Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)
2014-10-16 13:13- Date of removal: 2014-10-20
- Motivul eliminării: Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”(vezi ANUNT NR. 15).
Raporteaza continut inadecvat
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
Musafir |
#27677 Oltchim - compania cu cele mai mari pierderi in anul trecut2014-10-16 14:01 |
Musafir |
#27678 Re: Re: Re: PE MATA O F,,E, TI O SPUNE PICASSO2014-10-16 17:29#27676: - Re: Re: PE MATA O F,,E, TI O SPUNE PICASSO PT AUTORUL PETITIEI;ASTA ORI E CERNEVIST,ORI E BOTANIST COMUNIST. |
Musafir |
#27679 Dan Diaconescu vine la Valcea2014-10-16 17:33
Prezidenţiabilul Dan Diaconescu va veni sâmbăta, 18 octombrie în judeţul Vâlcea. La primele ore ale dimineţii se va afla în târgul din comuna Ioneşti. Ulterior, candidatul PP-DD va mai face o plimbare şi în alte localităţi din colegiul Drăgăşani, acolo unde actualul preşedinte al PP-DD Vâlcea, Cristinel Marian a obţinut funcţia de deputat. La orele prânzului, acesta se va deplasa la Rm. Vâlcea unde va sta de vorbă vreme de câteva ore cu râmnicenii. Dan Diaconescu este cel de-al treilea prezidenţiabil care ajunge în judeţul Vâlcea, prima vizită fiind făcută de Monica Macovei iar cea de-a doua de Călin Popescu Tăriceanu. Vizita lui Dan Diaconescu ar putea fi urmată de cea a Elenei Udrea, care se pare că şi-a anunţat şi ea prezenta, deocamdată neoficial, tot sâmbătă, la Rm. Vâlcea. Dan Diaconescu este cunoscut de râmniceni, în septembrie 2012, prezidenţiabilul a avut chiar şi o tentativă de cumparare a combinatului chimic, care între timp nu s-a mai realizat.
otv live 29 09 2014
|
Musafir |
#27680 Tariceanu a fost in vizita la Vâlcea2014-10-16 18:56http://www.monitoruldevalcea.ro/ • fostul premier a mers la Institutul de Criogenie, s-a intâlnit cu activul de partid, a socializat cu râmnicenii si a sustinut o conferinta de presa Ieri, in vizita electorala la Râmnicu Vâlcea a fost candidatul independent la Presedintia României, Calin Popescu Tariceanu, insotit de fostii ministri Andrei Gerea, Daniel Chitoiu si Radu Stroe, dar si de deputatul Romeo Radulescu. Printre persoanele aflate in sala in care s-a tinut conferinta de presa i-am zarit si pe fostul consilier municipal al PDL, Bogdan Costinescu, actualmente independent, dar si pe primarul de la Boisoara, Nicolae Gheorghe, fost lider pecist. "Am avut o vizita foarte interesanta la Institutul pentru Cercetari in Criogenie, pe care l-am mai vazut in 2008. M-a impresionat evolutia acestei insitutii, de la toaletele moderne pâna la proiectele importante, cu un impact deosebit in economie. Directorul institutului a spus, si mi-a facut placere sa aud acest lucru, ca dotarile care s-au realizat au fost posibile gratie politicii dusa de guvernul pe care l-am condus.", a spus Tariceanu care a comentat si despre recentele declaratii ale presedintelui Basescu, referitoare la "agentul secret" Victor Ponta: "Sunt sigur ca o sa ma intrebati despre ele. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu apara ceva spectaculos. Presa nu este indiferenta, opinia publica, de asemenea. Toate aceste lucuri sunt, in opinia mea, o diversiune, cu un efect pagubos. Presa si cetatenii nu se pot concentra pe continutul mesajului candidatilor. Asta pentru ca nu alegem un consilier comunal, ci presedintele României. Toata aceasta discutie serioasa este trecuta in planul secund. Lucrurile nu se vor opri aici, saptamâna viitoare vor avea alte si alte astfel de elemente. Totul este facut nu intâmplator, este facut cu un scop precis, acela de a deturna atentia