Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

#2201

2014-01-09 20:16

Cred ca este o idee buna ca aceasta petiţie sa fie postata pe saitul preşedenţiei

Musafir

#2202

2014-01-09 20:16

Idee excelenta.doar așa sa cunoască si americanii ce dorește cu adevărat poporul roman.felicitari!

Musafir

#2203

2014-01-09 20:16

REACTIA NEADECVATA,INJUSTA,PLINA DE CINISM SI DUPLICITATE AVUTA DE ADMINISTRATIA AMERICANA LA NU PREA INDEPARTATUL VOT DE BLAM DAT DE CETATENII ROMANIEI ACTUALULUI PRESEDINTE NU POATE AVEA DECAT O SINGURA EXPLICATIE!LIPSA DE INFORMARE IESE TOTAL DIN DISCUTIE LA ASEMENEA NIVEL SI PT O ASEMENEA TARA CE SE PRETINDE A FI NUMARUL 1 IN LUME!..ATUNCI?...SINGURA EXPLICATIE ESTE FAPTUL CA INTERESE OCULTE DE NATURA A TINE MAI DEGRABA ASCUNSE MATRAPAZLICURI DE NATURA PENALA SI JUDICIARA A FACUT CA CELE DOUA ADMINISTRATII DE LA BUCURESTI SI WASHINGTON SA-SI DEA MANA IN A PERPETUA ACEST REGIM DE NATURA SECURISTA!...MA INTREB CA DEALTFEL MULTI ROMANI,DACA OARE ANCHETELE DESFASURATE IN PRIVINTA INCHISORILOR IN CARE A AVUT LOC ANCHETAREA PRIZONIERILOR SAU TERORISTILOR CAPTURATI PE TEATRELE DE OPERATIUNI UNDE ESTE IMPLICATA SUA SI ALIATII NATO AU AVUT CARACTER LEGAL?...MA INTREB DACA SUTELE DE MILIOANE DE DOLARI PLATITI PT O AUTOSTRADA INCEPUTA SI NETERMINATA DECAT IN PROPORTIE INFIMA NU S-AU DUS SI PRIN BUZUNARELE A FEL SI FEL DE AMERICANI STRIGATORI DE DEMOCRATIE INCALCATA SI JUSTITIE TERFELITA?...MA INTREB DACA VREODATA UNUL DIN CEI APROAPE 8 MILIOANE DE ROMANI SCUIPATI IN FATZA DE CAPI AI LUMII ,,DEMOCRATICE"..SI-AR DORI VREODATA SA FIE CETATEAN ..AMERICAN ..GERMAN ..PORTUGHEZ..LUXEMBURGHEZ...EU UNUL CU SIGURANTZA NU MI-AS DORI NICI IN RUPTUL CAPULUI SA AM O ASEMENEA VIITOARE CETATENIE!...DECI ROMANI!..VOTATI ACEASTA PETITIE PT A DEMONSTRA CA INCA MAI AVEM DEMNITATE...CA NU SUNTEM ATAT DE CHIORI PRECUM NE CRED INCAT SA NU VEDEM SISTEMUL CREAT DE FOSTA SECURITATE IN CARE SUNT IMPLICATI JUDECATORI ,PROCURORI SI POLITICIENI SANTAJABILI SI ASCULTATORI IN A EXECUTA ORDINE!..DOAMNE AJUTA!

Musafir

#2204

2014-01-09 20:16

FELICITARI PT.INTIATIVA

Musafir

#2205

2014-01-09 20:16

Felicitari pentru initiativa!

Musafir

#2206

2014-01-09 20:16

speram sa fim si luati in seama si sa nu fim perceputi ca mai dam ''o lovitura de stat".
cetatean roman liber

