Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Heil Hitler

#37320 Re: Re: basist = prost

2014-02-04 10:24

#37310: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: basist = prost

Bai boule...eu nu mi-am propus in acel text sa fac eu pe procuroru tarii, si sa demonstrez daca STS e vinovat sau nu....DOBITOCULE....Eu am descris o lectie de MANIPULARE jurnalistica, cum scrie la carte....CRETINULEEEE

Raspunsuri

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37325 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 10:33:32

#37320: Heil Hitler - Re: Re: basist = prost

Inca o demostratie care arata cat e de prost(basist) heil hitler : extras din mesjul prostalaului(mesajul cu numarul 37308) : "Astfel se induce eronat populatiei ideea ca STS avea aparatura si tot ce le trebuie pentru a putea localiza exact locul prabusirii."

Iar aici este demonstratia ptr. prostalaul(basistul) heil hitler ce n-are habar despre ce vorbeste :

"Centrele unice pentru apeluri de urgenţă dispun de o bază de date care îi ajută pe operatorii 112identifice numărul de telefon (ANI) de la care este apelat serviciul de urgenţă, să identifice apelantul şi localizezeapelul (ALI)..."

"ALI identificarea automată a locaţiei: pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta sună şi o serie de informaţii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele în vederea găsirii soluţiei optime pentru a ajunge în timp util la locul incidentului"

"Modalitatea de procesare a unui caz

Tip incident:  un cetăţean apelează 112 pentru a semnala un accident rutier, cu victime;

..............................................................................................................................

- se determină locul incidentului, posibil ca acesta să nu corespundă cu adresa apelantului;"

sursa: http://www.112.ro/index.php?pag=9

Vezi prostalau basist cat esti de...prost ???