OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

eu

#426 Re:

2016-02-05 11:00

#8: -  

Mi-as intemeia o familie cu mama ta ....GUNOIULE

Musafir

2016-02-05 11:10

Da pentru Legea Darii in plata. Acum avem posibilitatea de a vedea exact ce manevre au facut bancile in toata aceasta perioada. Daca vor sa excluda acesta lege pentru Programul Prima Casa si oamenii care vor sa contracteze credite cu avans de 5%, pot sa o faca este un drept pe care ei nu il vor avea (au deja avantajul garantiei statului si conditii preferentiale).

Repet, acesta lege este un foarte benefica!

Musafir

#428 Re:

2016-02-05 11:12

#5: -  

Nu stiu cati ani ai dar esti intr o mare eroare . Daca faci o simulare de credit cum au foarte multi romani ai sa vezi k legea este foarte potrivita .

Musafir

2016-02-05 11:18

Este o lege dreapta. Nu trebuie oprita!

Musafir

#430 Re:

2016-02-05 11:23

#419: -  

Nu vor pierde numai bancile , vor pierde si dezvoltatorii imobiliari care au inca marje de profit foarte mari.

Musafir

2016-02-05 11:41

Am semnat pentru ca legea impune niste costuri pe care noi nu avem de ce sa le platim

Daniel

#432 Gresiti cu totii !

2016-02-05 12:11

Va certati ca prostii ! Nu vedeti ca asta e lege data de banci? Astia nu mai au ce sa fure de la clientii pe care ii au si isi dau o lege ca sa fure legal de la aia care le vor fi clienti! Ce dracu sunteti asa copii? Se vede de la 7 poste. Va certati degeaba ca tot ca ei fac

Musafir

#433 Re: d

2016-02-05 12:19

#5: -  

bai necalificatule !!! Ce are una cu alta ???

Adina

2016-02-05 12:23

WOW. Sa intelegem ca nu are nimeni dreptul sa aiba o opinie diferita de a voastra? Vad ca sunteti foarte agresivi si nepoliticosi acum chiar ca ceva pute cu legea asta.

Musafir

#435 Re:

2016-02-05 12:42

#420: Dan Popescu -  

Dle Dan Popescu, bancher cu functia probabil, spuneti dvs in aceasta postare ca "in ce tara din lume, poporul alege sa traiasca mai rau". Dle Popescu, in cazul in care nu ati aflat, va informez ca aceasta lege functioneaza de ani buni in SUA, dle. Popescu. Da, in SUA - Statele Unite ale Americii, ati citit bine. Pai daca tot importam de la ei tot felul de sarbatori, zile, imbracaminte, limba, samd, de ce nu am putea importa si ideea unei astfel de legi, dle. Popescu? O lege care de altfel la ei functioneaza. Va inchipuiti ce s-ar fi intamplat in anii 2008-2009 cand in SUA toata piata imobiliara a fost in picaj, in conditiile in care o astfel de lege nu ar fi existat? Doar un exercitiu de imagine...

no name

#436 Re:

2016-02-05 12:45

#434: Adina -  

da intradevar pute ceva ... bancilor le este frica sa aibe clienti bine informati si mai ales sa aiba clienti pe acelasi picior de egalitate

Un cetatean

#437 Legea este f buna pentru toti ROMANII

2016-02-05 13:09

Legea este buna pentru toti!!!!

Acum daca nu mai platesti, banca iti ia casa si o vinde catre firmele de recuperare cu maxim 20%, iar tu platesti diferenta ramasa din credit + penalitati!!!! Aceasta lege iti va oferi o posibilitate daca nu mai poti sa platesti!!

Va ajuta sistemul bancar, iar bancile poate nu vor mai oferi credite de milioane de euro pentru persoane fizice!

Remus Dan

#438 Asta e manipulare!

2016-02-05 13:09

Neah. Asta e manipulare ordinara! Nu au tinerii nici o treaba in toata povestea asta! Poate doar daca sunt tineri care si-au luat credit de la banci in franci elvetieni si acuma lucreaza pe branci pentru banci!

baicu

2016-02-05 13:14

voi sunteti nebuni bai? ca n o sa mai poata nimeni sa isi ia o casa e bine? 

Prof. Gica Condiment

#440 Re: Asta e manipulare!

2016-02-05 13:29

#438: Remus Dan - Asta e manipulare! 

Nu are nimic impotriva tinerilor. De asta marele avocat initiator de legi tocmai a pierdut un proces in care a reprezentat un strigoi batran impotriva unei tinere jurnaliste. 

NO NAME

#441 Re:

2016-02-05 13:32

#431: -  

SI CAND VEI LUA CREDITUL SI PESTE 5 ANI SE VA INTAMPLA CEVA NEPREVAZUT ... DOAMNE FERESTE  SOMAJ ETC... SI NU MAI POTI PLATI RATA CE FACI ...???/ ITI I-A BANCA CASA.... LA 1/4 VALOARE IAR RESTUL POPRIRE PE SALARIU TOATA VIATA.... ESTE CORECT.... NU, LEGEA ASTA DACA SE INTAMPLA CEVA NEPREVAZUT DAI CASA SI NUMAI AI NICI O DATORIE ......E CUM ESTE..........PARCA MAI BINE ...... PANA SA SCRIETI SA SA SEMNATI MAI DOCUMENTATI-VA

SUCCES !!!

