OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vieti

2016-02-04 20:49

#330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vietile 

11

Problemele insirate de tine NU se rezolva prin legi date de borfasi cu interese de familie si complicand situatia altora care nu sunt de vina pentru politice bancare de pana acum sau pentru cresterea chf. Daca chf ajungea 50 de bani veneati sa impartiti castigul cu cei care au semnat petitia? Daca nu atunci ei de ce sa suporte pierderile voastre? 

Raspunsuri

Musafir

#339 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge v

2016-02-04 21:10:54

#335: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vieti 

Exact asta te faci ca nu intelegi, oamenii astia nu vor avea nici o problema, pt ca bancile pt a nu stiu cata oara fac jocul pe care l-au mai facut cu mine si cu altii, mint cu nerusinare, amenintand cu apocalipsa.

Pe vremea cand eternul Isarescu  a stat cu ochii inchisi la adevaratele apocalipse din sistemul bancar din Romania (falimente care s-au intamplat la banci de ex Bancorex, pe la care a trecut si "credibilul" domn Ghetea de la CEC, care a  a "decretat" si el recent apocalipsa in economia Romaniei, de parca toata lumea in tara asta ar fi proasta sa-i creada ineptiile)  nu si-a mai facut nici o banca griji ca va fi risc sistemic...aaaa   atunci era un "risc sistemic controlat" daca nu chiar premeditat. Dar sa iti spun eu cum sta treaba: bancile sperau cu adevarat ca oamenii sa stea in banca lor, sa taca si sa ii lase sa isi faca in continuare hotiile. Din pacate  se pare ca timpurile astea au apus. 

Si inca o veste crezi ca cei din consiliul concurentei s-au sesizat din lipsa de profesionalism vizavi de actiunea pe care incearca bancile sa o puna la cale zilele astea....dar suntem tineri si o sa vedem cum sta treaba si cu actiunile lor cartelare....nu cred ca se gandeau ca se merge atat de departe, ce sa-i faci ote mai poti si arde cand te joci cu focul....

Sfatul meu e ca daca ar fi baieti destepti ar da credite rezonabile care oriunde in lume si toti si-ar vedea de viata, inclusiv noi cei cu CHF....dar trebuie sa repet, prefera sa traiasca cu capul in nori, dar cand o sa cada ...de la inaltime se vor lovi rau de tot...ex :  din nou Volksbank, sau din nou Islanda... suna mai bine?