Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI Piperea: "Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii"

#50051 ÎNCEPÂND DE ASTĂZI Piperea: "Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii"

2017-03-24 13:25

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI
 

BURSA 24.03.2017

  *  Legea care modifică textul Codului de procedură civilă prevede că "înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice"
     *  Reprezentanţi din sectorul bancar spun că băncile nu vor fi afectate şi invocă OG 99/2006
       Contractele de credit nu mai sunt titluri executorii, începând de astăzi, atrage atenţia avocatul Gheorghe Piperea, care ne-a spus că acest lucru este prevăzut în legea ce modifică textul Codului de procedură civilă.
     Legea 17/2017 de aprobare a OUG 1/2016 pentru modificarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă modifică articolul 641 din cod, după cum urmează: "Înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice, în cazurile şi condiţiile anume prevăzute de lege. Orice clauză sau convenţie contrară este nulă şi considerată astfel nescrisă".
     Iniţial, articolul 641 din Codul de procedură civilă sublinia: "Înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii numai în cazurile şi condiţiile anume prevăzute de lege. Orice clauză sau convenţie contrară este nulă şi considerată astfel nescrisă".
     Avocatul Piperea ne-a declarat: "În acest moment, contractele de credit nu sunt înscrise în niciun regis¬tru public, iar în lipsa unui astfel de registru ele nu mai pot fi titluri executorii. Atenţie, nu trebuie să confundăm contractele de credit cu cele de ipotecă. Contractele de ipotecă mobiliară şi cele imobiliare sunt înregistrate în Arhiva Electronică şi, respectiv, la Cartea Funciară. Însă, dacă băncile vor încerca să execute valori în baza contractelor de ipotecă, atunci se va putea executa doar ipoteca şi, mai mult decât atât, doar valoarea ce reiese în urma reevaluării ipotecii.
     Contractele de credit nu sunt înregistrate nicăieri, iar acestea nu mai pot fi titluri executorii. De aceea, din acest moment nu mai pot fi demarate proceduri de executare în baza contractelor de credit. În caz contrar, ele vor fi nule de drept". În opinia specialistului, variantele sunt două - să fie publicate toate contractele de credit într-un astfel de registru sau să se meargă în instanţă pentru executare.
     Legea este valabilă pentru executările viitoare sau în curs, inclusiv în cazul contractelor deja existente, ne-a mai spus domnia sa, adăugând că norma este una de procedură şi are aplicabilitate imediată.
     Specialişti cu experienţă în domeniul bancar ne-au confirmat că, în acest moment, nu există un registru public unde să fie înregistrate contractele de credit. Aceştia consideră că, probabil, "această reglementare a fost făcută ca să limiteze abuzurile care au avut loc în materie de executare, din motive subiective".
     Reprezentanţi din piaţa bancară susţin că noua lege nu afectează sectorul şi invocă articolul 120 din OG 99/2006 privind instituţiile de credit şi adecvarea capitalului.
     Acesta arată: "Contractele de credit, inclusiv contractele de garanţie reală sau personală, încheiate de o instituţie de credit constituie titluri executorii".
     Gheorghe Piperea contrazice, însă, opinia surselor citate, menţionând că "fiecare titlu executoriu are legea lui, dar s-a făcut această precizare, în Legea 17, tocmai pentru că, printre altele, contractele bancare constituie titluri executorii": "De ce ar mai fi fost nevoie de această precizare dacă se mergea în continuare pe legea veche? Judecătorii sunt cei mai importanţi, pentru că ei trebuie să se uite cu mare atenţie la titlurile executorii".
     Fostul senator ALDE Cristiana Anghel a depus, anul trecut, un proiect de lege care viza faptul că nu mai pot fi titluri executorii contractele de credit încheiate de bănci şi IFN-uri. Această iniţiativă legislativă a fost, însă, respinsă recent.
     În ocazie, doamna Anghel s-a arătat indignată de decizia foştilor săi colegi şi ne-a precizat: "Contractele de credit nu ar trebui să fie titluri executorii, nici la bănci, nici la IFN. Iniţial, reglementarea aceasta pe care eu am dorit să o abrog privea doar Banca Naţională a României şi, în principiu, ea viza un lucru corect. Dar s-a translatat şi la băncile private. Cum să aibă băncile private contracte executorii?
     Nici măcar nu m-au chemat în Comisie, când au respins proiectul legislativ, ca să-mi spun punctul de vedere. Sunt foarte supărată, pentru că toate iniţiativele mele legislative împotriva mafiei financiare din ţară au picat pe bandă rulantă pentru interese persoanele, deoarece nu sunt acolo ca să-mi susţin cauza".
     Menţionăm că doamna Anghel s-a retras din ALDE, la finalul lunii ianuarie a acestui an. 

