OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#302 Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:09

#301: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Semnat 

Mai copile chiar nu te-ai mai calmat, ma intorc pe  site dupa cateva ore si tu tot in aceaasi nota o tii, n-ai reusit sa te calmezi si sa revii , tu ai lansat ideea cu terapia , dar cu toata compasiunea iti spun tu chiar cred ca ai nevoie de asa ceva. Incearca sa-ti revii, banii pe care ii primesti n-o sa-ti repare consumul nervos  la care te expui. Vad ca n-ai reusit sa gasesti o placa mai recenta, chiar esti demn de mila....Chiar sincer iti spun tu ai probleme serioase. Eu am un credit si trebuie sa rezolv o problema cu banca dar pe tine nu te inteleg....E asta razboiul tau? pt ca se vede de la o posta ca nu..bati campii rau de tot...

Raspunsuri

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#305 Re: Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:28:02

#302: - Re: Re: Re: Semnat 

Vad ca observi ce placi pun eu sau cat de calm sunt. Baragladina care jigneste lumea pe aici nu o vezi, cum sa, doar sunteti amandoi in slujba borfasului, pe simbria lui. In rest aceeasi minciuna, aceeasi golanie. Ai tu credit ma? Ce credit ai tu? Ai fi si tu vreun milog intors cu cheita de la spate de sambatar. Ca mi-am adus aminte. Cand te intorci in barlog sa ii spui sefului tau paros ca degeaba cauta in lista membrilor de pe grupul lui, degeaba scoate oameni din lista lui personala. Nu asa se stie ce face ci de la oameni chiar din jurul lui. Oameni care s-au prins de minciunile paranoicului care se crede urmarit. Asa s-a aflat si de vila "amaratului" C.V., stii tu cine e, de masina lui, de banii lui. Nu le-a "cautat" nimeni pe internet asa cum fabula luptatorul rusinii dintr-un singur motiv, NU EXISTA pe internet. Deci, i-al pe paranoic deoparte si spune-i ca poata sa inchida grupul, ca poate sa isi inchida facebookul, poate sa se inchida si pe el, magariile tot se vor afla. Tot, inclusiv cearta lui cu Piperea de parasise grupul o vreme lasand-o pe grecoaica sa il administreze. Vezi totusi sa ai grija sa ii spui astea dupa ce ti-a dat banii ca s-ar putea sa il apuce damblageala si sa ramai neplatit. 

Vivian

#312 Re: Re: Re: Re: Semnat

2016-02-04 19:53:23

E doar bolnav psihic. Nu il baga in seama. :)

arsenie

#378 Re:psihopatule

2016-02-05 07:40:07

Cititi adevarul despre ce poti pati daca contractezi acum un credit in Romania si nu va lasati indusi in eroare de autorul escroc al acestei petitii. Este un bancher care se da drept ortodox dar care va fraiereste!

Cititi aici despre adevarata fata a bancilor din Romania

http://contrabanci.com/clienti-contra-banci/pana-moartea-ne-va-desparti/