Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Musafir

/ #928

2018-07-01 16:45

În primul live pe care l-am urmărit, cu Bogdan Ion și Cătălin Nedelcea, prin intervenția telefonică a cuiva, nu dau nume că nu sunt sigură că am reținut corect, s-a adus în discuție rolul președintelui de filială. Mi s-a părut jenant să se pună problema așa cum s-a pus, în condițiile în care Stimabililor, președinții de filială v-au strâns psihologii la vot și iată ați avut marele noroc să ajungeți acolo unde sunteți. Este revoltător să vezi cum se trezesc unii, după ce au fost aleși, să dea “tot ce e mai bun din ei”. Speram să nu ne întâlnim cu situații de genul ăsta în breasla asta, că avem niște pretenții. 
Mai mult decât atât, se discută despre această nouă evaluare a psihologilor, total greșit, punând profesori să facă subiecte unor oameni care lucrează în cabinet. Așa cum se fac subiectele de bac de deștepții ăia de la învățământ care nu știu nici ce și nici cum se predă, nici cine și nici cât de receptivi mai sunt copiii la cursuri sau ce nevoi au. Au fost acuzați unii și au fost dați jos și cu toate scuzele, au venit “alții” - că nici nu știm exact cine sunt - să le zicem “grup de oameni” care au o atitudine fără vreo legătură cu profesia pe care o avem noi. Este jenant...