#2207

2014-01-09 20:16

1. "presedintele Traian Basescu , exponent al vechiului regim comunist" - SERIOS? Traian Basescu a fost primul presedinte care a condamnat in Parlament comunismul. http://www.youtube.com/watch?v=Gjl5wzOGlHQ - Cum aveti curajul sa spuneti asemenea minciuna? As califica-o drept tradare de tara! In timp ce Voiculescu are atestat dat de o instanta ca a fost colaborator infocat a lui Ceausescu, care si-a tradat propria familie Securitatii, Basescu nu are asa ceva!!! sunteti niste mincinosi!
2. "si-a construit un regim propriu, cu manifestari despotice periculoase. Acest regim, consolidat alarmant in ultimii ani, se bazeaza pe aservirea totala a institutiilor de forta si utilizarea serviciilor secrete, dar si a organelor de ordine publica sau chiar a structurilor fiscale pentru haituirea sau chiar eliminarea adversarilor din viata publica ori pentru protejarea abuziva a propriei clientele politice si financiare. Mult mai grava este insa exercitarea unei presiuni sufocante si a unui control abuziv direct asupra Justitiei." - manifestari despotice? dar ce v-a facut in asemena hal Basescu ca inca Justitia nu s-a ocupat de Voiculescu care nu face decat sa se foloseasca de artificii juridice ca sa evite pronuntarea unei hotarari definitive in care se stie vinovat!!! Va deranjeaza Basescu ca nu ii este servil lui Voiculescu? Oare daca era prieten cu Voiculescu primea acum acelasi tratament? Etica jurnalistilor de la Antena 3 este tare indoielnica!
3. spuneti ca a atacat jurnalistii si dreptul fundamentala la libera opinie? dar el nu e tot cetatean roman - nu are aceleasi drepturi ca si Dvs Dl Gadea? Macar stiti ce prespune acest drept, stiti ca nu aveti niciun drept in calitatea dvs de jurnalist sa denigrati persoanele? sau stati dvs "nu raspundeti bine la amenintari", dar cam CINE SUNTETI DUMNEAVOASTRA - CAM CE MERITE DEOSEBITE VA CALIFICA SA LE FIE FRICA ALTORA CA NU RASPUNDETI BINE LA AMENINTARI?
4. "desea fara probe suficiente pentru a putea sustine condamnarea, fie adversarii politici, fie oameni nevinovati si neimplicati politic, dar incapabili sa se poata apara in fata unui sistem judiciar construit pe abuz sau incompetenta ." - CAM CATI ANI DE DREPT ATI FACUT? CAM CATE NOPTI PIERDUTE ATI AVUT INVATAND INTR-O FACULTATE DE DREPT DE ELITA DIN ROMANIA? ATI ABSOLVIT CUMVA INSTITUTUL NATIONAL AL MAGISTRATURII SI NOI CETATENII ROMANI NU STIM? CAM PE CE VA BAZATI CAND CALIFICATI CA UNU E VINOVAT ALTUL NU? STITI CUMVA CUM SE APRECIAZA VREO PROBA - ATI FACUT STUDII INTENS IN ACEST SENS? INTOTDEAUNA ESTE BINE SA VORBITI DESPRE CE STITI NU DESPRE CEEA CE NU STITI

IN CONCLUZIE, dl. Gadea, dl. Ursu - cam unde va este etica profesionala, cam pe unde ati invatat ca nu este bine Dl Gadea sa mintiti poporul ca nu toti sunt prosti in tara asta cum credeti dvs.

in plus, ACEASTA PETITIE NU ARE NICIO VALOARE JURIDICA. oricum mai marii administratiei americane nu l-au bagat in seama nici pe Ponta, dapoi pe niste jurnalisti anonimi ca voi!

Musafir

#2208

2014-01-09 20:16

Multumim pentru aceasta posibilitate.

Musafir

#2209

2014-01-09 20:16

dorim sa scăpăm cât mai repede de acest cosmar numit " Basescu" , sa-l vedem pedepsit pentru faptele sale , împreuna cu toți cei care l-au ajutat sa chinuie acest popor !
Florin Tanase si. Elena Vintila

Musafir

#2210

2014-01-09 20:16

Unul dintre cei mai importanti prim ministrii ai UK, Benjamin Disraeli spunea, citez "The governments of the present day have to deal not only(merely)with other governments, with emperors, kings and ministers, but also with societies that have everywhere their unscrupulous agents, and can, at the last moment upset all the governments plans".
Astazi, toti acesti agenti au ajuns si la conducerea Romaniei si ii considera pe toti cei care se opun lor, teroristi. Acest lucru este in mod special in Romania din cauza frumusetii si bogatiilor ei naturale, dar un guvern normal, ar putea gasi solutii sa impace si capra si varza. Romania are posibilitati sa devina cea mai bogata si mai respectata tara din Europa, dar daca marii ei intelectuali - inclusiv Gadea si Ursu - nu vad acest lucru, nu avem decat sa suferim toti.

