Lidl Gura Humorului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lidl Gura Humorului


Musafir

#51

2014-02-26 17:15

Daca vine Lidl in Humor e perfect. Toti Humorenii doresc un Lidl in acest oras.

Musafir

#52

2014-02-26 17:23

..

Musafir

#53

2014-02-26 17:35

Speram sa se realizeze acest proiect pentru minunatul orasel Gura Humorului . Poate in viitor si alte magazine mari.

 


Anonymous

#54 Re:

2014-02-26 19:06

#51: -

Daca doresc toti humorenii lidl in oras, sper din tot sufletul sa semneze cat mai multi aceasta petitie.... poate ii convingem !!!!

Amalia

#55 Asteptam reactii

2014-02-27 14:58

Oare ne aude cineva?Sau ca de obicei,suntem mangaiati bland din priviri si vorbe,doar la alegeri?

Musafir

#56

2014-02-28 08:44

Eu unul doresc deschiderea unui magazin Lidl, nu Penny cum se aude, caci Lidl are o gama de produse de calitate si la un pret avantajos

Musafir

#57

2014-03-01 06:49

Acest lucru este imperios necesar pentru ca in orasul acesta preturile au cam luat-o razna din lipsa concurentei.
gioni123490

#58 hotii de la lidl oravita jud caras severin

2014-03-02 14:28

Buna ziua draga conducerea LID, sunt un fost angajat al LIDL Oravita jud, Caras/Severin si nu va scriu din frustare ci va aduc la cunostinta urmatoarele , am lucrat o perioada destul de indelungata la aceasta firma cand la un moment dat seful de magazin Gagiu Nelutu a intervenit la Seful de vanzari Vesa Nicolae pentru angajare ca Sef adjunct de magazin pe Barbu Adelina o fosta ,,panarama,, a orasului , dupa ,,interviul,, de rigoare a fost admisa ca sef adjunct de magazin fara a avea cunostinte in domeniu sau macar o scoala care s ar asemana cu ceva comercial excluzand faptul ca a lucrat intr un NIGHT CLUB, de la angajarea acestei panarame a inceput calvarul, sefii i au dat puterea de a da afara si a face referate la cine voia ea, au format o trupa care se destrabalau prin localurile orasului formata din seful de magazin Gagiu Nelutu , Barbu Adelina, Caragea Ion, Luca Lucian si altii care nu vreau sa le dau numele deoarece acestia mergeu din obligatie sau din frica de a nu i pune sa lucreze peste program. Doamna Barbu ii lua mai mult pe colegii nostri care eram mai tineri la toate chefurile si cantarile de la toate restaurantele din Oravita iar noi restul ramaneam peste program sa lucram, Aceasta femeie a pus monopol pe acest magazin si a dat afara o parte din lucratorii buni ai magazinului ,uitati va si o sa observati ca in perioada imediat angajarii ei au fost dati afara o serie de colegi , compania se chinuia sa gaseasca oameni tineri cu initiativa si ii angaja si aceasta panarama ii dadea afara cu un referat fara un motiv bine intemeiat iar domnul Gagiu era de acord probabil se pune de acord noapte in pat cu ea.
Ceea ce este si mai grav este ca aceasta inculta Barbu Adelina si a format oamenii ei care fura magazinul LIDL , de cand este sef adjunct a lucrat pe tura NUMAI cu numitul Caragea Ion cu care are o relatie de concobinaj de foarte mult timp si pe care il tine pe sala iar cand vine mama ei la cumparaturi il pune pe Caragea pe casa , acesta scanand doar o parte din produsele mamei sale iar cand primeam la magazin produse promotionale acestia le cumparau pentru ei fara a mai scoate nici macar un produs la stand , iar mai tarziu le vindeu la pret mai mare de acasa la ei , au fost cazuri in care au venit oamenii si au stat de dimineata la coada la magazin de la ora 07.00 si cand au intrat la ora 08. 00 in magazin nu erau produsele pe stand din oferta ele fiind ascunse in depozit de cei doi , atunci incepeam sa ne certam cu lumea iar acestia aduceau fel si fel de injuraturi la adresa magazinului.
