au muncit? nu, discriminare este atunci cand imi blochezi accesul la servicii de calitate chiar daca acestea sunt pe bani.

eu nu platesc asigurari de sanatate pt toata lumea, ci pt mine, ai inteles?

Musafir

2012-01-04 17:59

Fara comentarii!

Musafir

2012-01-04 18:00

La noi intotdeauna se desfiinteaza ceea ce este util si folositor oamenilor...

Anonymous

#658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

2012-01-04 18:00

#646: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Si daca vrei servicii de calitate dute la o clinica privata care are si ambulanta,incheie un contract cu ei si esti gata.Da statul in judecata sa nu-ti mai opreasca contributie la sistemul public de sanatate si pe propria raspundere fa un act prin care sa specifici ca tu platesti din salariu cotizatia actuala catre clinica ex.Sfanta Maria(privata) si nu ai nevoie de serviciile statului.

"

nu avem un sistem public performant pt ca platesc doar 5,5 mil de oameni asigurari si beneficiaza vreo 20 mil de ele. practic un om plateste pentru 4. restul vor totul gratis. ca ne jucam cu cifrele si spunem ca ce face statul cu 98% este tot parte din manipulare.

nu ma intereseaza cine este in spatele privatilor din sanatate at timp isi fac treaba. chiar nu asta e problema. eu vreau servicii de calitate pt banii pe care-i platesc. restul este discutie sterila si manipulativa. scopul nu este cine isi baga banii in buzunar, ci ce servicii obtinem acolo unde platim."

In concluzie nu te mai vaita pe site ca platesti si nu beneficiezi de servicii.Doar ai liber la orice clinica privata.Sa nu imi spui ca te tine cineva legat si nu poti sa faci treaba asta sau din cauza petitiei nu te primesc baietii privati cu bratele deschise.

Musafir

#659 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:01

#655: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

Esti un idiot fara suflet! Mi-as dori sa ti se intample ceva si sa nu iti mai poti permite sa cotizezi. Sunt curios daca atunci ti-ar placea sa ai aceleasi servicii ca tine. Mi-e rusine sa fiu conational cu unul ca tine!

Musafir

2012-01-04 18:02

multa consideratie initiatorului si celor care au ales sa fie alaturi de el in lupta cu incompetentii care ne conduc tara

Musafir

INTR-UN SISTEM SANITAR BOLNAV,SMURDUL ESTE SINGURA UNITATE CARE-SI FACE DATORIA.
un_informat

#662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

#649: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

te-as ruga sa-mi dai acel articol care spune ca se privatizeaza ceva. te rog, fi atent la termenul "privatizare"... ce se privatizeaza?

pensionarii platesc de curand cei 5,5% si nu se compara cu cele 4 mil ce le dau eu lunar pe asigurari. eu vreau servicii pt acei bani, nu vreu sa fiu tratat cu restul.

dar tot nu vad de la tine ce te crezi informat, de unde ai tras concluzia ca se desfiinteaza smurd-ul?

Musafir

#663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:03

#650: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

Exista si acum ambulante private pe care le poti apela fara sa mai chemi ambulanta de stat, ca sa nu-i mai strangi pe aia de gat pt.ca in timpul asta au cazuri mai grave!Pt. informarea ta-cazurile sunt codificate pe grade de urgenta si niciodata ambulanta nu va pleca la o febra daca au fost chemati in timpul asta la un stop cardio-respirator sau la un pacient in coma sau la un infarct de miocard s.a.m.d.,chiar daca  febra o are copilul tau.Corect este sa ai alternativa-dar nu inteleg,aceasta alternativa o ai si acum,care este problema ta?

Musafir

2012-01-04 18:04

va doresc un nou an cu multe realizari,sanatate ca daca sunteti dv. cei din cadrul SMURDULUI sanatosi suntem si noi mult mai in siguranta .trebuie sa luptam pentru ce am castigat cu greu smurdul este un organism in slujba poporului este al nostru el ne ajuta dar acestia nu inteleg va urma si pentru ei un tribunal ca a lui Ceausescu ca mult nu mai este li s-a cam scurs timpul.mult succes in activitatea dv.
cu mult respect

Musafir

2012-01-04 18:06

Pentru ca NU !!!