publica." Apoi, Tariceanu a raspuns la intrebarile jurnalistilor prezenti la conferinta de presa. Fostul premier spune ca va ajunge in turul II si lanseaza un atac la Klaus Iohannis. "Voi ajunge in turul II, oricum, sondajele arata acest lucru. Johannis a inceput sa scada. A facut o mare greseala, a acceptat sa candideze stiind ca are o grava problema de incompatibilitate. Va dati seama ce deranj ar fi intre tururi daca ar fi declarat incompatibil, s-ar relua alegerile. Si inca ceva, v-ati uitat de curiozitate pe programul lui Iohannis, cel care vrea sa ajunga presedinte? E tara in care fiecare isi face bine treaba. Asa explica el România lucrului bine facut. Daca punem acum lozinca pe perete, toata lumea isi face treaba. Sunt niste enunturi puerile izvorâte din putul gândirii sale.". In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, Tariceanu si-a nuantat declaratiile si nu l-a atacat, spunând ca va avea ce spune in turul secund. "Acum e clar, Victor Ponta are prima sansa sa ajunga in turul al doilea. Eu ma bat cu Iohannis, apoi, in turul al doilea, voi avea o dezbatere cu actualul premier.". Candidatul independent nu a spus ce va face daca nu va ajunge in turul al doilea, adica daca va mai folosi "gloantele" pe care le are pregatite impotriva lui Ponta. "Oltchim nu se poate redresa la nivelul la care a fost" "Situatia de la Oltchim este cea pe care o stiti foarte bine, societatea este in insolventa. In perioada in care domnul Gerea era ministru, eu am avut o discutie cu dânsul. Eu stiu situatia inca din momentul in care eram premier, si director general era Constantin Roibu. Domnul Roibu a venit, am discutat, mi-a spus ca e nevoie de garantii guvernamentale pentru niste investitii. M-am bucurat când am auzit ca e vorba de investitii pentru ca erau putine intreprinderi de stat care se gândeau la investitii. Eu am ceva experienta, dar nu pot spune ca am avut doar reusite. De exemplu, am reusit sa salvez intreprinderea de autoturisme de la Craiova, dar nu si pe cea de tractoare de la Brasov, pentru ca intrând in Uniunea Europeana avem si multe restrictii. Acum, sa revin la Oltchim, având in vedere situatia actuala a societatii, nu cred ca este posibila o redresare la nivelul care a fost. Este o activitate care foloseste mult capital. E nevoie de multi bani pâna la incasarea sumelor pe produse. In plus, este un mediu superconcurential. Nu vad cine ar putea acum sa vina sa cumpere si sa se ocupe de tot. Nici nu cred ca a fost o oferta solida.". Fostul ministru, Daniel Chitoiu, a completat: "Când am ajuns ministru am stopat pierderile la Oltchim. Erau datorii mari, se lucra numai pe pierdere. Existau potentiali investitori, dar nu au venit. A fost acea licitatie, cu Dan Diaconescu. Salariile erau achiate la zi, colegii mei care au venit apoi au incercat si au facut tot posibilul sa gaseasca investitori straini. Eu am luat toate masurile pentru a stopa pierderile si scurgerile de bani. Deciziile politice au fost luate, am facut notificari la Comisia Europeana pentru a lua credite, dar am primit respingere. Nu s-au acceptat conditiile venite de la noi.". |
Musafir |
#276812014-10-16 19:54Disponibilizati, inca mai puteti dormii? Inseamna ca va meritati soarta. |
Musafir |
#27682 Re: normal ca isi merita soarta,da se vor duce si la vot sa o mai ia odata n bot2014-10-16 20:29 |
Musafir |
#276832014-10-17 04:55daca nu era dan diaconescu, acum era teren arabil ,oltchimul ,cu ajutorul lui ponta
|
2014-10-17 04:57- Date of removal: 2014-10-17
- Motivul eliminării: Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”(vezi ANUNT NR. 15).