Domnule director va intreb cum se pate ca aceasta femeie care a luat mintilie barbatilor din magazinul LIDL oravita sa lucreze pe aceeasi turra de ani numai cu amantul si cuncubinul ei Caragea Ion cu care sun t impreuna iar noi cand am vrut sa ne angajam prietenele sau copii nu sa putut pentru ca sefii magazinului ne a spus ca nu avem voie ca asa sunt regulile companiei , nu era normal ca seful de Magazin sa aduca la cunostinta conducerii ca acesti doi hoti ai magazinului sun in concubinaj de atata timp si ca trebuia facuta rotatia muncitorilor pentru ca in registru de reclamatii scrie ca acest Caragea Ion nu da nici macar buna ziua cand este la casa si nu s a luat nici o masura, chiar daca persoana care a facut reclamatia a sugerat ca domnul Caragea sa fie pus la maturat daca nu stie sa salute clientii.
Sa verificati si sa vedeti caci chiar atunci cand nu erau oameni suficienti si aveam foarte mult de lucru, Doamna Barbu il lasa liber pe concubinul ei Caragea Ion, chiar daca coieficientul de eficienta era minim, isi bate joc de noi in ultimul hal.
Cumparaturile le facea in timpul serviciului , il punea pe Caragea Ion pe Casa si ea mergea cu cumparaturile la masina acestuia care se afla in parcarea magazinului, iar dupa terminarea programului mergeau acasa la ea deoarece locuiesc impreuna la domiciliul acestei scorpii. Testati si loialitatea sefului de magazin sa vedeti daca cunoaste ca sef de magazin aceste probleme care este obligat sa le cunoasca prin natura functiei si o sa vedeti ca va minte, o sa spuna ca nu stie si ca nu a auzit de cei doi deoarece Doamna Barbu l a servit si pe el cu fructul dragostei fapt care a dus la despartirea de fostul ei concubin.
Daca ar fi sa fie dreptate ar trebui ca unul din ei sa plece acasa asa cum am plecat si noi daca nu o sa vedeti in continuare aceleasi lipsuri la inventar, intrebati pe orice lucrator si va va spune acelasi lucru , stiu ca se astepta venirea unui sef nou de vanzari poate acesta o sa sparga aceasta cloaca de talhari si hoti, ganditi va cati angajati sufera fara sa aibe curajul sa spuna ceva , pooate ca noul sef o sa si dea seama de ei si nu o sa faca front comun cu aceste lipitori care nu fac cinste si nu merita sa lucreze la o asa companie mare si serioasa.
Va multumesc si sa stiti ca nu am scris asta din invidie pentru ca lucrez la o companie destul de buna dar ca, la vremea angajarii mele la lidl am simtit ca sunt menit sa lucrez la acest magazin si chiar mi a placut si am lucrat cu drag , greseala mea a fost ca nu m/am culcat cu Doamna Barbu ca era numai in calduri tot timpul si chiar am fost invitat noaptea la ea dar eu am pus familia pe primul loc si uite asa am pierdut locul de munca.
NU VREU EU CA SUNT PRIMAR

#59 reff.lidl

2014-03-07 08:41

intr-un comentariu dintr-un ziar local Ursaciuc declara:"cat voi fi primar nici un mare magazin nu se va deschide in Gura Humorului,deoarece se vor pierde 400 locuri munca,fata de cele 50 ce se vor infiinta".
Asa ca.....
Publicatia METROUL

Musafir

#60 Pentru gioni 123490

2014-03-07 13:12

Ceea ce spui tu , nu are nimic de a face cu lantul de magazine LIDL , pentru ca acestea se adreseaza publicului larg si au produse de calitate , si mai au si regulat reduceri , ceea ce NU s-a vazut vreodata la nici un magazin din Gura Humorului . De aceea este NECESAR un magazin LIDL in oras , ca sa le taie fumurile la toti inavutitii de pe spatele humorenilor ! La pretentiile acestui oras e nevoie de asa ceva , un magazin decent , mai ales si pentru turisti ! Tu ai avut nefericita sansa sa ti se intample ceea ce ai relatat , DAR acest lucru il poti intalni oriunde sunt oameni imorali , si orice padure are uscaturi , asa ca nu dispera !!!
MIRELA

#61

2014-03-09 11:06

26

Musafir

#62 Re:

2014-03-09 11:07

#61: MIRELA -

BA, TREBUIE LIDL IN GURA HUMORULUI. DE CE NU?