Musafir

#2211

2014-01-09 20:16

Felicitari pentru initiativa! Fiecare stat european trebuie sa primesca aceasta petitie, ca sa vada ce se intampla cu adevarat in Romania.

Musafir

#2212

2014-01-09 20:16

Felicitari pt initiative,Mihai Gadea si Adrian Ursu.

Musafir

#2213

2014-01-09 20:16

DOAMNE AJUTA!

Musafir

#2214

2014-01-09 20:16

buna seara
daca tot vine americanul asta poATE IL aresteza si pe basescu cand pleaca

Musafir

#2215

2014-01-09 20:16

sint Marta JOHANSSON din Suedia,plecatå din epoca de aur a lui ceausescu,care la recreat din nou Båsescu!!!!!!!!!!!!!!må alåtur de Romånia de cite ori are nevoie ROMÅNA!!!!!SINT MARE FAN ANTENA3!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!!!

doctorita

#2216

2014-01-09 20:16

poate pricep si americanii ca nu sintem maimutele lor

Musafir

#2217

2014-01-09 20:16

O sinteza de mare acuratete. Felicitari pentru demers.

Musafir

#2218

2014-01-09 20:16

Acest presedinte nu a meritat increderea noastra,ne-a inselat din toate punctele de vedere si si-a batut joc de poporul lui.

Musafir

#2219

2014-01-09 20:16

Vreau sa va multumec pentru aceasta initiativa. Consider ca srisoarea trebuie trimisa si la comisia europena, acolo unde Monica Macovei denigreaza Romania si pe poporul roman de cate ori ia cuvantul.Mai mult, va rog sa afisati in fiecare seara toate abuzurile acestui om numit Traian Basescu a acarui tinta de 9 ani este doar sporirea averii personale si nimic altceva


Musafir

#2220

2014-01-09 20:16

sunt foarte multumit de antena 3 si va felicit de aceasta initiativa ,va felicit pe voi Mihai si Adi in primul rand si mai trageti-l de urechi pe Crin Antonescu ,sa nu o i-a dupa basescu .

Musafir

#2221

2014-01-09 20:16

Sunt alaturi de dvs. in demersurile pe care le faceti. Pacat ca USL-ul (cu majoritatea pe care o are), nu merge pana la capat cu promisiunea de a implini dorinta celor peste sapte milioane de votanti.








Musafir

#2222

2014-01-09 20:16

Da, sunt deacord!

Musafir

#2223

2014-01-09 20:16

SUSTIN SI SEMNEZ ACEASTA PETITIE

Musafir

#2224

2014-01-09 20:16

Imi amintesc că în vremea când eram mic, mic de tot dar făceam diferenţa dintre oameni şi animale, a venit pe strada noastră, care de-abia se infiripase ca stradă din maidan ce era înainte, unul cu servieta într-o mână şe cu cealaltă făcea eforturi să-şi ţină nădragii departe de noroiul din abundenţă. Modelul primitiv, african era dominantă timpului. Ia tu un loc de casă de câteva sute de mp sau cubi cum mai făceau unii specialişti confuzia, trageţi o casă pătrată, scoate-i un horn să nu iei foc precum şobolanii şi nu uita să-ţi faci şi uşă. Tipic anilor în care Gheorghiţă din Dej, de fapt din Oneşti, împreună cu bântuţii bolşevici, ne-au creionat destinele. Şi aşa au apărut străzi şi mai apoi cartiere care au avut nevoie de reprezentare. Trotuarul era tema oricărui purtător de pălărie şi pantaloni suflecaţi. Vorbea singur şi era aplaudat de vreo doi pe care nu îi cunoştea nimeni. Ideea era că toţi erau nişte proşti, deşi pe străzile noi apărute şi-au făcut case deopotrivă munictori şi intelectuali ai vremii. Niciunul însă nu era mai deştept decât prostul care avea servietă şi ştiinţa a ceea ce trebuie făcut. Care, evident nu se mai făcea, iar tema era preluată de altul peste un an sau doi. La fel.

