Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37325 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 10:33

#37320: Heil Hitler - Re: Re: basist = prost

Inca o demostratie care arata cat e de prost(basist) heil hitler : extras din mesjul prostalaului(mesajul cu numarul 37308) : "Astfel se induce eronat populatiei ideea ca STS avea aparatura si tot ce le trebuie pentru a putea localiza exact locul prabusirii."

Iar aici este demonstratia ptr. prostalaul(basistul) heil hitler ce n-are habar despre ce vorbeste :

"Centrele unice pentru apeluri de urgenţă dispun de o bază de date care îi ajută pe operatorii 112identifice numărul de telefon (ANI) de la care este apelat serviciul de urgenţă, să identifice apelantul şi localizezeapelul (ALI)..."

"ALI identificarea automată a locaţiei: pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta sună şi o serie de informaţii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele în vederea găsirii soluţiei optime pentru a ajunge în timp util la locul incidentului"

"Modalitatea de procesare a unui caz

Tip incident:  un cetăţean apelează 112 pentru a semnala un accident rutier, cu victime;

..............................................................................................................................

- se determină locul incidentului, posibil ca acesta să nu corespundă cu adresa apelantului;"

sursa: http://www.112.ro/index.php?pag=9

Vezi prostalau basist cat esti de...prost ???

Raspunsuri

Heil Hitler

#37328 Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-04 10:50:22

#37325: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: basist = prost

Ma uite...ti-am explicat ca pana acum nu am avut in intentie de a face pe procurorul si de a judeca pe cei de la STS. Dar uite ca tot insisti sa ma atragi intr-o astfel de discutie.

Am citit si eu acel paragraf unde zice ca STS localizeaza. Insa unde am eu dubii, si unde ar trebui sa imi explice un expert, daca aceasta localizare poate fi considerata a fi o localizare unui punct exact, sau o localizare intr-un perimetru. As dori deasemeni, sa vina un expert strain (sa nu avem dubiul subiectivismului), si sa ne explice daca e posibil tehnic, oriunde in aceasta tara, sau tara lui, sa se faca localizarea cu echipamentul si softul disponibil de STS nostru, sau de un STS strain.

Eu pot zice ca te-am localizat in Kenia....Intelegi?

Multumit acum?