Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

2016-03-21 15:10

Sunt fumator si am semnat aceasta petitie intrucât o consider aberanta si sunt convins ca parerea imi va fi impartasita de foarte multi...! Sunt de acord cu interzicerea fumatului in majoritatea locurilor publice inchise cum ar fi: institutii publice, centre medicale, spitale, unitati de invatamant primar, gimnazial si superior, sali de cinema, teatru, magazine, restaurante,mall-uri, cluburi.....dar nu in baruri si cafenele!!! De ce aici nu avem voie? Nu inteleg! Sunt locatii unde copiii nu sunt lasati sa intre sau nu sunt serviti, unde nu vin bolnavii si batranii sau gravidele....Prin definitie barul sau cafeneaua e un loc unde se consuma de regula alcool, cafea si tigari....! Deci aici ar trebui sa avem dreptul sa bem si sa fumam....asta este locul nostru de fumat special amenajat! Intelegeti? Pentru cei lipsiti de aceste vicii...mergeti in cofetarii sau in toate celelalte locuri unde fumatul este interzis....de sa ne luati noua acest drept? Cu ce drept? Vreti sa faceti ceva cu adevarat interesant si socant....interziceti productia, distributia si comercializarea tigarilor!!! Voi fi alaturi de voi si va voi sustine! Pana atunci nu ne interziceti legal sa fumam cand voi ne vindeti legal tigari....!!!

Musafir

2016-03-21 15:22

Sunt sofer de taxi in bucuresti! Nimic special pana acum!? In nici o statie taxi nu este amenajat spatiu pt fumat....mentionez ca nu avem voie sa fumam nici langa masina...deci!?Noi Unde fumam pt ca daca lasam masina nesupravegheata 2 minute dispare tot din ea (cine stie...cunoaste) in tarile civilizate sunt spatii pt fumatori in toate statiile taxi...si asta este doar un exemplu :/

Musafir

2016-03-21 15:44

Vreau sa cred ca traim intr-o tara libera!

Musafir

2016-03-21 15:52

Sunt fumătoare și nu îmi convine să fiu marginalizată!

Musafir

#2230 Re:

2016-03-21 15:53

#2229: -  

Toate proastele sunt fumatoare si discriminate

musafir

#2231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-21 15:54

#1987: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nici eu nu mai ies de cand s-a dat mizeria asta de lege, prefer sa imi invit prietenii acasa la mine si exact cum ai zis si tu acum nefumatorii tot in fum stau pentru ca stau dupa noi :)))

Musafir

#2232 Re:

2016-03-21 15:58

#2163: -  

Din cate stiu eu sa fumezi nu e un drept. Nu este trecut nici in Declaratia Universala a Drepturilor Omulu si nici in Constitutie, asa ca nu vad ce drept iti este luat.

Musafir

#2233 Re:

2016-03-21 16:01

#2179: -  

Faptul ca fumezi nu e o libertate, e doar o aroganta pe care din ce in ce mai multa lume incepe sa o faca. Cand m-am apucat de fumat am facut cea mai mare greseala din viata mea, pe care, cu toate ca am reparat-o, o regret pana in ziua de astazi.

Musafir

#2234 Re:

2016-03-21 16:04

#2133: -  

Ce drept ti se incalca? Da-mi exact articolul din Declaratia Universala a Drepturilor Omului sau din Constitutie care sa demonstreze ca ti se incalca un dret si apoi mai vorbim.

Musafir

2016-03-21 16:06

Ca fumator, consider legea anti fumat discriminatorie
41

#2236 #suntfumatorsicredcaamdreptulasta

2016-03-21 16:09

Tara e in groapa si fumatorii sunt problema societatii...pai e normal?

