STOP haosului din TRAFICUL Floresti - Cluj Napoca

Radu G.

/ #33 Da domnule primar al Florestiului, sunt frustrat de incompetenta ta

2014-10-28 08:28

Sunt unul dintre  multii frustrati din Florestiului.

In aceasta dimineata de 28 oct 2014(07.30am),  venind dispre sat Tauti, politia era la datorie, adica stateau la intersectia, strada Tautiului cu strada Poligonului, pentru a nu intra masinile mici pe aceasta strada.

Surpriza!!!, strada Muncitorilor este blocata!!!, din nou? am tras o injuratura printre dinti.

Dominilor  politisti, chiar nu va este rusine sa nu transmiteti informatiile legate de blocajul facut in fiecare dimineata, primariei. Ati vazut de atatea zile ca problema de blocaj persista si nu sa intamplat nimic. Daca ati facuto va rog sa ingnorati mesajul de mai sus si sa acceptati scuzele mele. 

Primaria Floresti, hmmm, niste incompetenti, avand in vedere ca nu se intamplat nimic pana acum.

La ora 07.55 am reusit sa ies pe E60(str Avam Iancu), unde am stat bara la bara, pana langa podul de la intrarea in Polus. Este ora 08.09 am.

Ma gandesc sa dau in judecata pe primarul Florestiului, pentru ca in fiecare dimineata de luni pana vineri, imi fura cate 30-45  de minute din viata mea.

Da domnule primar al Florestiului, sunt frustrat de incompetenta ta!!!