STOP haosului din TRAFICUL Floresti - Cluj Napoca

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția STOP haosului din TRAFICUL Floresti - Cluj Napoca

Musafir

2014-10-28 07:02

Pentru siguranta tuturor ii nevoie de o ruta alternativa la soseaua cluj-floresti. Aproape zilnic sunt accidente pe aceasta portiune de drum, iar dimineata si seara cei 4 km se fac intr-o ora !

Musafir

2014-10-28 07:10

sa vina SULICA PE LA 7 IN COLANA CU NOI ,SA VEDEM CAT  REZISTA!

Musafir

2014-10-28 07:26

ar fi bine daca se va intampla ceva bun in acest sens

Musafir

#29 Re:

2014-10-28 07:30

#27: -  

ai dreptate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2014-10-28 07:31

SE POATE INSTITUI SENS UNIC PE MUNCITORILOR SI POLITIA SA STEA SI LA STRADA NU DOAR DE PAZA LA SEMNE.NU AR FI RAU CA INTRE 06 SI 10 SA FIE 3 BENZI SPRE CLUJ DE LA SENS PANA LA BMW

Musafir

#31 Re:

2014-10-28 07:32

#15: -  

intr-adevar au creat o mai mare debandada inchizand strada,acu autobuzele circula ""perfect"",

eventual daca zboara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADY

2014-10-28 07:40

Sa faci pana in principala (cam 2 km intro ora)..""La mintea celor din primarie e ceva normal..""

Radu G.

#33 Da domnule primar al Florestiului, sunt frustrat de incompetenta ta

2014-10-28 08:28

Sunt unul dintre  multii frustrati din Florestiului.

In aceasta dimineata de 28 oct 2014(07.30am),  venind dispre sat Tauti, politia era la datorie, adica stateau la intersectia, strada Tautiului cu strada Poligonului, pentru a nu intra masinile mici pe aceasta strada.

Surpriza!!!, strada Muncitorilor este blocata!!!, din nou? am tras o injuratura printre dinti.

Dominilor  politisti, chiar nu va este rusine sa nu transmiteti informatiile legate de blocajul facut in fiecare dimineata, primariei. Ati vazut de atatea zile ca problema de blocaj persista si nu sa intamplat nimic. Daca ati facuto va rog sa ingnorati mesajul de mai sus si sa acceptati scuzele mele. 

Primaria Floresti, hmmm, niste incompetenti, avand in vedere ca nu se intamplat nimic pana acum.

La ora 07.55 am reusit sa ies pe E60(str Avam Iancu), unde am stat bara la bara, pana langa podul de la intrarea in Polus. Este ora 08.09 am.

Ma gandesc sa dau in judecata pe primarul Florestiului, pentru ca in fiecare dimineata de luni pana vineri, imi fura cate 30-45  de minute din viata mea.

Da domnule primar al Florestiului, sunt frustrat de incompetenta ta!!!

florestean

#34 florestean

2014-10-28 09:14

nu stiu de ce nu il scoateti pe beshinosul cu suturi in fund din primaria aia de lux in care se ascunde, in timp ce voi va pierdeti zilnic 3-4 ore in trafic, nervi si masini distruse.

Unu din Floresti

2014-10-28 09:57

Cred ca masura cea mai corecta ar fi ca cei care vin dinspre sat Tauti si zona adiacenta sa poata vira la dreapta pe str. Poligonului iar din sens opus sa fie interzis virajul la stanga [pe Poligonului]cum este acum.Asa ar circula si autobuzele M21 mai bine dinspre Cluj fara sa fie nevoite sa stea in coloana.In cea ce priveste centurile ocolitoate cred ca trebuie sa asteptam pana in perioada alegerilor locale,poate atumci sa se miste ceva in sensul asta.

Musafir

2014-10-28 11:03

STOP haosului

Musafir

2014-10-28 15:29

Cred ca ce s-a mai hotarat in urma cu cateva zile de a inchide accesul spre strada principala, Avram Iancu, dinspre strada Poligonului, accentuand cu mai mult aglomeratia, dovedeste lipsa de respect fata de locuitorii comunei, sau ignoranta autoritatilor din Floresti vizavi de acest trafic infernal, sau poate, incompetenta.

Musafir

2014-10-28 17:18

stop haosului din Floresti!!!

Musafir

2014-10-28 17:39

domnul primar declara pentru ziar de cluj....ca e vorba de o petitie politica.Nenea Sulea, cel care te inflamezi asa pentru ca ne dam aici cu parerea...in disperare de cauza, un singur lucru vreau sa iti zic:nici un partid politic nu ne-a cumparat disperarea la care ne-ai adus!!!!!

musafir

#40 Re:

2014-10-28 18:14

#19: -   O slta restrictie ar fi sa directionati traficul dinspre Avram Iancu catre Tautululi pe strada Muncitorilor

Aceasta este SOLUTIA !   Oare de ce domnul primar nu vrea sa auda de ea?

