OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#301 Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:03

#300: - Re: Semnat 

Care drame? Drama borfasului cu 3 case si 40.000 de metri de pamant in Voluntari? Drama vilierului din Bragadiru care face samsareala pe fonduri europene si conduce Range Rover? Drama golanului cu 3 case care vinde terenuri pe internet dar se da amarat? Drama fratelui de borfas care a facut specula de terenuri si a ramas cu o gaura in buzunar de 720.000 euro pe care vrea sa o acopere din banii celor care au semnat aici? Drama lui Dan "Varan" Voiculescu si ala alt amarat care vrea sa scape de credite si care e seful nevestii celui care a initiat legea? Vezi ca ce face borfasul asta pentru frate si nevasta cam e condamnat cu 1 la 5 ani dupa articolul 301 din codul penal. S-ar putea sa il vedeti cu bratari de inox la maini. 

Musafir

#302 Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:09

#301: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Semnat 

Mai copile chiar nu te-ai mai calmat, ma intorc pe  site dupa cateva ore si tu tot in aceaasi nota o tii, n-ai reusit sa te calmezi si sa revii , tu ai lansat ideea cu terapia , dar cu toata compasiunea iti spun tu chiar cred ca ai nevoie de asa ceva. Incearca sa-ti revii, banii pe care ii primesti n-o sa-ti repare consumul nervos  la care te expui. Vad ca n-ai reusit sa gasesti o placa mai recenta, chiar esti demn de mila....Chiar sincer iti spun tu ai probleme serioase. Eu am un credit si trebuie sa rezolv o problema cu banca dar pe tine nu te inteleg....E asta razboiul tau? pt ca se vede de la o posta ca nu..bati campii rau de tot...

Musafir

2016-02-04 19:15

Salve. Pe mine nu intereseaza ce interese au unii. Voi semna pentru ca m-am saturat de chirie si nu vreau sa astept nu stiu cati ani pana cand nu vor mai fi asa avansuri astronomice! 

Musafir

2016-02-04 19:20

Vedem pentru a miia oara cum amaratii de romani sunt jupuiti de vii datorita hienelor care dau banii cu camata legala adica bancile internationale. Un roman da o lege buna pentru amaratii de romani iar initiativa este denigrata in stilul "teroristii de la revolutie". Bancherii traiesc prin dobanzile mari luate cu japca din buzunarele credulilor. Camatari fara suflet care ameninta cu desfintarea creditului Prima Casa. Rusine pentru cei care ii sustin incepand cu Presedintele tarii care tremura in fata bancherilor straini. Am ajuns sa fim comandati de straini la noi in tara. Legea spune clar ca este valabila doar pentru imprumutul pe o casa si nu pe blocurile si magazinele speculantilor.

#305 Re: Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:28

#302: - Re: Re: Re: Semnat 

Vad ca observi ce placi pun eu sau cat de calm sunt. Baragladina care jigneste lumea pe aici nu o vezi, cum sa, doar sunteti amandoi in slujba borfasului, pe simbria lui. In rest aceeasi minciuna, aceeasi golanie. Ai tu credit ma? Ce credit ai tu? Ai fi si tu vreun milog intors cu cheita de la spate de sambatar. Ca mi-am adus aminte. Cand te intorci in barlog sa ii spui sefului tau paros ca degeaba cauta in lista membrilor de pe grupul lui, degeaba scoate oameni din lista lui personala. Nu asa se stie ce face ci de la oameni chiar din jurul lui. Oameni care s-au prins de minciunile paranoicului care se crede urmarit. Asa s-a aflat si de vila "amaratului" C.V., stii tu cine e, de masina lui, de banii lui. Nu le-a "cautat" nimeni pe internet asa cum fabula luptatorul rusinii dintr-un singur motiv, NU EXISTA pe internet. Deci, i-al pe paranoic deoparte si spune-i ca poata sa inchida grupul, ca poate sa isi inchida facebookul, poate sa se inchida si pe el, magariile tot se vor afla. Tot, inclusiv cearta lui cu Piperea de parasise grupul o vreme lasand-o pe grecoaica sa il administreze. Vezi totusi sa ai grija sa ii spui astea dupa ce ti-a dat banii ca s-ar putea sa il apuce damblageala si sa ramai neplatit. 

