OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#325 Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:21

#322: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Cred ca mai bine ar trebui sa numeri numarul de procese pierdute de banci ca sa intelegi despre ce vorbim, nu despre in un razboi  mizerabil pe care incercati sa-l faceti. Volksbank oare din ce motive  au disparut?

Eu sincer nu as avea curajul sa numar procele pierdute de banca asta.....pt ca m-ar apuca pensia

Raspunsuri

Toni Ludovic

#327 Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:29:14

#325: - Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Petitia voastra se chinuie din mai 2015 sa stranga 4300 de semnaturi si tu razi ca aici s-au strans 1080 in trei zile  Vezi ca v-am dat si eu o semnatura mai mult de mila, nu trebuie sa imi multumesti. Imi va multumi seful tau stie perfect cine sunt.

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#328 Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:30:29

#325: - Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Foarte bine ca s-a intamplat asa. Justitia hotaraste unde abuzeaza banca nu legi date de borfasi care nenorocesc tinerii