OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#322 Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:12

#321: - Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Alta statistica: La fiecare miting din ce in ce mai putini! La ultimul miting 11 cu neamuri cu tot. Voi ati terminat demult munitia. Sau nu mai prind minciunile voastre. :)))) 

Uita-te pe Facebook sa vezi ca sutele de distribuiri ale petitiei sunt facute de oameni care nu au nicio legatura cu bancile handicapel. Oameni care nu cred in ordinariile voastre. Da o cautare ca dau si eu si pun aici ca sa vada lumea cum mancati cacat cu basculanta. Hai pa, ca ti-am dat prea multa atentie

Raspunsuri

Musafir

#323 Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:15:11

Musafir

#325 Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:21:37

#322: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Cred ca mai bine ar trebui sa numeri numarul de procese pierdute de banci ca sa intelegi despre ce vorbim, nu despre in un razboi  mizerabil pe care incercati sa-l faceti. Volksbank oare din ce motive  au disparut?

Eu sincer nu as avea curajul sa numar procele pierdute de banca asta.....pt ca m-ar apuca pensia