Musafir

2012-01-04 18:06

pentru ca NU

Musafir

2012-01-04 18:08

BR. Acest serviciu este mai mult decat necesar, este vital. Rusine celor care vor sa desfiinteze acest serviciu.
un_informat

#668 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

2012-01-04 18:08

#658: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebar

pai tocmai asta face noua lege, imi permite mie sa spun unde mi se duc banii. exact ca si in cazul pensiilor private. eu aleg operatorul cu care lucrez si la privat pot sa vad mereu cati bani am.

conform actualei legi nu pot sa fac ce spui tu. sunt obligat sa platesc la stat chiar daca nu am beneficiat niciodatat de serviciile lor. nu pot sa nu mai platesc statului. noua lege imi va permite ca o parte din banii de asigurare de sanatate sa-i directionez unde cred eu de cuvinta.

acum ma duc si la clinica privata si platesc la stat. arafat vrea sa platesc in continuare in doua locuri. eu nu vreau, ok?

am liber la clinicile private dar banii la stat dati de mine ii foloseste altcineva. acum ai inteles?

Musafir

#669 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:10

#662: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr

4 mil.x12 luni=48 mil/an....acesti bani pe care ii platesti tu iti vor ajunge pt.fix 3 zile de asistenta in Terapie Intensiva,daca ai avea nevoie vreodata de asta.Restul ......de unde crezi ca vin ?Un caz de terapie intensiva poate dura pana la 2-3 luni!Fa-ti singur calculele!

un_informat

#670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:14

#663: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

stiu asta si am mai spus-o. sunt doua probleme de fapt in acest moment

1. serviciile private de ambulanta nu sunt reglementate cum trebuie. uneori iti vine un doctor cu o specializare care nu are legatura cu cazul tau. acest lucru trebuie corectat cu noua lege

2. sunt obligat sa platesc la stat, dar cand am nevoie si stiu ca nu au ambulante libere eu trebuie sa platesc si la un privat. deci eu ies in pierdere. banii mei dati la stat sunt dati si mai platesc si in plus. vreau sa fie ca la pensii, un procent din cota de asigurari s-o redirectez spre un sistem privat care atunci cand sun sa vina. eventual sa pot sa platesc si in plus pt diverse servicii.

nu am spus ca trebuie sa dispara sistemul public, dar nici nu-mi ingraditi dreptul la asistenta medicala de calitate pe principiul ca toti trebuie sa beneficieze de asistenta medicala.

nu vreau sa dispara smurd, dar nici nu sunt de acord cu piedicile puse pe motive puerile. m-am facut inteles?

un_informat

#671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:17

#669: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

tocmai asta e problema. in cazul asigurarilor private, voi mai da de la mine pt servicii de calitate. acum sunt restrictionat la un anumit procent din salariu.

si crede-ma, nu cred ca am nevoie de cate 3 zile pe an de terapie intensiva. platesc de 20 de ani asigurari si n-am stat o zi in spital. banuiesc ca ce am platit pana acum ar trebui sa imi asigure o asistenta medicala de calitate, nu? :)

dar stiu ca aia sunt bani pierduti.

o sa fie ca la pensiile private sau asigurarea masinii. nu este nimic de speriat.

Musafir

2012-01-04 18:18

Nu sunt de acord cu desfiintarea SMURD. Este printre putinele lucruri bune facute in interesul romanilor si culmea, de un strain.

Musafir

nu pot sa cred ca vor sa faca asta! cateva lucruri avem si noi bune si alea vor sa le ia.

Musafir

singura agentie din ministeru sanatatii care isi face ytreaba

Musafir

#675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-04 18:26

#670: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Este corect! Dar in orice tara vrei tu ca exemplu nu se directioneaza procentul respectiv numai la case private de sanatate.Un procent,e drept ceva mai mic se duce spre stat care  asigura un pachet minimal pt.cei care nu au venituri( cei care sunt asistati social-unii dintre ei niste nefericiti ai sortii,nu care nu au vrut sa invete si sa munceasca).Sunt de acord ca de cea mai mare parte a banilor mei pt.sanatate sa beneficiez eu si familia mea-dar asta se poate intr-o societate capitalista prospera unde majoritatea este reprezentata de catre patura de mijloc a societatii,nu cum este la noi-polarizata in f.saraci si f.bogati!