Petitie alimentatia corecta a copiilor in scoli si gradinite

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie alimentatia corecta a copiilor in scoli si gradinite

Musafir

2016-02-24 10:04

Pentru copii sănătoși
Elena Echimovschi

2016-02-24 10:15

Bravo! Succese initiatorilor! Si mie imi pasa de sanatatea copilului meu, dar cred-ca ca dnei Tverdohleb permanent i-a fost indiferent acest subiect. Am dreptate, dna Tverdohleb??? Citiva ani in urma ne-am confruntat cu aceeasi problema in gradinita nr.139 ca pina la urma cu maaare greu sefa gradinitei dna Ana Bucsa sa-si dea demisia din proprie initiativa, in schimb sa fi fost eliberata conform Codului Muncii si fara drept de a mai ocupa vreo functie de raspundere. Atunci era vorba de alimente expirate , sucuri expirate cu jumatate de an, unt expirat cu vreo trei luni, etc. Dna TVERDOHLEB, ati inchis ochii la toate cele intimplate ca peste citeva luni sa o angajati pe dna Ana Bucsa metodista la o gradinita in sect.Buiucani si nu peste mult timp ati facut-o sefa la aceeasi institutie!!!!!!  Ati crezut ca daca o schimbati din sect. Botanica in Buiucani, lumea nu va afla cine e ea de fapt??? Imi pare rau ca va este indiferenta situatia din gradinite si scoli!!! Si... sa va mai spun ceva Dna TATIANA TVERDOHLEB -  PESTELE  DE LA  CAP  SE  STRICA!!!!

JOS  CORUPTIA in institutiile de invatamint!!!! VREM MINCARE SANATOASA pentru copiii nostri !!!! JOS ADMINISTRATIA SCOLILOR SI GRADINITELOR unde se depisteaza incalcari grave!!!  Si nu in ultimul rind, JOS  TATIANA TVERDOHLEB, care de ani  lungi stati in fotoliul si postura de Sef al Directiei Municipale de invatamint, dar NICIODATA nu luati atitudine la adresarile parintilor!!!!  De ce mai stati acolo???? JOS  MAFIA din DIRECTIA MUNICIPALA DE INVATAMINT !!!!

Musafir

2016-02-24 10:16

sanatatea copilului e mai presus ca orice!

Musafir

2016-02-24 10:21

As adauga sa fie verificate calitatea produselor cu care hranesc copiii, ca de exemplu pastele fainoase, cascavalul si multe altele. De ce se incheie contracte de livrare a prod alimentare cu fel de fel de ''firmulete'' stranii?

Musafir

2016-02-24 10:23

Sund de acord cu cele expuse in petitie

Musafir

Sun de acord cu iinaintarile petitiei,doresc ca in tara mea sa creasca copii sanatosi, sa aiba un viitor luminos...

Musafir

Semnez pentru ca copii trebuie sa se simta in siguranta la gradinita si scoli .. Nu trebuie sa ne gindim ce oare a minkat ca se simte rau!!! Atentie maxima la alimentarea copiilor in institutii prescolare !!! Produsele trebuie sa fie mereu proaspete

Musafir

2016-02-24 10:34

Aşi dori ca prin această semnare să nu cădem în altă extremă, cea a pîinii chipurile neagră ,dar cu multe adausuri dăunătoare.

Musafir

2016-02-24 10:53

Poate nu le strica copiilor zaharul sau grasimile ,copii cresc si au nevoie si de una si de alta,dar tare as vrea ca in meniul copiilor de la gradinita ,sa apara mai multe fructe si legume proaspete!!!

Musafir

2016-02-24 10:53

Sunt contra alimentelor nesanatoase in gradinite,spre exemplu crevunstele.

Musafir

2016-02-24 11:28

Ce poate fi mai important pentru un parinte decat sanatatea ingerasului sau....???

Musafir

2016-02-24 11:29

La fel ca si alte mamici, nici eu nu sint multumita de felul in care sint hraniti copiii in gradinita, de la atita varza, mazare si fasole copilul meu are permanet constipatie si dureri de burta.

Musafir

2016-02-24 11:36

Intro dimineata am dus copilul la gradinita si am fost invitata sa gust terciul care era pregatit pentru copii. Si da intradevar era prea dulce. Chestia cu zaharul intradevar e prea serioasa. Plus la toate ca in ceai la fel li se pune zahar. Prea mult pentru un copil asa cantitae mare de zahar dis de dimineata.

Musafir

2016-02-24 11:44

Pentru ca imi pasa ce se pune in farfuria copiilor mei

Musafir

2016-02-24 11:45

Imi pasa de sanatatea copiilor mei!

Musafir

2016-02-24 11:50

pentru ca imi pasa...

Musafir

2016-02-24 11:55

Aceasta Petitie Sa fie Expediata Si Ministerului Invatamantului Si Ministerului Sanatatii!! Laboratoarele din Moldova Nu pot confirma daca borsurile sunt amestecate de la o zi la alta cu acele din ziua precedenta insa daca Directorii Si profesorii vor fi impusi sa manance impreuna cu copiii, Poate Calitatea se va schimba!!! Si da, aceste verificari sa cuprinda Si institutiile private -acolo Copiii s-au saturat de peste decongelat Cu sosuri albe de Faina!!

Musafir

2016-02-24 12:01

Doresc ca aceasta adresare sa ajunga si la noi pt sunt aceleeasi probleme.

Musafir

2016-02-24 12:05

Cred ca ai fi mai corect daca in loc de piine de secasa si piine niagra s-ar indica piine din faina integrala, e cea mai sanatioasa!

Musafir

2016-02-24 12:16

Am semnat petitia Pentru ca am si Eu un copil in gradinita care as dori sa se alimenteze sanatos , cum ne alimentam Asa si gandim si fiindca dorim o generatie sanatoasa si desteapta trebuie Sa lucram asupra lor inca de mici si Mai ales Sa aiba o alimentatie corecta

Musafir

2016-02-24 12:38

Pentru ca atunci cind revin în țară, copilul meu sa fie alimentat corespunzător la grădinițe, iar dacă vom sta cu mâinile în sin, vom crește o generație cu probleme alimentare și de sănătate.
LILIA

2016-02-24 12:40

Am semnat petitia , deoarece nu sunt indiferenta de sanatatea copiilor mei,iar meniul din gradinite nu este unul nici pe aproape sanatos(cu crenvusti si peste prajit urit mirositor si cu oase,in loc de fructe si legume  proaspete).

Musafir

2016-02-24 12:55

Copiii trebuie sa manunce sanatos!!!

Musafir

2016-02-24 13:07

Fiindca am si eu un copil ce frecventeaza gradinita si ma ingrijoreaza modul de alimentare a copiilor.

Musafir

2016-02-24 13:09

Am copil de aproape 3 anisori pe care vara aceasta urmeaza sa o dau la gradinita, si ma ingrijoreaza foarte mult alimentatia de acolo, mai ales ca copilul meu nu a gustat niciodata nici un fel de carne procesata, nu mincam unt, foarte putine prajeli...suntem adeptii alimentatiei sanatoase si chiar ma streseaza faptul ca nu voi sti exact ce maninca copilul meu!!!!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...