NO NAME

#442 Re:

2016-02-05 13:33

#439: baicu -  

DOCUMENTEAZA-TE SI IMI DAI DREPTATE

SUCCES !!!!

Musafir

2016-02-05 13:54

O serie de reglementari clare si precise sunt necesare pentru a minimaliza efectele pierderilor cauzate de situatii de criza financiar-economica, insa acest demers in forma in care se afla in acest moment nu constituie nimic altceva decat o speculatie politica si mai putin un interes real de a ajuta populatia aflata in dificultate. Multumesc.

Musafir

2016-02-05 14:00

Am semnat pentru legea asta vrea sa dea mana de lucru ieftina in tarile europei ca urmare a migratiei masive a tinerilor care nu vor mai avea motiv sa ramana aici . Pe bune acum, dupa ce voi termina facultatea nu am nici un motiv sa raman aici. Cam tarziu cu petitia asta trebuia sa se faca mai devreme.

Paul Balan/ Oradea

2016-02-05 14:09

O aberatie de lege care ne tine chiriasi pana la cincizeci de ani, asta spun toti oamenii din presa si de pe internet. Semnata si data mai departe. 

Musafir

2016-02-05 14:23

am votat datorita propagandei basiste care se face aici.nu sunt tanar nu vreau imprumuturi dar sunt alaturi de acesti tineri haituiti la tot pasul.cu dumnezeu inainte copii ca nu sunteti singuri.

Musafir

#447 Terciu Tudora

2016-02-05 14:33

Va multumim din suflet ca ne ati trimis aceasta petitie. Nu stiam vom vota si noi si toata familia.Cu salutari de la Lugoj.

Musafir

2016-02-05 14:39

KO la strigoiul barbos cu dintii primiti de la Cristian Sima, care il tot pupa in cur pe dracul de Dan.

Jurnalista Simona Tache, proces câștigat cu ziarul Bursa

gigi

#449 Re:

2016-02-05 14:42

#445: Paul Balan/ Oradea -  

Mai bine sclav la banca pana la 60 de ani, cu impresia ca esti proprietar .  Daca in cei 35 de ani de credit patesti ceva, o sa fi un fost proprietar  dator la banca pana mori tu si copii tai.

Musafir

2016-02-05 14:47

Pentru toate trompetele platite sa manance rahat:

Bai postacilor "care este" in potriva acestei legi, cu exceptia celor care sunt platiti sa fie impotriva acesteia (ca pana la urma, cine-i prost sa muste mana care-l hraneste?), voi sunteti intregi la cap?!!! Voi ganditi putin, va folositi putin creierul ala cat un bob de mazare?!!! Va ganditi putin inainte sa va iasa pe "mufa" ceea ce va iese?!!! Cum dracu aceasta lege face numai rau: sectorului imobiliar, banci, creditare, populatie, recesiune, oameni dati afara, samd? Sa-mi explice cineva... Daca nu v-ati documentat inainte, aflati ca o astfel de lege, exista de ani buni in SUA. DA, SUA, aia de  la care ati preluat voi postacilor halloween-ul, valentine's day, ziua independentei (sau a dependentei pt unii) si mai stiu eu cate alte zile, pentru ca "D", este "cool", insa o astfel de lege care la ei functioneaza si este ok, la noi o considerati ca ar face mult rau. Dintre voi, postacilor, este unul care are curaj sa bage mana in foc ca peste un an, 2, 3 va avea tot acelasi serviciu, sau chiar unul mai bun? Sau ca va avea tot acelasi salariu? Sau ca va avea tot aceleasi cheltuieli? Sau ca poate intr-un an, 2, 3 poate sa apara un copil... Da un copil care are toate sansele sa gandeasca tot ca voi (adica deloc), iar atunci ghici ce? Un copil "mananca" bani. Ce veti face atunci domnilor postaci? Ce veti face daca nu va veti mai putea plati ratele la cocina pe care v-ati dorit-o cu atata ardoare? Pac, vine "camatarul" si va i-a casa si v-o vinde la pret de nimic, ca "D" apoi daca nu isi scoate banii, va pune poprire pe salariu. Si are drept sa va puna pana la 33% din venituri pentru o creanta. Ce faceti atunci postacilor? Veti avea de platit eventual chirie, de crescut un copil.... si de dat la banca bani pentru o casa care nu mai este a ta. HA HA HA!!! Super!!! Si pentru ce? Ca va spun dezvoltatorii ca vor da faliment, ca vor da oameni afara, ca nu vor mai da bancile credite, ca vom intra din nou in criza, samd? Pai spuneti-mi si mie, desteptilor, de cand a aparut pentru prima data acest program "Prima Casa", in anul 2009, preturile la apartamente, cum au fost?  A mai existat concurenta intre dezvoltatori, sau cumva toti cam au aceleasi preturi la cocioabe (+, - 1000 E)? Si de ce asta? Pentru ca stiu ca statul, daca nu ma insel a impus un plafon de 60000 E. Cu o astfel de lege, este posibil ca preturile cocioabelor sa scada si mai mult si este foarte posibil ca bancile, in cca 1 an sa se roage de voi sa va dea credite. In afara de Raiffesen, BCR, BRD, si plus inca doua - trei banci, care lucreaza cu statul si il imprumuta in mod constant, celelalte ce vor face? Va spun eu... vor da credite, sau vor da faliment, ca "D" asta este economia de piata. Sau va pare rau de banci?