Vrem sa muncim!

Quoted post

cetateanu' turmentat

#126 :))

2011-12-13 19:28

El cik ii va propune d-lui Igas.si politistii n-o sa apuce niciodata sa vb cu el.de parca asta ar fi scopul unui politist.eu ca cetatean nici n-as vrea sa am de-a face cu igas vreodata k e la fel de semiretardat k si excremente ala..pardon excalibur..rectific, fara semi
ma jigodie ambulanta tu nu intelegi k nu intereseaza pe nimeni de tine?nici nu trebuia sa-ti raspunda cei de mai sus kr ti-au vb frumos cu pcte de vedere.tu o tii pe-a ta..in mana..k dak ai fi avut-o mai lunga o o tineai si-n gura;)
propun sa nu mai fie bagat in seama aceasta eroare a naturii.el are raspuns la toate ma!:)) auzi la el 'domnului ministru':)) mai lingau mic,da tu..tu de acolo, da da tu tu, ala cu cacat in gura.dc nu pleci tu din tara ma ca nu vezi ca nimeni nu iti da dreptate?si inca cva ma subdezvoltatule,dak n-ai vazut,aici au comentat si oameni normali..fereasca-ne Dumnezeu de d-astia k tine.nici k sclav nu te-as angaja,ar fi lux!

Raspunsuri

excalibur

#129 Re: :))

2011-12-13 23:19:04

#126: cetateanu' turmentat - :))

in ce maniera vorbesti! mai sunteti multi? :)) deocamdata sistemul te refuza. da, pe tine si pe cei ca tine pt ca v-a tras-o original insasi sistemul. adica aia din scolile de tablagii si alte soiuri de functionari in MAI.  aia ca sa nu ramana fara job, scot la instructaj fraierii 2-3 ani sau mai putin si dupa aia, nem servici.

la cum vorbesti tu, am avut 100% dreptate cand am spus din ce mediu social provin majoritatea.

este evident ca s-au admis la aceste scoli si bolnavii psihici ca tine, deraiatzi psihic, oameni care intr-o secunda pot deveni incontrolabili, animale de nestapanit.

sper sa mai dea si in continuare afara din tablagii ( aici ma refer si la pompieri, jandarmi, armata) si sa ramana personalul cu facultate, politisti si oameni in general pe care te poti baza si ca cetatean, sa fii sigur ca te apara si iti ofera siguranta.