Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Quoted post

indiana gions

#285 Re: echilibru

2014-02-14 13:44

#284: Dada - echilibru

"P.S Mi-a rămas în minte întrebarea unui detectorist: dar arheologii de ce nu-și cumpără detectoare?"

Adica cum?! Sa cheltuie bani personali pt meseria de care sunt asa pasionati ca nu mai pot dormi in timpul serviciului si stau la facut/promovat petitii pe feisbuc? Fii serios stimabile Dada! Nu vedeti ca li se scrintesc rotilele la ideea ca cineva ar cheltui 3-500e pe un detector doar ca sa iasa de placere? Ei gandesc doar dupa principiul bugetar "mie ce-mi iese"! Atat!

Cat despre petitii, o sa initiez cateva si eu:

1. "stratigrafia medicinii" -interzicerea accesului populatiei la medicamente, fara scoala de medicina! pai cum?un arheolog/electrician/sofer..etc sa-si poata trata copii acasa fara studii?!

2. "proiecte domestice"- orice lucrare facuta in orice imobil sa fie facuta doar!! prin firme autorizate...eventual ceva cursuri de schimbat becuri,prize, zugravit...etc. doar nu vreti sa stricati "stratigrafia" diverselor meserii.

3. "hrana"- nimeni sa nu gateasca fara scoala de bucatari....stim noi siguri ca multe gospodine fac gogosi si le vand la negru!

4....etc

Raspunsuri

Musafir

#292 Re: Re: echilibru

2014-02-14 17:06:58

#285: indiana gions - Re: echilibru

arheologii nu prea au voie sa detina DM uri deontologic vorbind se pot folosi la lucrari dar cu autorizatie speciala.