Musafir

#63

2014-03-10 07:50

Ar fi bine venit un magazin in oras ...in sfirsit sa gindit cineva si la humoreni..bravo

Musafir

#64 Marian

2014-03-10 19:36

Trebuie deschis un magazin LIDL in Gura Humorului.
Ionela

#65 Sie era cat pe ce sa se deschida un Kaufland in Humor,dar........

2014-03-10 19:39

Iata ce articol interesant am gasit deunazi:

http://www.orionmedia.ro/mdd/index.php/din-vatra-dornei-mainmenu-31/3284-kaufland-isi-va-deschide-un-supermarket-la-vatra-dornei

In cazul in care nu aveti timp sa cititi tot articolul, va fac un rezumat:
"După studiile pe care le-au făcut cei de la Kaufland, supermarketul ar fi trebuit construit la Gura Humorului și nu la Vatra Dornei. Populația Dornei, împreună cu toată zona Dornelor, nu totalizează mai mult de 40 de mii de locuitori. Destul de puțin față de pretențiile firmei germane. Cu toate acestea, o doamnă care ocupă o poziție cheie la nivel de zonă a Moldovei, fiind din Dorna, a făcut ca opțiunea finală să fie orașul nostru. Păstrăm anonimitatea acestei persoane, deoarece politica firmei impune o astfel de discreție. Deschiderea supermarketului este considerată o realizare de către foarte multă lume, iar câteva dintre argumente le vom aborda și noi."
bbb

#66

2014-03-14 18:57

Ca orice magazin, Lidl e unul care vinde produse pliiiiine de chimicale, insa daca vezi si pretul, parca iti vine sa cumperi, mai ales ca piata de la humor e plina de bisnitari cu marfa turceasca la pret exagerat de mare. Ce iubesc in Lidl sunt ciocolata (ieftina si foarte buna) si semintele de flori si legume, de asemenea, ieftine si de calitate. Partea proasta e ca facem profit nemtilor, dar decat sa le dam bani hapcalailor care ne conduc si ne rad in fata, mai bine ii dam unora o idee mai cinstiti...nu degaba regreta bunicii conducerea austro-ungara
humorean

#67

2014-03-14 19:02

daca ii chemam pe nemti sa ne faca magazine, sa-i chemam sa faca si curatenie de golanimea de la conducere. bine-ar fi!
trica

#68 Penny Market

2014-03-31 07:42

Era vorba sa se faca Penny Market in GH langa spalatorie, dar am auzit ca nu se mai face cica de la primarie ii baga "bete in roate". Daca ar fi vrut primarul ca unul din aceste magazine sa fie in GH il aveam deja. Se stie ca cei care au magazine alimentare in GH sunt cotizanti la partid si daca Lidl sau Penny vin acestia dau faliment, caci marfa ei o cumpara din Metro, Real, Kaufland etc.
Asta este...totul pleaca de la primar stimabili cetateni. Daca vrei Lidl sau Penny dati cu votul unde trebuie nu faceti petitii

Musafir

#69 Re: hotii de la lidl oravita jud caras severin

2014-04-27 19:06

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-05-01 18:39


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-05-01 18:44


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-05-01 18:44



Musafir

#73

2014-05-01 18:52

platim cu 30 mai mult decit in alte orase care au asemenea magazine. la viitoarele alegeri tine minte nu uita.nu trebuie petitii ci nu uitati la alegerile locale viitoare. toate au o limita.
POATE EU

#74

2014-06-03 16:06

Din betie te mai trezesti dar din prostie niciodata .....vocabular de gabor cemai !

Sharon

#75 Re: hotii de la lidl oravita jud caras severin

2014-06-03 16:54

#58: gioni123490 - hotii de la lidl oravita jud caras severin

Draga fost angajat LIDL, eu nu lucrez de multa vreme la Lidl dar  te contrazic . Nu stiu ce fel de om esti si ce parere au patronii tai cand iti faci fostii colegii in toate felurile posibile pe un site. Oamenii ca tine ar trebui tratati ca atare  de un specialist . Succes!