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
Musafir |
#27685 Ieri, la Vâlcea, Tăriceanu a mărturisit că nu vede nicio salvare pentru Oltchim2014-10-17 09:43http://arenavalceana.ro/2014/10/17 Ieri, la Vâlcea, Tăriceanu a mărturisit că nu vede nicio salvare pentru Oltchim17.10.2014 Ieri, aflându-se în vizită la Vâlcea, alături de deputatul Romeo Rădulescu, Radu Stroe, Ionel Gerea şi Daniel Chiţoiu, Călin Popescu Tăriceanu s-a arătat convins că va ajunge garantat în turul doi, “pentru că Iohannis a început să scadă, iar sondajele de opinie arată acest lucru”. În opinia lui Tăriceanu, decizia lui Klaus Iohannis de a se înscrie în competiţia pentru funcţia de preşedinte al României, deşi are “o gravă problemă de incompatibilitate, nerezolvată încă în justiţie”, ar fi afectat credibilitatea candidatului ACL (PNL-PDL). “Oricine îşi dă seama că acest proiect se poate întrerupe în orice moment. Nu mai vorbesc de deranjul care s-ar putea produce între turul I şi cel de-al doilea. Alegerile s-ar invalida şi s-ar repeta şi turul I”, a declarat fostul premier. Acesta a mai precizat că este singurul candidat cu un proiect coerent de ţară. “Am o experienţă care nu e egalată nici de Ponta” “Restul… discursuri politice. Între proiectul meu şi cel al domnului Ponta, există diferenţe foarte mari. În primul rând, ne diferenţiază o viziune ideologică. Eu sunt liberal, un om de centru-dreapta, iar domnul Ponta este de stânga. Eu am în spate însă o experienţă care nu este egalată de niciunul dintre contracandidaţii mei, nici de Victor Ponta. În perioada în care am fost prim-ministru, România a realizat câteva lucruri foarte importante. Spre exemplu, aderarea la Uniunea Europeană, nivelul de creştere economică ce a caracterizat acea perioadă, majorarea salariilor, a pensiilor, numeroasele investiţii realizate, în infrastructură, educaţie, sănătate etc.. În acea perioadă, s-a introdus taxa unică, s-a redus TVA-ul, s-a diminuat impozitele pe venit, pe profit ş.a.m.d.”, a detaliat preşedintele Senatului. “Nu văd cine ar putea veni azi să cumpere combinatul” Nu în ultimul rând, Călin Popescu Tăriceanu a sugerat că are cu ce să-l pună la punct şi pe Victor Ponta, însă a explicat că îşi va folosi “muniţia” în turul II. |
Musafir |
#27686 “Nu sunt mesagerul lui Ponta!”2014-10-17 09:54http://www.timpuldevalcea.net/?p=11799 “Nu sunt mesagerul lui Ponta!”17 octombrie 2014 | Autor:: Claudia Diaconescu Judetul Valcea a fost, joi 16 octombrie, gazda unei vezite oficiale si anume, a candidatului independent la prezidenatiale Calin Popescu Tariceanu care si-a inceputut turneul electoral in judetul nostru vizitand Institutul de Criogenie si Separari Izotopice, unde conducerea unităţii i-a prezentat fostului premier laboratoarele de producere a heliului lichid, laboratoarele de producere a pilelor de combustie, laboratoarele de testare ale calităţii vinului, secţia unde se produce apa medicală sărăcită în deuteriu şi proiectul celor patru laboratoare de temperaturi joase. La orele pranzului, prezidentiabilul Tariceanu a sustinut o conferinta de presa la sediul amenajat pe Calea lui Traian, mai exact, fostul UNION din centrul Ramnicului. Ei bine, conferinta nu a fost una tocmai pe placul candidatului, fiind una cu tiruri de intrebari din partea jurnalistilor locali, chiar daca au fost si jurnalisti de la publicatii nationale, acestia si-au vazut de treaba lor. Intrebat despre contracandidatii acestuia, a raspuns si nu a raspuns. Mai exact, Tariceanu a raspuns ce i-a convenit cel mai mult, ocolind de cele mai multe ori un raspuns ferm pe la Brasov sau prin alte judete cu exemple care nu aveau legatura cu ceea ce doream sa aflam. Dupa ce a facut un expozeu filozofic despre programul sau electoral, a inceput tirul intrebarilor despre Oltchim, la conferinta fiind prezenti – Mihai Gerea si Daniel Chitoiu, ambii fosti ministrii ai Economiei. Pe acest subiect, am putea spune, au fost cele mai multe intrebari, dorind evident daca i-am prins la Valcea, sa-i taxam cum ne-au taxat si ei pe noi, batandu-si