Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

#2301 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-21 20:12

#1920: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Prietene, tu puti a prostie de la o posta! Daca tu doar jignind si vorbind urat stii sa-ti exprimi parerea, ai mari probleme. Specimenele ca tine nu ar trebui sa se inmulteasca! Pentru asta ar trebui facuta o petitie! 

kk

#2302 Re: Popor de neam prost

2016-03-21 20:14

#901: Kosice - Popor de neam prost 

vi-s blocati neuronii ! trebuie sa gandeasca "lumea civilizata " pt unii ca voi! dreptul la viata si la decizie nu mi-l da occidentul. nu va place nu intrati unde se fumeaza ,puteti sta in padure pana nu v-o termina astia de furat ca asta nu va prea intereseaza 

Musafir

#2303 Re:

2016-03-21 20:29

#2187: -  

Sunt de acord cu tine! Lasa ca vin refugiatii purtatori de boli, dar tot noi, fumatorii suntem alungati...

anonima

#2304 Re: Re: Re:

2016-03-21 20:35

#1668: Radu Andrei - Re: Re:  

nu cred ca voua , nefumatorilor, v-ar fi convenit sa mergeti la un pub , club sau cafenea si sa fiti dati afara in strada,cu paturi pe voi(pentru ca asa s-a ajuns) .nu vreti eventual sa ne cumparam ceva de baut din local si sa ne asezam pe o bordura la 10 metrii de acesta? ca sa nu inhalati voi fumul nostru..

Musafir

#2305 Re: Re:

2016-03-21 20:38

#591: St - Re:  

nu cred ca voua , nefumatorilor, v-ar fi convenit sa mergeti la un pub , club sau cafenea si sa fiti dati afara in strada,cu paturi pe voi(pentru ca asa s-a ajuns) .nu vreti eventual sa ne cumparam ceva de baut din local si sa ne asezam pe o bordura la 10 metrii de acesta? ca sa nu inhalati voi fumul nostru..

Musafir

2016-03-21 20:39

Niciun fumător sau nefumător nu are dreptul de a condiţiona modul de viaţă al celuilalt.În majoritatea ţărilor civilizate există spaţii special amenajate destinate fumătorilor.

Musafir

2016-03-21 20:42

Am semnat pt ca consider legea asta o discriminare. Am același drept ca si un fumător . Cum un nefumător poate alege unde sa consume o cafea si eu vreau sa aleg unde sa pot intra sa consum o cafea .

Musafir

2016-03-21 20:51

Ce-ar fi sa vin si eu la barul unde fumati voi sa ma cac langa masa voastra si sa plec? Pt mine e la fel de dezgustator. Pa!

Musafir

#2309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-21 20:57

#2301: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Inmultiti va  voi fumatori jegosi

Musafir

2016-03-21 21:03

Offf fumatorilor....nu am mai intrat aici de vreo 2-3 zile...nu ati schimbat nimic cu legea asta...vai de voi...

chiar am fost intr-un bar in weekend si intra o tipa cu tigara...si zice un osparat de acolo: domnisoara..fara tigara..nu se mai fumeaza...

MUAHAHAAAAA

Doar eu / fumător

#2311 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-21 21:06

Musafir

2016-03-21 21:08

Fumat afara la intrarea din bar sau la terase in contextul in care cei care nu au terase au pus o amarata de masuta si 2 scrumiere, fara scaune, unde toti trebuie sa se inghesuie sau sa stea la rand. Sau terase unde si cand sunt pline vin tiganci cu ghicitul si tiganusi care fura telefoane de pe mese, ziua in amiaza mare.

Vreti civilizatie? Luati-o cu totul: acceptarea persoanelor LGBT pentru ca si acestea sunt cetateni care platesc taxe, educatia sexuala sa nu mai avem copile de 14 ani care fac copii, accesul si incurajarea utilizarii contraceptivelor in randul persoanelor care deja sunt asistate social si deja au 15 copii pe care si-i cresc pe spinarea celor care platesc taxe, crearea de facilitati, laboratoare pentru elevi si studenti, educatia ar trebui sa fie accesibila tuturor caci sunt multi care ar vrea  sa mearga la facultate, dar nu isi permit pentru ca nu au bani si pentru ca locurile de la buget sunt ocupate adesea de pilosi si copiatori, impozitarea fetelor bisericesti si a preafericitului, protejarea animalelor, cresterea si sacrificarea animalelor intrunind norme de igiena, dar si respectarea acestor fiinte, integrarea minoritatilor prin educatie si oferirea de locuri de munca, crearea de centre pentru batrani decente pentru ca si astia sunt oameni etc.

