Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Heil Hitler

#26045 Re: Re:

2014-01-15 08:46

#26006: - Re:

Cu toate ca eu cred ca nu prea suntem o tzara democratica, ca ne apropiem de statele africane mai degraba, totusi nici solutii gen rascoale, revolutii, nu cred ca sunt viabile

Raspunsuri

Musafir

#26049 Re: Re: Re:

2014-01-15 08:58:37

#26045: Heil Hitler - Re: Re:

Nu sunt viabile, pentru ca oamenii sunt atat de corupti incat...chiar daca sa-r reusii sa rastorni actualul guvern aiurit, ar venii altul care in prima faza va promite marea cu sarea pt a potolii multimile iar apoi ar face la fel ca ceilalti, si daca cineva ar provoca o rascoala sau o revolutie...din nou sa-r varsa sange in mod inutil, pt ca nu se va marii salariul minim pe economie sau poate ca la-r marii asa in batjocura cum s-a marit din luna aceasta cu 50 lei/brut...(indexare care s-a facut tot din cauza presiunilor externe, a strainilor, Ponta nu s-a gandit ca e bine sa indexeze salariul minim/economie) Poporul nu va avea o viata mai buna ci si-ar da viata eventual pt ca alta gasca din parlament sau guvern sa fure si ei la randul lor, la fel ca ceilalti.

Musafir

#26063 Re: Re: Re:

2014-01-15 09:31:08

#26045: Heil Hitler - Re: Re:

Hitler, ești slab, m-ai dezamăgit . Eu ca femeie, am mai mult curaj decât tine ?