OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile

2016-02-04 20:45

#324: Spitalul clinic de psihiatrie Alexandru Obregia - Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

Ti-am propus pt statistica si pentru ca sa intelegi cum e treaba cu munitia, sa numeri procesele pierdute de banci pana acum , asta ca sa intelegi unde ni se duce munitia.

Ca sa schimbi ceva in strada in tara asta trebuie sa fii golan, ori exact oamenii astia furati de banci nu sunt. Si exact pe asta se bazeaza nesimtirea si impertinenta bancara. Dar repet nu o sa mai dureze mult si o sa se duca la fund si alte banci, daca nu au intelepciunea sa revina cu picioarele pe pamant.

Daca bancile ar aplica dobanzile si contractele ce le aplica clientilor in tari ca in Austria si Germania  ( de ex) iti mai spun odata, desi am spus-o nu era nevoie de legea asta. Dar la noi se aplica urmatoarele: de ce sa nu fim hoti daca ni se permite? Intr-un fel nici nu le condamn pe bancile straine care fac asta , cei care sunt de condamnat suntem noi  ca le permitem, si cei ca tine care nu ai nimic sfant si le fac jocul, si nu au nici o compasiune pt oameni care chiar au o problema adevarata.

Si pt ca o tii in continuare pe a ta, pt ca nu poti mai mult, cred ca si daca stai pana dimineata nu esti in stare sa aduci argumente pertinente care sa sustina idiotenia  asta de petitie. Trebuie sa iti reamintesc ca nici de aceasta data (chiar daca pare ma adresez direct tie) acest mesaj NU ITI ESTE ADRESAT .

Asta daca tot ai adus vorba de desteptaciune.   Dar cum am mai spus-o azi stai mai prost la analiza textului, ce sa mai vorbim de altele....Oricum iti apreciez consecventa. Sigur iti vei primi prima pe azi

Raspunsuri

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vieti

2016-02-04 20:49:46

#330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

11

Problemele insirate de tine NU se rezolva prin legi date de borfasi cu interese de familie si complicand situatia altora care nu sunt de vina pentru politice bancare de pana acum sau pentru cresterea chf. Daca chf ajungea 50 de bani veneati sa impartiti castigul cu cei care au semnat petitia? Daca nu atunci ei de ce sa suporte pierderile voastre?