joc si de marea masa de angajati de la Oltchim, dar si de jurnalisti, mintind de mai bine de un an ca acest Combinat se va privatiza, jucand alba-neagra in declaratii politico-administrativ. Un raspuns categoric i s-a cerut fostului ministru al economiei, Daniel Chitoiu, dar acesta nu a facut decat sa ofere o istorie a mandatului sau, esuat, in ceea ce priveste subiectul Oltchim. In dupa amiaza aceleiasi zile, mai exact pe la orele 18.00, candidatul prezidentiabil, Calin Popescu Tariceanu a avut organizata si o intalinire la Filarmonica “Ion Dumitrescu’’, cu fosti membri, PDL, PNL, UNPR si poate si alte partide, dar si cativa disponibilizati de la Oltchim. Aici, a vorbit despre visul american care inseamna sa traim mai bine decat parintii nostrii, dar spunand in acelasi timp ca el are un vis mai sus decat visul american si anume : ‘’Eu imi doresc ca Romania sa ajunga a saptea putere a Europei, pentru ca suntem a saptea tara din Europa ca dimensiune demografica si ca suprafata geografica’’. |
Musafir |
#27687 ptr 276852014-10-17 10:35ce promitea GEREA SI CHITOIU in legatura cu OLTCHIMUL acum 2 ani ? in toamna anului 2012 in timpul campaniei electorale .pe o vreme ploioasa domnul Gerea promitea salariatilor de la DPB ca rezolvarea situatiei de la Oltchim este prioritara .Acelasi lucru s-a promis si cand a ajuns minisrtu .Cat ne mai mint acesti nesimtiti ? |
Musafir |
#276882014-10-17 10:36daca diaconescu are sa spuna ceva concret legat de OLTCHIM sa o faca dar cu docunente in mana , |
Musafir |
#27689 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic2014-10-17 12:29http://www.agerpres.ro/politica/2014/10/17 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimicvineri, 17 Oct 2014, 13:53 Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a spus vineri, la Pitești, că nu poateface previziuni despre soarta unor societăți precum Oltchim, deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire. "Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a declarat Tăriceanu. El a adăugat că o discuție serioasă pe tema situației firmelor cu probleme ar trebui inițiată după încheierea campaniei electorale. "Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne așezăm și avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a spus Tăriceanu. Președintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din orașele Costești și Pitești, apoi a discutat cu comercianții și cumpărătorii de la târgul "Toamna Piteșteană". Programul vizitei în județul Argeș mai include discuții cu conducerea societății Automobile Dacia, precum și o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel. |
2014-10-17 13:17- Date of removal: 2014-10-20
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
2014-10-17 13:20- Date of removal: 2014-10-20
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
2014-10-17 14:52- Date of removal: 2014-10-20
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
Musafir |
#27693 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic2014-10-17 14:57Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a spus vineri, la Pitești, că nu poate face previziuni despre soarta unor societăți precum Oltchim, deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire. Foto: (c) CRISTIAN NASTASE (C) / AGERPRES FLUX "Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a declarat Tăriceanu. El a adăugat că o discuție serioasă pe tema situației firmelor cu probleme ar trebui inițiată după încheierea campaniei electorale. "Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne așezăm și avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a spus Tăriceanu. Președintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din orașele Costești și Pitești, apoi a discutat cu comercianții și cumpărătorii de la târgul "Toamna Piteșteană". Programul vizitei în județul Argeș mai include discuții cu conducerea societății Automobile Dacia, precum și o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel. AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă) |
