Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Musafir

#1580 Re:

2012-03-28 15:17

#1578: -

Mai frate, ( vorba vine) unde vreti voi sa ajungeti? Sa aveti un medic, o moasa si un asistenyt medical / cap de cetatean roman de etnie maghiara? De acord, dat facet-o si voi prin facultati private nu din bani publici.

Raspunsuri

Musafir

#1583 Re: Re:

2012-03-28 16:41:34

#1580: - Re:

Tampenia asta de unde vine? Nu s-au infiintat locuri noi, cretinule, ci acelasi numar de locuri cat au fost si pana acum - erau reorganizate.

Si lasati in balta banile publici, ca doar si noi platim acelasi taxe si impozite.

Tu ce crezi, noi de ce contribuim? Ca voi sa construiti in ca o gramada de biserici ortodoxe si sa finantati doar locuri romanesti la facultati si din banii nostri?!

Sau cum gandeai dumneata?

Sa platim taxe si impozite statului din care sa fie finantate doar locuri romanesti si in plus sa mai platim si din banii privati pt. a infiinta o facultate privata?

Asta ar fi un lucru normal?

Eu sunt de acord ca invatamantul superior maghiar sa fie realizata doar in institutii private CU CONDITIA SA PLATIM TAXE SI IMPOZITE MAI PUTINE.

Deci impozitele si taxele pt. maghiari sa fiu cu atat mai mici cu cat contribuim la finantarea invatamantului superior. Atunci e corect. Dar altfel e o discriminare obraznica de tip balcanic.

Eu nu platesc taxe si impozite doar ca fiul tau sa aiba rest de educatie superioara (iar eu sa fiu nevoit sa platesc INCA O SUMA ca si fiul meu sa poate invata in limba materna)!

Esti culmea.