Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Franz

#1579 Re: Re: Re: Doar un gând...

2012-03-28 15:13

#1576: pt. Judex - Re: Re: Doar un gând...

.nesimtirea ta este fara margini. Vorba ta RUSINE SA-TI FIE JUDEX, cu toate ca stiu ca nu cunosti acest sentiment.

Du-te inapoi in Oltenia, de unde esti de origine.

Hey, hold your horses! Nu e treaba ta de unde este sau nu este Judex. Daca traieste in Ardeal, deranjeaza pe cineva? Prin aceasta replica tampita nu ai facut sa confirmi ca de fapt nu inexistanta unei facultati in limba maghiara va statea in gat, ci faptul ca maghiarii nu sunt singurii locuitori ai Transilvainei. Sau numai minoritarii maghiari au dreptul sa posteze aici? Va deranjeaza schimbul de opinii? M-am bucurat si eu, asemeni lui Judex, de acelasi tratament si ma bucur ca am intrat aici si am aflat ceea ce ganditi cu adevarat si am realizat perfidia celor cu care am discutat acest subiect fata in fata. Nu toti, dar o buna parte. (Non tutti, ma Buonna-parte).

Raspunsuri

Musafir

#1582 Re: Re: Re: Re: Doar un gând...

2012-03-28 16:30:42

#1579: Franz - Re: Re: Re: Doar un gând...

Eu cred ca ar fi timpul sa va opriti si nu mai jigniti. Toti ati avut dreptul sa comentati aici si ati facut acest lucru in mare majoritate intr-un stil grosolan, jignindu-le pe maghiari (iar mai desteptii, ca de exemplu Judex, au provocat intr-un mod mai rafinat).

Cred ca a fost de ajuns.

Noi in primul rand am facut un gest important cand am inceput sa discutam romaneste aici (in cele mai multe cazuri si intre noi), ca sa ne intelegeti. Ce am primit ca raspuns? Jigniri si critici ca nu vorbim corect romaneste.

Atata nesimtire cat ati dovedit aici nici nu-nchipuiam.