Musafir

2016-02-04 19:38

Vom semna pentru ca avem incredere in acesti oameni care ne-au oferit sansa de a avea o casa frumoasa si civilizata. Le suntem recunoscatori lor si in special doamnei Popa care ne-a ajutat cu toate actele

Vivian

#307 MANIPULATORILOR!

2016-02-04 19:43

Manipulati lumea sa va cumpere lumea apartamentele. In momentul de fata, desi bancilor ofera teoretic credite ipotecare pentru un avans de 15% din partea cumparatorului, bancile ofera practic credite si pentru avansuri de 10 % si chiar de 5%, in cazul in care bugetul le permite si in cazul in situatia in care nu este o bataie prea mare pe credite. Practic, daca ei cresc avansul la 35%, in mod cert vor oferi, in urma unor negocieri client-banca, credite si la avansuri mai mici, de vreo 15% (sau poate ca vor accepta un avans si mai mic de atat). Aceasta crestere a avansului este facuta sa constranga statul. NU mi se pare normal ca un om caruia i se ia casa pentru ca nu mai poate plati ratele, sa ramana si cu datorii la banca. Manipulatorilor!

Spitalul clinic de psihiatrie Alexandru Obregia

#308 Re: MANIPULATORILOR!

2016-02-04 19:45

#307: Vivian - MANIPULATORILOR! 

Acum esti Vivian, putoare, crezi ca nu se prinde lumea :))) Pana mai acum 2 minute erai ori musafir ori Jack Spintecatorul. Ai imaginatie baiete, n-am ce zice, bravo si la mai mare. Vorbeste cu borfasul sa iti dea un bonus pentru imaginatie. Sa vedem cate nume mai scoti din curul nespalat pana diseara. 

Ionut

#309 Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 19:48

Popor idiot. Vrem sa stam in lesa bancile. Vrem sa dam casa bancii si sa ramanem si cu datorie. Popor retardat ce suntem. Imi e rusine cand vad cati oameni au semnat aceasta petitie penibila, care ascunde in spate interesele Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele. 

Vivian

#310 Re: Re: MANIPULATORILOR!

2016-02-04 19:49

#308: Spitalul clinic de psihiatrie Alexandru Obregia - Re: MANIPULATORILOR! 

Ce idiot esti... Sper sa ajungi acolo unde ceri, la Spitalul de psihiatrie, acolo iti e locul, baiete.

Vivian

#311 Re:

2016-02-04 19:51

#304: -  

Ai dreptate :) Cred ca tipul de la Psihiatria e unul din borfasii de la Sud Rezidential.

Vivian

#312 Re: Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:53

#302: - Re: Re: Re: Semnat 

E doar bolnav psihic. Nu il baga in seama. :)

#313 Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 19:55

#309: Ionut - Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Acum esti Ionut, mai romanesc asa. Vivian era prea de tot. Mai bine sa vanda case unii care le fac in mod cinstit decat sa isi faca un borfas afacerile familiei pe banii altora. Cat despre idiotenia poporului...va doare ca s-a prins. Credeati ca puteti fura linistiti si nu se prinde nimeni, uite ca s-au prins si abia a inceput tavalugul. Dar ce-i cu tine aici? Te-a dat barbosul MAKE afara de pe Bursa sau ai ordine de la sambatar?

SITUAȚIE STÂNJENITOARE. Fratele iniţiatorului legii dării în plată are un credit de 720.000 de euro

Vivian

#314 Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata

2016-02-04 19:57

#281: Eu - Nu petiriei impotriva legii darii in plata 

In sfarsit un om normal la cap. Bravo!

#315 Re: Re: Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:57

#312: Vivian - Re: Re: Re: Re: Semnat 

Altceva in afara de "bolnav psihic" sau "bancher" mai stii putoare mica si postaca? Ah, da stii, sa minti ca o lepra !

#316 Re: Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata

2016-02-04 19:58

#314: Vivian - Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata 

Un om normal la cap ca esti tot tu, care iti raspunzi acum singur la ce postezi :))))))))))))))))))) Ai ajuns rau baiatule, boala avanseaza pe zi ce trece. 

