Eliminarea temelor pentru acasa

Quoted post

Addicted

2016-11-07 15:45

Ar trebui sa renunte si la școala, copiii astia! Ar trebui sa umble aiurea sau sa isi petreaca timpul navigand pe internet, ca acolo nefiind supravegheati si indrumati, stiu ei foarte bine ce sa caute! Parintii nu isi aloca timp mai deloc pt copil, acasa! Si apoi vor rezultate la școala, unde tot profesorul este de vina! In gimnaziu isi insusesc un gram de cultura generală! Orice informatie e binevenită si nu poti sa stii cand vor avea nevoie de ea! Nu pot sa inteleg pe cei care sunt impotriva scolii, considerand ca totul e nefolositor! Si in acest spirit educa si copiii! Rușine.....

Raspunsuri

George

#39 Re:

2016-11-08 10:04:26

#27: Addicted -  

Complet de acord cu dumneavoastra.Si eu sunt la fel de revoltat.

Emy

#54 Re:

2016-11-09 19:35:38

Sa nu generalizam, cunosc multi parinti care supravegheaza copilul cand face teme, fac impreuna cu ei, eu am facut si fac teme impreuna cu copilul meu, uneori ne ia si 3-4 ore, din care matematica cate 20 de probleme per tema, vi-se pare normal? Programa scolara este diferita de acum 30-20 de ani, copii sunt imbuibati cu materii care nu le vor folosi vreodata in viata, sa fim realisti un pic! 

Arierin

#65 Re:

2017-11-10 07:09:54

Copiilor li se sterge identitatea si se transformă în mici robotei stand o zi intreaga făcând lecții.Ei trebuie sa iasa sa invete din experimente sa aiba activitati diverse...Dacă părinților chiar le pasa.Cei care sunt de părere că ar trebui ținuți în casa sau la scoala cât mai mult cu capul în carti sunt părinți care de fapt sunt prea ocupați să se implice alături de copii lor .Trist!