2014-10-17 14:59- Date of removal: 2014-10-20
Spam
Limbaj vulgar
Injuraturi
Musafir |
#27695 Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim2014-10-17 15:13#27670: paul - Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim si eu care credeam ca CERNEV e de vina pentru tot, si nu alin smeu a luat banii de la ceareu ci tot CERNEV. |
SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! Musafir |
#27696 Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă2014-10-17 16:28
Societate in insolventa,
|
Nr. unic (nr. format vechi) : | 887/90/2013 |
Data inregistrarii | 25.01.2013 |
Data ultimei modificari: | 30.07.2014 |
Sectie: | a II a CIVILA |
Materie: | Faliment |
Obiect: | cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5 |
Stadiu procesual: | Fond |
SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! Musafir |
#27697 Re:2014-10-17 16:32
UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC ??? ATUNCI NIMENI NU-SI MAI PERMITEA SA OPREASCA ABURUL, MATERIA PRIMA, ALTE UTILITATI...ETC. Cilea, ai INMORMANTAT JUDETUL, impreuna cu acolitii tai...!!!!!!!!!!!!! |
Musafir |
#27698 VIDEO: Foştii angajaţi ai Oltchim i-au cerut socoteală ministrului Bugetului, Darius Vâlcov2014-10-17 16:37Slariile compensatorii, foştii salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au aflat de vizita ministrului Bugetului, Darius Vâlcov, şi s-au prezentat la sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, acolo unde a fost organizat evenimentul. Oamenii i-au cerut răspunsuri ministrului cu privire la faptul că ei nu şi-au primit salariile compensatorii, dar, cu toate acestea, banii aceştia le-au fost impozitaţi de Finanţele Vâlcea. Ministrul Vâlcov a mărturisit că nu cunoaşte speţa, dar a cerut copii după hârtiile primite de la Finanţe de foştii chimişti, promiţându-le că le va da un răspuns oficial în cursul săptămânii viitoare, după ce se va documenta. https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8
|
fi serios,care angajati ai oltchimuli,care? |
#27699 Re: VIDEO: Foştii angajaţi ai Oltchim i-au cerut socoteală ministrului Bugetului, Darius Vâlcov2014-10-17 17:23 |
Musafir |
#277002014-10-17 17:35;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Suplimentare locuri rezidențiat Farmacie și Medicină Dentară 2024
2364 Creat: 2024-11-18
PEDAGOGII SOLIDARI
708 Creat: 2024-11-23
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7929 Creat: 2024-10-08
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17435 Creat: 2023-10-23
Scădere prag minim de promovare a examenului de rezidențiat de la 60% la 59%
164 Creat: 2024-11-21
Refacerea referendumului pentru redefinirea familiei
169 Creat: 2024-11-15
Majorarea indemnizațiilor de handicap – o necesitate imediată!
2697 Creat: 2024-01-29
Fara camioane in Iasi, intre orele 6:30-8:30 si 16:00-18:00
132 Creat: 2024-11-19
STOP! Reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989
95 Creat: 2024-11-19
Organizarea sesiunii speciale a examenului de rezidentiat in mai 2025
69 Creat: 2024-11-22
Opriți concedierea asistenților maternali!
317 Creat: 2024-11-13
Petiție privind atragerea la răspundere în conformitate cu legislația Republicii Moldova a persoanei cu pseudonimul de pe Tiktok ”Ahuevshîi”- în rusă, la moment- ”PERSONALITATEA”
51 Creat: 2024-11-23
no to the death penalty
381 Creat: 2024-11-08
Petitie pentru Nou-Născuții Vulnerabili: Prelungirea Indemnizației până la 3 Ani
633 Creat: 2024-08-22
Suplimentare locuri Medicina de Familie - Rezidentiat Medicină 2024
46 Creat: 2024-11-21
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
337 Creat: 2024-11-07
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8761 Creat: 2024-10-07
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
455 Creat: 2024-10-18
CEREM MEDIC CHIRURG PEDIATRU PERMANENT LA UPU TÂRGU JIU! NU VREM SĂ NE MAI MOARĂ COPIII!
118 Creat: 2024-11-12
Stop Abuzurilor, Hărțuirilor, Somațiilor și Intimidărilor exercitate sistematic de Popa Constanța, președinta (OBBCSSR) la adresa membrilor organizației profesionale
469 Creat: 2024-11-09