Si tantalache ala care zicea ca face cancer ca ii afuma unu carnita: esti prost de bubui, faci cancer oricum pentru ca sunt destule substante nocive in carne.

Musafir

#2313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-21 21:08

#2309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jeg ești tu ! Retard mintal! 

Musafir

#2314 Re:

2016-03-21 21:09

#2310: -  

'osparat' =)))))))))))))))))))))))))))))

Musafir

#2315 Re:

2016-03-21 21:12

#2310: -  

Labare nu minti. Stai la petitia asta de cateva zile, muistule.

Musafir

2016-03-21 21:14

Eu nu fumez ! Dar sunt de acord sa se fumeze în cafenele pentru ca : dimineață la cafea nu se poate sa nu fumezi așa ca o fac pentru "binele " prietenilor mei !
O fumătoare

#2317 #26

2016-03-21 21:17

Vrem locuri de munca , vrem spitale si condiții in spitale , vrem salarii ca afara si prețuri ca afara !!! Si DA vrem sa fumam in locuri special amenajate pentru noi, ăștia care aduc cei mai mulți bani la buget, sa aveți voi de unde fura si plozii voștri !!! 

Musafir

2016-03-21 21:17

Sunt fumator si poate nu neaparat de e total aiurea sa facem legi anti-fumat cind tara se zbate in saracie si coruptie

Musafir

2016-03-21 21:18

Eu si pana acum imi beam cafeaua acasa. Semnez pentru toti cei care nu isi pot incepe dimineata fara o tigara la cafea, acestia reprezentand un procent mult mai mare din cei care umplu cafenelele la prima ora.

La restaurant mi se pare de bun simt sa nu fumezi. Mi se pare de bun simt nici ca nu se consume alcool atata timp cat in restaurante vin si copii. Barurile sunt pentru vicii.

#vreausafumezlegal

#2320 Re: o fumătoare

2016-03-21 21:21

#2308: -  

Nu mai bine te caci acasă la tine, eventual in gura ma-tii, ca prea te-a făcut deștept ?!

Musafir

#2321 Re:

2016-03-21 21:23

#2308: -  

Logica de taran.

Musafir

2016-03-21 21:23

Este anormala legea

Musafir

#2323 Re:

2016-03-21 21:25

#140: mateo mario -  

Corect! Absolut corect! Asta cu dreptul la circulatie e adanca domnule. Legea insa e incompleta. Inca iti este ingradit dreptul la libera circulatie in buda femeilor sa te holbezi la ele cum se pisa, in vestiare sa le admiri tatele si in general in locuri unde din motive de altfel inexplicabile lumea nu iti doreste compania. Scandalos, discriminare, abuz! Propun sa se corecteze imediat aceasta nedreptate si sa se dea o lege a anturajului cu japca in care toti papagalii nefumatori sa fie inclusi cu forta in orice gasca misto la alegerea lor.

Asta e de fapt bai sanatosule legea asta, anturaj cu japca. Si daca noi fumatorii o sa facem petreceri private  la noi acasa si lumea acolo o sa vina nu la cluburile voastre belite care deja s-au cam golit, ce o sa faceti? Interziceti fumatul de tot? Hai s-o vad si pe asta....

Musafir

2016-03-21 21:30

Sunt fumator

Musafir

2016-03-21 21:32

Luati exemplu din alte tari. In SUA se fac petreceri private. Este imposibil sa nu cunosti pe cineva care are o casa/vila unde va puteti distra in voie si nefumatorilor daca nu le place, sa stea in baruri singurei.

Daca voi credeti ca 5-6 persoane fumatoare vor iesi in cluburi doar ca sa ii tina unui nefumator companie va inselati amarnic. Cel mai sigur aia 5-6 isi gasesc un loc unde sa poata petrece si fuma, iar nefumatorul are de ales sa iasa singur, sa stea acasa sau sa mearga cu prietenii lui fumatori. De asta destui de multi nefumatori au semnat aceasta petitie. Prin legea asta fumatorii sunt tratati ca niste cetateni de mana a doua, iar nefumatorii sunt usor usor marginalizati in grupurile de prieteni.