OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Musafir

2016-02-05 14:55

Mai este si o petitie a celor care vor aceasta lege. Peste 4000 de oameni spun DA acestei legi, asa ca interesul general este dictat de cei majoritari. 

Musafir

#454 Re:

2016-02-05 15:04

#453: -  

4000 de oameni in 9 luni :)))))) Din mai pana acum. In vreo 2-3 saptamani aici o sa sara de numarul vostru "majoritarule" Vezi ca dupa toate statisticile BNR voi sunteti o minoritate extrem de mica :)))) Vezi ca va semnez si eu petitia ca mi-e mila de voi :)))

Musafir

#455 Re:

2016-02-05 15:13

#450: -  

Ai postat textul asta de ti-a cazut mana gioarsa, pe toate site-urile posibile. Ti se si atrage atentia undeva ca faci spam. Alt text nu poate sa vomite preotul sau e ocupat, pregateste slujba lui sambatara de maine? Mars la munca putoare !

Musafir

#456 Re: Re:

2016-02-05 15:17

#449: gigi - Re:  

Mananci cacat sektar cu polonicul. Asa sa fie sclavi la proprietar pentru fratili lui Zamfir, nu? Borfasul ala nenorocit.

Musafir

#457 Re: Re:

2016-02-05 15:18

#426: eu - Re:  

Asa te invata pastorul tau pokait sa vorbesti? Asa va invata el sambata la biserica voastra? Nu e bine domn prostac.

Musafir

#458 Re: Re: d

2016-02-05 15:20

#433: - Re: d 

dar sambatarul vostru ce calificare are? ce scoli are el in afara de seminarul ala de pastori pokaiti? prafu d epe toba asta are.

Musafir

#459 Re: Re: Re:

2016-02-05 15:24

#401: TONI LUDOVIC - Re: Re:  

Acum postezi cu numele altora putoare ordinara? Nu mai esti Jack Spintecatorul, Vivian, Pulian sau altii? Vad ca esti din categora de prostaci copy-paste, nu ai argumente, nu poti da un raspuns concret dar dai paste la un text facut de sektar sau de Aldea sau de Oleasca. Bou pana la capat. 

Musafir

#460 Re: Psihopatul sektar

2016-02-05 15:27

#378: arsenie - Re:psihopatule 

Ce faci bai mucea cacacea? Ii faci trafic pokaitului de ziua a saptea? Vrea sa adune lume la el pe catatul ala de blog plin de minciuni si injuraturi. O vrea sa faca bani si cu fituica aia ca nu l-or mai satura zeciuielile de la biserica.

Musafir

#461 Re: Re: Re:

2016-02-05 15:33

#367: - Re: Re:  

Asa e baiatule, ai perfecta dreptate, nu lua in seama toti labarii care scriu minciuni aici. Asta care semneaza Jack Spintecatorul sau Vivian, fane covirg, fane chf, fane mortii ma-sii, care fura identitatea altora e un onanist din grupul lor, sta pe undeva prin Vitan. O scarba de om, o mizerie umana care toata ziua injura pe internet. O scursura fara scrupule manata de la spate de un borfas de duzina. 

Musafir

#462 Re:

2016-02-05 15:37

#446: -  

Asa e, a dat benga in javra sektara si in borfas de cand au vazut ca tot mai multa lume i-a prins cu mata-n sac. Ei nu isi dau seama ca cu cat agita apele mai mult cu atat sunt mai scuipati. pe marele militar de cariera l-a cam luat la ochi comandantul(liviule vezi ca te joci cu focul acolo la tine). 

Musafir

2016-02-05 15:45

inceta ti va rog sa ne furati copiii de asta am votat

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

2016-02-05 15:59

JAP ! Inca o smetie data peste gura puturoasa a borfasului ZamFUR si a tambalagiilor mincinosi. Manipulau si minteau si minteau ca BNR nu vrea legea pisdii. Uite ca o vrea dar cu conditii corecte. Cu conditii corecte nu ar mai beneficia de ea fratele borfasului, vilierul bragadirean si altii ca ei. De asta vor mintii si injura in continuare. Uite asa se face manipularea, cu trompete mincinoase care cica vor "binele oamenilor". 

