Spune NU biroului maghiar de la bruxelles

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU biroului maghiar de la bruxelles

horias

#1 galagia xenofobilor gen vadim...

2011-05-31 19:48

galagia xenofobilor gen vadim...

Musafir

#2 Re: galagia xenofobilor gen vadim...

2011-05-31 19:50

#1: horias - galagia xenofobilor gen vadim...

Invata Istoria adevarata si dupa aia da-ti cu parerea !

vasi

#3 nu inteleg!

2011-05-31 19:52

Nu inteleg rationamentul acestei "miscari sociale". Am fost in bruxelles si am gasit un birou "Bucovina". Atunci trebuie inchis si asta?
manolechescu

#4 Re: Re: galagia xenofobilor gen vadim...

2011-05-31 19:53

#2: - Re: galagia xenofobilor gen vadim...

no cu asta oare ce ai vrut sa zici oare?

Anonymous

2011-05-31 19:54

AM INVATAT destula istorie si mai important am invatat ca NU E BINE SA URASTI UN OM PENTRU CA E DE O ANUMITA ETNIE.
UITETE CE S-A INTAMPLAT IN KOSOVO ....ASTA VREI SI TU?
nicusor

#6 USL-ul face valuri

2011-05-31 19:55

usl face valuri pentru popor. Oare ne dau si mancare. O sa vedem...

Musafir

#7 Re:

2011-05-31 19:57

#5: -

eu nu vorbesc de ura si nu am zis ca ii urasc.  am zis altceva. citeste mai atent

Anonymous

2011-05-31 19:59

NU BIROUL E PROBLEMA .....CI MODUL IN CARE A FOST CREEAT SI CEEA CE URMARESTE.

galaxia .....apropo .....STATUL DACIC , de unde si pana unde se intindea ?.....sau DACII au fost popor migrator?......aceea istorie vrei sa o discutam , sau poate aceea prin care armata romana A ELIBERAT BUDAPESTA ,dar cu toate astea Romania nu a avut nici o pretentie teritoriala, sau poate ISTORIA in care majoritatea acelor teritorii sunt LOCUITE DE ROMANII nu de ROMANII DE ETNIE MAGHIARA.

Tu in ce tara te-ai nasucut?
visan

2011-05-31 20:04

Ponta si crin nu au nimic de spus in afara de "ungurii ne fura ardealul". Dace le votati va meritati soarta!
fero

#10 Re:

2011-05-31 20:06

#9: visan -

Romanul de rand e prost si mai crede in discursuri de acest gen. Daca pana acum am avaut probleme sa vedeti cand astia vin la putere. iar incepe cearta si pi-satul in gura celuilalt.

maria coman

#11 avertisment

2011-05-31 20:09

romani nu cadeti in plasa triadei ponta-crin-voiculescu!

Musafir

#12 Re:

2011-05-31 20:11

#8: -

cred ca te iei de mine fara sa-ti dai seama ca NU SUNT DE ACORD CU ACEL BIROU, CU MODUL IN CARE SE VA FACE SI MAI ALES CE URMARESTE. Sunt Roman. Cunosc istoria pe care o spui tu. Daca discutam acum istoria adevarata, nu prindem picior de ungur pe aici... pentru ca nu au argumente. Pe linga faptul ca romanii au eliberat Budapesta, Ungurii au avut si administratie romaneasca pina se pun pe picioare. deci ii ajutam si ei ne infig cutitul pe la spate.

gurman

#13 Vau

2011-05-31 20:14

acum incepem discursul de genul "cine a fost aici prima data" Voi chiar nu aveti alte probleme?
gigi

#14 Re: Re: merci

2011-05-31 20:17

#12: - Re:

Merci pentru ajutor! Sper ca nu astepti mai mult ca ati primit un ardeal dezvoltat care tien pe umar toata tiganiada de peste carpati

Musafir

#15 Re: Re: Re: merci

2011-05-31 20:19

zoli

#16 hm...hm

2011-05-31 20:21

"...Addressing the demonstrators, Laszlo Tokes, the Protestant bishop whose protests sparked the 1989 revolution in Romania..." articol din the guardian: http://www.guardian.co.uk/world/2006/sep/24/theobserver.worldnews4?INTCMP=SRCH
Altceva de adaugat sau pentru voi e mai important istoria home made.