Vivian

#317 Re:

2016-02-04 20:00

#69: Alin -  

CORECT !!!

Vivian

#318 Re: Re: Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata

2016-02-04 20:03

#316: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata 

Nu-mi raspundeam mie, copil inapt. Le raspundeam oamenilor care gandesc pe site-ul asta si iti raspundeam tie cu aceeasi moneda cu care raspunzi si tu celorlalti. 

Doamne, grabeste-i calea catre Obregia!

#319 Re: Re: Re: Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata

2016-02-04 20:08

#318: Vivian - Re: Re: Re: Nu petiriei impotriva legii darii in plata 

S-a terminat emisiunea lui Zamfir si v-a mutat sambatarul de pe pagina TVR aici. :))) Va tine peste program, dar ce vrei, cand esti sluga marunta faci ce spune seful. Baga mare, ma amuza teribil viermuiala voastra.

Dina Cojocaru

#320 Re: Re:

2016-02-04 20:08

#311: Vivian - Re:  

"Borfasii" de la Sud Rezidential ne-au ajutat sa avem o casa noua si au oferit consiliere pe toata durata intocmirii actelor pentru credit. Am semnat aceasta petitie pentru ca ma pun in pielea altora. Eu nu as fi avut cum sa strang un asemenea avans cu salariul meu din invatamant si cel al sotului. Te rog informeaza-te corect inainte de a profera jigniri. 

Musafir

#321 Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:09

#313: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Ca sa iti mai ridic un pic moralul, si sa poti munci cu spor hai sa facem un pic de aritmetica.
Prima zi 687,

ziua 2 -951 ,

ziua 3-1075

deci dupa prima zi o crestere de 38 %
dupa a doua zi 13% 
daca o sa se mentina in trendul  de pana acum  al semnaturilor probabil in 3-4 zile  vi s-a terminat munitia. Asta ca sa intelegi si tu cat de pertinenta e actiunea asta cu petitia din partea trantorilor de bancheri.

Cred ca si toti angajatii din bancile care au dat creditele in chf sunt cu mult mai multi decat cei care au semnat aici. Sa inteleg ca nu au reusit sa ii constranga pe toti sa semneze. Nu pot sa le doresc bancherilor decat ca Romania sa fie urmatoarea Islanda. Daca s-ar intampla astacu siguranta n-ar fi doar 74 de penali ca in Islanda.

Dar toate la timpul lor

Mult succes! 

#322 Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:12

#321: - Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Alta statistica: La fiecare miting din ce in ce mai putini! La ultimul miting 11 cu neamuri cu tot. Voi ati terminat demult munitia. Sau nu mai prind minciunile voastre. :)))) 

Uita-te pe Facebook sa vezi ca sutele de distribuiri ale petitiei sunt facute de oameni care nu au nicio legatura cu bancile handicapel. Oameni care nu cred in ordinariile voastre. Da o cautare ca dau si eu si pun aici ca sa vada lumea cum mancati cacat cu basculanta. Hai pa, ca ti-am dat prea multa atentie

Musafir

#323 Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:15

Spitalul clinic de psihiatrie Alexandru Obregia

#324 Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:17

#323: - Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Sa inteleg ca te doare adevarul si te dai destept, dar tot prost esti si te faci de ras. 11, cu tot cu neamuri, mame, neveste, unchi, matusi. 11 ! :))))))))) 

Nu ma astept sa intelegi cum sta treaba cu munitia si cu petitia. De la un bolnav paranoic care vede "bancheri" si "samsari" la tot pasul ce pretentie sa ai? Uite din cauza atitudinii astia golanesti pe care o aveti aici si pe alte siteuri semneaza oamenii !

Musafir

#325 Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:21

#322: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Cred ca mai bine ar trebui sa numeri numarul de procese pierdute de banci ca sa intelegi despre ce vorbim, nu despre in un razboi  mizerabil pe care incercati sa-l faceti. Volksbank oare din ce motive  au disparut?

Eu sincer nu as avea curajul sa numar procele pierdute de banca asta.....pt ca m-ar apuca pensia