Abuzurile din Romania trec oceanul

cetatean roman liber

/ #2207

2014-01-09 20:16

1. "presedintele Traian Basescu , exponent al vechiului regim comunist" - SERIOS? Traian Basescu a fost primul presedinte care a condamnat in Parlament comunismul. http://www.youtube.com/watch?v=Gjl5wzOGlHQ - Cum aveti curajul sa spuneti asemenea minciuna? As califica-o drept tradare de tara! In timp ce Voiculescu are atestat dat de o instanta ca a fost colaborator infocat a lui Ceausescu, care si-a tradat propria familie Securitatii, Basescu nu are asa ceva!!! sunteti niste mincinosi!
2. "si-a construit un regim propriu, cu manifestari despotice periculoase. Acest regim, consolidat alarmant in ultimii ani, se bazeaza pe aservirea totala a institutiilor de forta si utilizarea serviciilor secrete, dar si a organelor de ordine publica sau chiar a structurilor fiscale pentru haituirea sau chiar eliminarea adversarilor din viata publica ori pentru protejarea abuziva a propriei clientele politice si financiare. Mult mai grava este insa exercitarea unei presiuni sufocante si a unui control abuziv direct asupra Justitiei." - manifestari despotice? dar ce v-a facut in asemena hal Basescu ca inca Justitia nu s-a ocupat de Voiculescu care nu face decat sa se foloseasca de artificii juridice ca sa evite pronuntarea unei hotarari definitive in care se stie vinovat!!! Va deranjeaza Basescu ca nu ii este servil lui Voiculescu? Oare daca era prieten cu Voiculescu primea acum acelasi tratament? Etica jurnalistilor de la Antena 3 este tare indoielnica!
3. spuneti ca a atacat jurnalistii si dreptul fundamentala la libera opinie? dar el nu e tot cetatean roman - nu are aceleasi drepturi ca si Dvs Dl Gadea? Macar stiti ce prespune acest drept, stiti ca nu aveti niciun drept in calitatea dvs de jurnalist sa denigrati persoanele? sau stati dvs "nu raspundeti bine la amenintari", dar cam CINE SUNTETI DUMNEAVOASTRA - CAM CE MERITE DEOSEBITE VA CALIFICA SA LE FIE FRICA ALTORA CA NU RASPUNDETI BINE LA AMENINTARI?
4. "desea fara probe suficiente pentru a putea sustine condamnarea, fie adversarii politici, fie oameni nevinovati si neimplicati politic, dar incapabili sa se poata apara in fata unui sistem judiciar construit pe abuz sau incompetenta ." - CAM CATI ANI DE DREPT ATI FACUT? CAM CATE NOPTI PIERDUTE ATI AVUT INVATAND INTR-O FACULTATE DE DREPT DE ELITA DIN ROMANIA? ATI ABSOLVIT CUMVA INSTITUTUL NATIONAL AL MAGISTRATURII SI NOI CETATENII ROMANI NU STIM? CAM PE CE VA BAZATI CAND CALIFICATI CA UNU E VINOVAT ALTUL NU? STITI CUMVA CUM SE APRECIAZA VREO PROBA - ATI FACUT STUDII INTENS IN ACEST SENS? INTOTDEAUNA ESTE BINE SA VORBITI DESPRE CE STITI NU DESPRE CEEA CE NU STITI

IN CONCLUZIE, dl. Gadea, dl. Ursu - cam unde va este etica profesionala, cam pe unde ati invatat ca nu este bine Dl Gadea sa mintiti poporul ca nu toti sunt prosti in tara asta cum credeti dvs.

in plus, ACEASTA PETITIE NU ARE NICIO VALOARE JURIDICA. oricum mai marii administratiei americane nu l-au bagat in seama nici pe Ponta, dapoi pe niste jurnalisti anonimi ca voi!