Petitie alimentatia corecta a copiilor in scoli si gradinite

Quoted post

Elena Echimovschi

2016-02-24 10:15

Bravo! Succese initiatorilor! Si mie imi pasa de sanatatea copilului meu, dar cred-ca ca dnei Tverdohleb permanent i-a fost indiferent acest subiect. Am dreptate, dna Tverdohleb??? Citiva ani in urma ne-am confruntat cu aceeasi problema in gradinita nr.139 ca pina la urma cu maaare greu sefa gradinitei dna Ana Bucsa sa-si dea demisia din proprie initiativa, in schimb sa fi fost eliberata conform Codului Muncii si fara drept de a mai ocupa vreo functie de raspundere. Atunci era vorba de alimente expirate , sucuri expirate cu jumatate de an, unt expirat cu vreo trei luni, etc. Dna TVERDOHLEB, ati inchis ochii la toate cele intimplate ca peste citeva luni sa o angajati pe dna Ana Bucsa metodista la o gradinita in sect.Buiucani si nu peste mult timp ati facut-o sefa la aceeasi institutie!!!!!!  Ati crezut ca daca o schimbati din sect. Botanica in Buiucani, lumea nu va afla cine e ea de fapt??? Imi pare rau ca va este indiferenta situatia din gradinite si scoli!!! Si... sa va mai spun ceva Dna TATIANA TVERDOHLEB -  PESTELE  DE LA  CAP  SE  STRICA!!!!

JOS  CORUPTIA in institutiile de invatamint!!!! VREM MINCARE SANATOASA pentru copiii nostri !!!! JOS ADMINISTRATIA SCOLILOR SI GRADINITELOR unde se depisteaza incalcari grave!!!  Si nu in ultimul rind, JOS  TATIANA TVERDOHLEB, care de ani  lungi stati in fotoliul si postura de Sef al Directiei Municipale de invatamint, dar NICIODATA nu luati atitudine la adresarile parintilor!!!!  De ce mai stati acolo???? JOS  MAFIA din DIRECTIA MUNICIPALA DE INVATAMINT !!!!

Raspunsuri

Musafir

#114 Re:

2016-02-28 20:38:42

#27: Elena Echimovschi -  

Bravo! Sustinem.

N.

#128 Re:

2016-06-09 11:07:05

#27: Elena Echimovschi -  

Ne-am ciocnit si noi cu persoana respectiva. cum se poate de facut legatura cu dvs?

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...