APLICAREA VOLUNTARIATULUI IN COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA

Eusebiu Tihan
Musafir

/ #28 Re: Activitatile prosociale ale psihologilor

2014-12-28 17:22

#2: Dima Paula - Activitatile prosociale ale psihologilor 

 cred ca gresesti sau te emotionezi de poti scrie asa ceva. cea mai bună cale de a căpăta experienta este de a urma căile bine stabilite si anume, să inveti bine in timpul scolii, sa urmezi caile legale de a fi acreditat, de a fi in supervizare si de a-ti da silinta sa vii in supervizare cu cazuri. Voluntariatul este optional. Eu, la 50 ani fac voluntariat ptr diferite organizatii si aceasta pe fondul ca a;a simt si ca eu consider că am ce experienta sa ofer.

A fi voluntar nu inseamna a umple o schema de personal, oricum, cu oricine.

A fi voluntar nu inseamna a nu avea experienta.

personal, nu imi interzice nimeni si nu imi trebuie atribute necesare desemnate de COPSI pentru a fi de ajutor oricărei persoane din aceasta țară, indiferent de religie, sex, cetățenie cât și de problema persoanei solicitante.

Singurul cenzor al meu este propria-mi conștiință, în a fi util solicitantului

A fi voluntar este o chestie de moralitate personala. A face tam-tam prin petitii nu arata decit o furibunda campanie mediatica ce ascunde setea de foarte multi clienti .

Dl Duvac ar trebui sa stie ca o propunere nu inseamna o urgenta asa cum semnaleaza in prezentarea petitiei si nimeni nu a restrictionat prezentarea unui contract de voluntariat ca si dovada a activitatii de psiholog. Singura problema este ca, psihologii nu stiu ca acest contract trebuie sa fie validat la Inspectoratul teritorial de munca.

Cred ca aceasta petiție trebuie retrasă din spațiul public.

Consider ca problema accepatării voluntariatului ca vechime pentru schimbarile de treapta trebuie analizată în alt mod si anume in cadrul comisiilor COPSI