Musafir

#17 Re: hm...hm

2011-05-31 20:24

#16: zoli - hm...hm

vrei sa discutam Istorie? nu cred ca va tin bretelele si ramineti in funduletul gol

zoli

#18 Re: Re: hm...hm

2011-05-31 20:27

#17: - Re: hm...hm

Asa zici? dar buda aveti in spatele casei sau numai o groapa cu un bat pentru a te sprijinii :))))

Musafir

2011-05-31 20:29

esti penibil deja. ramii cu limba voastra moarta, in care nu exista acord subiect-predicat sau acord de gen.
dar iti spun de pomana. Voi nu stiti ce-i aia

serban felix

#20 de ce?

2011-05-31 20:33

Eu stau in secuime si e ok. Care-i problema voastra? Parintii mei sa-u mutat din bacau si n-as pleca inapoi pentru nimic!
zoli

#21 Re:

2011-05-31 20:35

#19: -

Nu stiu, mie-mi place limba pe care vorbesc. si am si wc in casa:)

max ionascu

#22 www.ardealautonom.ro

2011-05-31 20:50

Militam pentru un Ardeal autonom! Daca v-ati plictisit de dambovitianism alaturatine indiferent de etnie: www.ardealautonom.ro

Musafir

2011-06-01 03:42

O da Zoli ....uite de-aia a aparut revolutia din '89 ,pentru ca Tokes s-a razvratit.
Nici pomeneala de fatul ca TOTI DIN ROMANIA ( romani ,romani de etnie maghiara,roma,turca,sarbi,lipoveni etc ) traiau sub acelasi regim de teroare.Faptul ca Tokes s-a gasit sa-l injure pe Ceausescu , eu imi amintesc ca TOkes la acel moment era aparat de ROMANI,printre care se aflau si cei de etnie maghiara asa cum probabil esti si tu.
Dar e greu sa recunosti anumite lucruri , e mult mai usor sa jignesti.
INCA CEVA ZOLI. O INTREBARE SIMPLA

CE ESTI TU, ROMAN SAU MAGHIAR? - Daca te gandesti ca aceasta intrebare e stupida , iti voi explica dupa ce vei da raspunsul SI ITI VOI DOVEDII CA NU E STUPIDA INTREBAREA SI CA CEI CA TINE CAUTATI DOAR CEARTA SI MOTIVE DE A INTARATA SPIRITELE.

Apropo Zoli zi-mi un singur STAT DE PE GLOB care ofera unei minoritati la fel de multe benefici precum ofera Romania minoritatii maghiare?
Te-as sfatui sa nu inventezi,din motive destul de simple.Jobul imi permite sa am acces la astfel de date.
Inca ceva Zoli , nimeni nu te opreste sa vorbesti in limba ta MATERNA chiar placutele bilingve sprijina ideea ca sunteti sustinuti sa v-a pastrati traditiile si limba DAR LIMBA OFICIALA A UNUI STAT ESTE CU TOTUL SI CU TOTUL ALTCEVA.Esti obligat sa o inveti asa cum ai invata si Italiana daca ai merge si ai locui acolo sau Germania.Daca Limba Romana nu doresti sa o vorbesti ,poti merge linistit in Ungaria si chiar vei optine si cetatenie.
Ceea ce pe mine ma deranjeaza e ca acei lideri din UDMR spun ca ei ajuta ROMANIA dar nu stiu sa vorbeasca limba lor NATIONALA.
Asa ca pana una alta ,DOVEZILE VORBESC.

Musafir

2011-06-01 03:52

Inca ceva oameni buni.
Cati secui sunt in Romania , in urma ultimului recensamant.Apoi etnici maghiari NU SUNT SECUI.
Sau acum ei sunt si secui si maghiari si unguri si romani.Maine poate vor dorii sa fie si etnici americani, finlandezi,francezi etc.
Cum e domnule Zoli cu aceasta problema.
Nu ma deranjeaza ca doriti sa v-a pastrati obiceiurile si IDENTITATEA ETNICA ,dar nu mai folositi diferite pretexte CA SA OBTINETI AUTONOMIE care nu fac altceva decat SA AMPLIFICE URA DINTRE ROMANI SI MAGHIARI.
Nu va convine ceva ,GRANITELE SUNT DESCHISE.NIMENI NU V-A OPRESTE.

Musafir

2011-06-01 03:56

SECUI LA ULTIMUL RECENSAMANT 260 PERSOANE - IN URMA DATELOR OFICIALE.
Cei care au declarat ca sunt etnici secui la ultimul recensamant sunt : 260 PERSOANE in toata ROMANIA.