De o vreme încoace, mai ales de când în orice casă există internet, vedem mereu cum unii sunt mai deştepţi decât alţii fără a putea vreodată să măsurăm în vreun fel. În vara lui 2012 când am reuşit să dăm un semnal lumii civilizate, americanii şi chibiţii lor din Europa ne-au închis votul între copertele unei cărţi ce în mod sigur o vor trimite în spaţiu cu destinaţia Calea Şmenee.

De ce? Pentru că aşa au vrut ei.

Sanchi. Nu e chiar aşa. Au băieţii interes aici cât carul. Scriam acum câteva zile despre acest interes şi despre nivelul la care este el pe o scară de la 1 la 10. Ceea ce este foarte sigur este că nu îi interesează câtuşi de puţin de noi, locuitorii ţinutului. Nu le conturăm nici un fel de senzaţie. Nu ne vor lua cu ei la nenorocire. Asta e. Ce vor ei de la noi, sau pardon de la cei pe care i-am pricopsit cu funcţii de mare demnitate?

Un plan măreţ este unul pe termen lung, de cel puţin 50 ani. Cine, dacă nu cei care deţin puterea în mâinile lor, pot, şi îşi şi permit facerea unui astfel de plan? Evidenţele, realităţile aşa cum le înţelegem noi nu au loc. Totul ţine de un interes strategic, imposibil de pătruns cu mintea noastră la acest moment. Spun asta, pentru că o mulţime de „de ce-uri” stăruiesc astăzi în felul nostru de a pune problemele.

N-au venit în 45, deşi opinia generală a acelui timp era alta. Ne-au abandonat apoi în mână sovietică ca mai târziu să ofere adăpost elitelor noastre şi nu numai. Şi-au făcut un obicei de a ne zâmbi cu gura până la urechi din maşinile lor zburătoare. Ne-au mai livrat chiar şi compasiuni pentru împuşcaţii lor, numai buni de pus apoi în filme. Concret, americanii doar au profitat de români, nicidecum să-i ajute vreodată. Ca naţiune în ansamblul ei. În urmă cu 16 luni a venit unul să ne dea peste bot cu referendumul. Şi să ne spună că suntem hoţi.

Un bărbat de stat ROMÂN, l-ar fi condus la avion doar în şuturi. Alor noştri le tremură izmenele de noul KGB, pe numele lui de domnişor, Departamentul de Stat. Poate că ei au de ce să se sperie, cine ştie… Să ne spună şi nouă, să tremurăm împreună, să nu se spună că nu suntem solidari.

Acum vine o tanti, sau ce-o fi, că la ei trebuie să te uiţi în buletin. Asta zice că vrea să bla, bla despre statul de drept. Nu am înţeles dacă despre al lor sau al nostru. Dacă vrea să facă mărturisiri despre cum e la ei, o poftim la TVR first, şi să bage la oră de maximă audienţă. Poate aflăm cum a fost cu turnurile, cum i-a dat-o lui Sadam, cum i-au ţinut pe vietnamezi în priză câţiva ani sau cum îşi omoară şi acum cetăţenii care au abdicat de la norme de convieţuire. Sau dacă i-o fi şoptit Gittensteinu, cel cu interes financiar la fondul Proprietatea şi ataşat plurimbical de reşapatul vitriolat în suflet, că pe-aici unii nu pun botul aşa cum vor ei, atunci da eşti rău venită. Şi dusă. Pe forever. Dacă. Prin absurd, vii cu gândul bun, ia-ţi mata un bon de ordine şi aşteaptă-ţi rândul. Mai sunt înaintea ta o grămadă şi nu le-am descoperit pe unde şi-l ţin. Gândul bun, of course.

Ponta, deşi nu te iubesc, semnează-i frate delegaţia, transmite-le salutări calde la minus 40 cât e la ei, şi sus cu ea pe avion. Ştampilă să-i pună Stroe că e şef cu graniţa.

Arikicus

http://stareanatiunii.com/hai-fa-lasa-ne-in-durerea-noastra.html



Musafir

#2225

2014-01-09 20:16

Băsescu e un dictator odios susținut de oamenii lui.