Pe Profit INSIDER, Oltchim nu reușește să-și asigure activele și vrea să schimbe brokerul

#50052 Pe Profit INSIDER, Oltchim nu reușește să-și asigure activele și vrea să schimbe brokerul

2017-03-24 15:15

Oltchim nu reușește să-și asigure activele și vrea să schimbe brokerul. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Pentru un acces rapid la informație, articolele sunt structurate pe domenii  de interes: Actualitate, Macroeconomie, Companii, Fiscalitate, Finanțe Personale, Bănci/Asigurări, Bursă și Fonduri de Investiți, Industrie, IT&C, Energie, Auto și Transporturi, Construcții și Imobiliare, Pharma și Sănătate, Agribusiness, Retail, Turism, Life, Oportunități, Opinii.

Analizele, știrile exclusive, informațiile contextualizate și subiectele cu abordări personalizate sunt completate de secțiuni cu componentă utilitară puternică pentru întreprinzători, manageri și persoane care vor să se orienteze înainte de a lua decizii economice. Secțiunea de Oportunități este un instrument pentru cei care caută parteneri de afaceri, vor să obțină contracte sau să intre pe anumite piețe, incluzând anunțuri și oferte concrete, cu detalii utile.
Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must

TARA ASTA DE CAKAT E CONDUSA DE COMUNISTO SRECURISTII IMPUTITI CARE AU TRAS IN NOI IN 21 SI 22.

#50053 Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE

2017-03-24 16:00

#50048: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE BORF 

 REPET,NU E DE VINA NEA IONEL VINCEA SI NEA MIHAI DICULOIU,BORFASII CARE AU CONDUS OLTCHIMUL[DIRECTORIMEA AIA NEMERNICA CU ROIBU ,TALPASANU SI POPESCU LALENTIN]SI SISTEMUL ASTA COMUNISTO SECURIST MIZERABIL,ADICA POLITICUL,PUNCT,APOI INCEP SA TE INJUR DACA MA CONTRAZICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50054 TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICATE PENALE!!!

2017-03-24 17:49

#50053: TARA ASTA DE CAKAT E CONDUSA DE COMUNISTO SRECURISTII IMPUTITI CARE AU TRAS IN NOI IN 21 SI 22. - Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE  

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

Iar escrocii pe care ii spui tu sunt borvasi la fel de borfasi ca si cei pe care-i hulesti. Sunr aceeasi gasca penala!!!!!!! Au cedat Oltchimul si l-au pus pe taiat, sindicate care nu au existat si au pierdut banii salariatilor si o industrie de productie intreaga.

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA

 

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50055 Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICATE PENAL

2017-03-24 17:53

#50054: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICATE PENALE!!! 

 

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

JAF LA OLTCHIM 2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!!

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecereacreantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!   

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

NI ATI INPUSCAT IN CAP PE FINUL MEU TRAISTARU DANIEL PE 1 IANUARIE,

#50056 Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NI

2017-03-24 17:55

#50053: TARA ASTA DE CAKAT E CONDUSA DE COMUNISTO SRECURISTII IMPUTITI CARE AU TRAS IN NOI IN 21 SI 22. - Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NISTE  

 SA MI BAG POOLA N MATA ROBERT TURCESCU,TIGAN ORDINAR PRIETEN CU VOSGANIAN , CERNEV[CRA CRAAAA] SI PIPEREA,VA N BOTURI SA VA FOOOOOOOOOOOOOOOOT DE ESCROCI SI BORFASI ORDINARIII,MAI AVETI TUPEUL SA IESITI PE POSTURI DE TV?

FINUL MEIU DANIEL TRAISTARU DANIEL A FOST OMORIT DE VOI SECURISTILOR

#50057 TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NEMERNICILOR S

2017-03-24 18:01

DE CE A TREBUIT SA MOARA NSTE COPII NEVINOVATI DUPA 1989 BORFASILOR?

#50058 Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NEMERNICIL

2017-03-24 18:05

#50057: FINUL MEIU DANIEL TRAISTARU DANIEL A FOST OMORIT DE VOI SECURISTILOR - TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NEMERNICILOR S 

 NU AVEA FRATILOR DECIT 20 DE ANI,FARA GRIJI SI FARA BANI[VOLTAJ],MULTA LUME STIE DIN COMUNA MIHAIESTI,PUTETI SA VA INFORMATI,GANTOI NU MINTE.

DE CE SA MAI SUPORTAM NEMERNICII ASTIA DE PSDisti SI PNL istii?