Sunt fumatoare ,am 18 ani ,inainte erau zile  in care nu imi permiteam sa imi iau un pachet si apelam la cele la "bucata" pana nu a mai fost permis sa se dea .Ma feream de mama,tata si frate.Acum stiu toti si numai am voie ,la liceu nu pot,in oras nu pot ,decat acasa. Iesim intr.un local trebuie sa ies afara mereu cand am pofta de o tigara ,inainte stateam la barfa cu toti ceilalti si fumam era mult mai bine acum ...ies afara ,singura ca sa fumez .Nu e normal,stam si inghetam pe terase ..inainte sa se adopte legea asta trebuia sa se adopte o lege care obliga orice local sau stiu si eu..loc public sa aiba si spatiu pentru fumatori astfel eram impacati toti!

Musafir

2016-03-21 16:19

Ma m simtit constrans sa nu mai pot fuma in baruri pentru ca practic asta este scopul lor, localuri unde poti sa fumezi si sa bei, inteleg si ideea ca nefumatorii sa intre in baruri, dar de aceea sa se poata face locuri special amenajate pt fumatori! eu acasa nu fumez si nu beau , fumatul sau bautul in oras il asociaez cu a socializa intr un spatiu inchis, pentru a socializa in afara casei exsta parcuri..strazi etc!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-03-21 16:21

Musafir

2016-03-21 16:22

Nu fumez dar mi se parerea drastică legea pentru fumători

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-03-21 16:25

Musafir

2016-03-21 16:30

Pt mine e o porcărie de lege negândită,votata fără ca inițiatorul legii să stie cum se aplica

Musafir

#2242 Re: Re:

2016-03-21 16:30

#2230: - Re:  

Ia spune-i asta si lu ma-ta

Musafir

2016-03-21 16:31

Sunt prea supărat pentru a comenta această lege discriminatorie

Musafir

2016-03-21 16:37

Nu mai suport iadul asta fara fum.

Musafir

2016-03-21 16:39

Sunt fumator si ma simt discriminat si batjocorit

Musafir

#2246 Re:

2016-03-21 16:45

#2245: -  

Jegos nu te simti?

Musafir

#2247 Re: Re:

2016-03-21 16:57

#794: Un fumator - Re:  

Eu nu vad decat nefumatori care jignesc incontinuu pe oricine, oricum, oricand.nu sunteti decat niste victime indoctrinate...avem probleme atat de grave si importante, dar pentru alea nu se da nici o lege...dureaza cu anii...dar o lege pentru sortarea gunoiului adevarata, CUM E IN TARILE CIVILIZATE(ca m-ati albit cu cliseul asta) nu e nevoie, nu?!ca in mintea voastra neafumata si plina de "aer curat" asta nu e decat un "moft" si o problema minora...cand o sa va interzica  sa mergeti cu masinile voastre diesel, ca in tarile civilizate, atunci sa vedem reactii, desteptilor!!!!am.ajuns grav si o sa de ducem dracului de tot.interzicera , oprimarea, marginalizarea, legi peste legi, la regului si la regula o reglementare nu duc nicaieri,..poporul va fi furios de atata "bici pe spate" trebuie sa ne acoperim de tehnologie..este singura rezolvare la.orice.sunteti ingusti la.minte, in gandire, in viziune..nu sunteti buni decat de ura, uraaa si iar uraaaaaaa. E foarte trist .....trist.

Musafir

#2248 Re: Re:

2016-03-21 17:01

#2230: - Re:  

Sunteti buni numai de jignit

..vad numai nefumatori care nu se mai opresc cu jignirile...altceva aveti in cap?? E prea mult oxigen si aer curat acolo??!! Apropo sunt nefumatoare....

Musafir

#2249 Re: Re:

2016-03-21 17:08

#2246: - Re:  

Iarasi...un nefumator care jigneste asa fara nici o noima , fara sa-i fi zis nimeni ,nimic lui personal...astea sunt efectele aerului prea curat ??!!nu vad decat asta...nefumatori jignind incontinuu....de ce ?! Asta e nivelul de cultura al tarii asteia????am inteles ce vreti si unii ai altii deci ce-i cu jignirile?!?? Apropo, eu nu fumeZ.

Musafir

2016-03-21 17:24

Platim taxe,impozite,salarii de rahat,ne ia si dreptul la a fuma o tigara intr-o cafenea sau spatiu public.Am ajuns sa nu mai fim siguri de nimic in tara asta.