OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

HAI SUS !

#499 Re: Re:

2016-02-05 21:19

#497: - Re:  

Sa sustina ce campanii prietene? :)))) Iti repet cu vreo 5-6 procese se pot trezi si unii mari lideri CHF pentru linsajele facute, daca e sa intram in sfera asta. Laolalta cu toti postacii agitatori care au bagat jigniri cu lopata. 

Cine a zis ca nu sunt corecte procesele? Tocmai asta e problema lucrurile trebuie rezolvate in instante nu prin legi discutabile si asupra carora ne previn toti oamenii cu capul pe umeri, nu legi care sa ii scape pe unii datorii dar sa le puna altora un ditamai hotarul in drum daca vor sa isi ia o casa. De ce nu e de acord marele initiator cu propunerile care ar face legea asta mult mai aplicabila si care nu ar crea incertitudine si instabilitate? Ca nu mai intra fra'su la lege. Va bucurati ca intra dezvoltatorii in faliment, jubilati ca scad preturile, porcaiti pe toti care au construit ceva. De ce? V-au dat ei credite in chf cu clauze abuzive? Nu! Daca e sa vorbim de cinism, cum se numeste un om care are o discutie cu o functionara bancara pe net, una marunta, o call center-ista si pe urma ii publica numele pe internet si o face de toate spumele? Nu e tot un cinic? Eu as zice ca e un animal penal. 

Cat despre creditele toxice. Fara suparare, dar chiar voi nu aveti nici un fel de vina? A semnat careva cu mana voastra? Aveati 3 si 6 luni si nu stiati ce semnati? Nu! Daca ajungea francul 1 leu mai faceati scandalul asta? Mai cereati legi? Eu zic ca nu !

Raspunsuri

Musafir

#500 Re: Re: Re:

2016-02-05 21:33:00

#499: HAI SUS ! - Re: Re:  

Pt cultura ta generala , am mai spus-o cu alta ocazie aici pe site,  cauzele se judeca pe baza unor legi, deci nu stiu daca pricepi aspectul asta?Judecatorul trebuie sa isi motiveze decizia raportandu-se la legi in vigoare..Sa-ti spun de ce nu vor bancherii legea? Pt ca e f.clar ca prin  promulgarea ei in forma actuala nu vor putea sa evite asumarea si de catre ai a vinei pentru  tampenia asta de creditare in chf..de asta se tem..dar daca mai baga niste amendamente "smechere" atunci vor fi de acord si vor putea din nou sa fenteze pe toata lumea, exact cum o fac de 26 de ani incoace. Ei si aici am ajuns din nou la razboiul dus in aceste zile. Cu alte cuvinte ei ar vrea ca oamenii sa taca in continuare si sa se lase abuzati, ca doar scopul unei banci e profitul cu orice pret  nu parteneriatul...nu?