Mugur Isarescu: Legea darii in plata nu cred ca ar strica, aprobata in concordanta cu expunerea de motive; reactia bancilor este normala, nu o razbunare

zapp

2016-02-05 16:14

Am semnat pentru dreptul nostru la o casa la un trai civilizat pe munca noastra si la noi in tara

brasovean

2016-02-05 16:22

sa ne spuna snapanul asta ce a facut el concret pentru cetatenii din colegiul lui. de asta am votat ca nu la vazut nimeni la fata de cand a iesit deputat

Jack Spintecatorul

#467 Re: Re: Re:

2016-02-05 16:34

#367: - Re: Re:  

Aitistule tare imi e ca faci webdesign sau master pe vreo schela si dupa program cazi beat ca porcul pe sub betoniera. De asta cred ca te-a si dat conita ma-ta afara din casa, sa pui osul la treaba si sa lasi mazdroanca.Acum ia-te de mana cu consoarta-ta si cu Ludovic Pulic si turnati pe gat ceva tare. 

Jack Spintecatorul

2016-02-05 16:37

Toti astia care semnati sunteti niste vagabonzi care asteptati bani din cer in frunte cu Toneta Limbulic. Pe bani se munceste greu nu se ia de la banca. La cat sunteti de cretini vreti case in proprietate. Niste cociobari amarati crescuti de niste betivi si de fatatoare casnice care v-au invatat sa fiti stapani pe bojdeuca voastra. 

datornic

#469 legea darii in plata

2016-02-05 16:47

sa ma pis pe tine de banca si pe creditele tale hoate, sa faci ciuma si tu si toti angajatii tai care fura oamenii cu buna stiinta...sa muriti in cele mai grele chinuri in frunte cu Isarescul vostru cu tot

datornic

#470 Re: Re:

2016-02-05 16:50

#454: - Re:  

sa sugi pula minoritarilor labagiule care esti...la toti 4000 odata

HAI SUS !

#471 Re: Re: Re:

2016-02-05 16:54

#470: datornic - Re: Re:  

Au aparut harburile sambetiste ! Chiar ma miram de ce nu sunteti la datorie sa imprastiati borhot. Baga mare tati, ca ai multe pagini de umplut, multa lume de injurat. Baga mare ca te contabilizeaza pastorul si nu te plateste maine dupa slujba. 

HAI SUS !

#472 Re: legea darii in plata

2016-02-05 16:58

#469: datornic - legea darii in plata 

In cine sa creada lumea? In 200 de oameni incepand de la Comisia Europeana pana la ziaristii de economic sau in lichele care injura ca pe Ferentari si posteaza acelasi mesaj de 7000 de ori, 7 zile la rand? Acum pe bune, va mirati ca de ce semneaza lumea si va da cu huo?! Uite cum scriu toti, cu argumente, cu articole din presa si cum scrieti voi cu injuraturi, cu bataie de joc si cu acelasi text primit prin mail de la salamul de sibiu. 

client bancar

#473 Re:

2016-02-05 17:19

#1: -  

Ce treaba are "coada vacii cu stampila primariei?"

Vorbiti aiurea. Habar n-aveti despre ce este vorba! Doar un angajat - pe pozitie dstul de mare - in banca poate sa scrie asemenea aberatii.

Cititi legea si nu va mai uitati la banci de parca ar fi foarte corecte! 

De ce in restul Europei bancile au profit cu credite avand dobanzi 2-3%, iar in RO, dobanzile sunt de la 5% in sus? Oare un angajat in banca in RO are salariu cat unul din Germania sau Franta? Chiar trebuie sa fie profiturile imense la noi in tara?

Sa elimine toate bancile clauzele abuzive, sa reduca dobanzile la valori normale si cred ca nici nu va mai fi nimeni care sa vrea sa dea casa bancii, mai ales dupa ce a platit 7-8-9-10 ani rata si au ajuns acum la un sold mai mare decat creditul initial.

Musafir

2016-02-05 17:21

Am semnat petitia si am dat mai departe. Multumim doamna Popa pentru tot ajutorul dat cu actele. Va pupam si va imbratisam cu drag.

Familia Bratosin

HAI SUS !

#475 Re: Re:

2016-02-05 17:50

#473: client bancar - Re:  

Pai prin legea asta cresc si mai mult dobanzile tembelici coclit. Citeste prin presa nu te lua dupa otravurile scrise pe Grupul Ciorditorilor si Cretinilor Cainosi. Pune laba si citeste ca sa iti faci o idee. Daca o sa ajunga dobanzile la 10,12% pe unde mai scoateti camasa? O sa ziceti ca de vina sunt sacalii nu voi cu prostiile voastre.