Alege numele de user

#41 Subiect

2014-10-28 18:25

Petitia e prea putin nu o sa se intample nimic din pacate. Sunt curios daca dl. primar sta in trafic dimineata daca nu sta mergem toti in fata primariei si il invitam poate asa gaseste solutii mai repede.

Musafir

2014-10-28 19:15

Ma bucur ca cineva a luat initiativa, avand in vedere ca a devenit un calvar drumul zilnic spre serviciu si inapoi. E inuman sa incepi ziua cu nervi si sa o sfarsesti la fel.Oricum, vor ramane motive de nemultumire si aici ma refer drumul plin de hartoape din Paradisul verde .Si lista ar putea continua.Oare chiar fiecare antreprenor din tara asta se gandeste doar la buzunarul propriu si deloc sa-l multumeasca pe client?
Lorena
Musafir

2014-10-29 08:03

zilnic, in timp ce alesii inca dorm sau isi savureaza cafeaua acasa, noi suntem fericiti cand reusim performanta de a merge cu viteza a II-a iar copiii fiindca nu intarzie la scoala (ca doar s-au trezit de la 5,30 pt.a ajunge la 8). dormiti, alesilor, ca dormiti bine!

Musafir

2014-10-29 09:54

Dorim intrarea in normalitate si d.p.d.v al traficului, a locuitorilor din Floresti.

Musafir

2014-10-29 11:24

Ieri am facut 1km in 35 de minute, mult prea mult pentru anul 2014, pe jos pare mai rapid....

Musafir

2014-10-29 13:57

MULT SUCCES!!!

Musafir

2014-10-29 14:18

Buna ziua. Nu v

Musafir

2014-10-30 06:28

Se asfalteaza sosele pe malul Somesului ,unde circula doar carute,dar..locuiesc alegatori dispusi la a fi cumparati pe nimik....iar aceasta problema cu traficul dureaza de peste 10 ani...E 60 fiind singura ruta posibila prin aceasta"cea mai mare comuna din tara"-cum ii place primarului sa se laude!)Si nimeni nu e in stare sa faca sau sa finalizeze un drum paralel desi distanta e de 4-5 km nu zeci sau sute de km. Toti politicienii si conducatorii acestui Floresti sant doar nemernici interesati doar de a ajunge la "ciolan"!..de cat mai multe"licitatii"...(unde vin spagile)...
Cetatean al "celei mai mari comune "din tara,..bla..bla!

#49 Doar asa va avea efect...petitia -va fi foc de paie!..

2014-10-30 06:46

Ar trebui acest partid "conservator",..daca tot s-a apucat si vrea sa dovedeasca ca doreste binele cetatenilor,sa organizeze unele actiuni pt a grabi solutionarea acestei probleme! Sant convins ca toti cetatenii Florestiului ar sustine aceasta cauza! propun printre altele sa organizeze-(anuntand din timp cetatenii localitatii,cu afise  in cutiile postale,)blocarea traficului in tot florestiul pe toata portiunea de E60 din localitate! in weekenduri si chiar in cursul saptamanii! dupa ce vede intreaga tara ce se intampla (repetate daca e cazul!) sigur se vor lua masuri! ASA NU VOM FI SINGURII CARE SA SUFERE DIN CAUZA BLOCAJELOR ZILNICE LA CARE SANTEM SUPUSI!Si clujenii si alti participanti la trafic  prin zona vor avea de suferit si vor coaliza! Blocata primaria si parcarea primariei cu toate masinile lor,boicotate toate actiunile primarului,..etc..

Musafir

2014-10-30 06:56

de vreo 12 ani de cand au inceput lucrarile la soseaua principala(E 60)..tot blocaje in trafic au fost....am stat mare parte din viata in masina pe portiunea Cluj-Floresti,mergand inainte cu speranta ca se va termina odata...Apoi pe strazile laterale..asfaltari...la fel blocaje fara solutii dar cu aceeasi speranta ca toate vor merge mai bine dupa finalizarea lucrarilor... In zadar! se pare ca santem blestemati...cu politicieni si conducatori de rahat,care au doar propriile interese!Prioritatile nu incep cu degajarea traficului din localitate ,ci...cu..atragerea unor zone de electorat prin intreprinderea unor actiuni... in preajma alegerilor...unde vin toti cu promisiuni...si pleaca cu toate lasate in acelsi stadiu!