#50059 Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NEMERNICIL

2017-03-24 18:11

#50057: FINUL MEIU DANIEL TRAISTARU DANIEL A FOST OMORIT DE VOI SECURISTILOR - TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL,PNTCD,ETC,NEMERNICILOR S 

 L AU INPUSCAT IN CAP, IN FRUNTE[IN FATA UNEI BANCI DIN BUCURESTI]IAR CREIERII I AU ZBURAT  PE MANTA,CARE ATI FACUT ARMATA STITI CE VORBESC,TU INTELEGI BA LABA TRISTA,ASTA CU PETITIA ,CA FOTA E TRECUT PRIN MULTE NEMERNICIII?

AM UITAT DE BORFASUL GEORGESCU[OMUL TAU ROIBULEEE,ALT IMPUTIT DE COMUNISTOI SECURIST].

#50060 ca sa incheiem discutia stiti ba cine au fost mizerabili sub acoperire ai securtati pe timpul lui C

2017-03-24 18:47

PE TIMPUL LUI CEAUSESCU SECURISTII SUB ACOPERIRE AU FOST URMATORI TAVARASIII,NU TOVARASIII

 PASCU[OMUL TAU ROIBULE]BOGOSLOV[OMUL TAU ROIBULE]CERNEV[OMUL TAU ROIBULE]TALPASANUOMUL TAU ROIBULE],AVRAM[VICTORAS DE LA ORAS,MU..ISTUL CARE CONDUCE OLTCHIMUL ROIBULE ESCROCULE] DOLANA SI SERBULESCU[ASTIA DOI NU AU DAT IN OAMENIII]NEMERNICUL DE POPESCU VALENTIN[OMUL TAU ROIBULEEEEEEEEEEEEEEEEE]ACUM PUTETI SA GINDITI SI SA PUNETI TOTUL CAP LA CAP?VA N GURITE DE MIZERABILII,BORFASILOR ORDINARIII,V ATI BATUT JOC DE APROAPE 3000 DE OAMENIII,VOR MAI PLECA CEL PUTIN 1000 NEMERNICILOR,BORFASILOR ORDINARIIIIIII,VOGBA LUI BANCIU.

SPER SA FI TU ADI,COLEGUL MEU DI CHIMIC.

#50061 PT. OAMENIII[GREVISTII DE LA SODA,PT TINE MAI MUJOIULE[ADI]UN SFAST DE LA FOTA REMUS

2017-03-24 19:06

#50051: ÎNCEPÂND DE ASTĂZI PipereaSU..GE POOOLA LUI FOTA?

 IESTI DIN GREVA SI NU MAI STATI LA MINA ACESTOR MIZERABILI DE POLONEZIII,SUNT MINA N MINA CU POLITICUL,NU VETI CISTIGA NIMIC,VA VOR DA AFARA CA PE NISTE SORICEI,ASTA AM AJUNS IN FATA ACESTOR BORFASIIIIIIII,NISTE SORICEIIII


Musafir

#50062 Re: PT. OAMENIII[GREVISTII DE LA SODA,PT TINE MAI MUJOIULE[ADI]UN SFAST DE LA FOTA REMUS

2017-03-24 20:59

#50061: SPER SA FI TU ADI,COLEGUL MEU DI CHIMIC. - PT. OAMENIII[GREVISTII DE LA SODA,PT TINE MAI MUJOIULE[ADI]UN SFAST DE LA FOTA REMUS  

 TALPASANULEEEEEEEEEE,SA TE DUCI IN MORTIII MATI CU CERNEV SI CERNEVISTI CU TOT,CU NEMERNICII SI LABAGII DIN UTILITATI MAI BORFASULE DE TALPASANU,E PICASSO


Musafir

#50063 gaozareeeeeeeeee pe mata n gura un pic?

2017-03-25 08:55

#50062: - Re: PT. OAMENIII[GREVISTII DE LA SODA,PT TINE MAI MUJOIULE[ADI]UN SFAST DE LA FOTA REMUS  

 vezi gaoaza ca kakatul ala batrin de giornoiu [TACSo LUI BIDINU]e pe la mumeta,i o da la UUEEEE,fugi sa nu l prinda pe tact o cra cra


Musafir

#50064 MEGA TEAPA LA OLTCHIM: BONUS DE 70.000 EURO / CAP DIRECTOR OLTCHIM! SALARII COMPENSATORII NEPLATITE!

2017-03-25 19:29

#50038: - PENTRU CE BONUS DE APROAPE 70.000 EURO / CAP DIRECTOR OLTCHIM? 

Pentru ca au trimis acasa, in somaj, 1200 de salariati.
Pentru ca incaseaza lunar, in medie, 12.000 lei / cap director.
Pentru ca functioneaza la cca. 15-20% din capacitatea de productie a Oltchim.
Pentru ca nu au fost in stare sa atraga de la banci sau alte institutii financiare capital de lucru.
Pentru ca au folosit salariile restante si salariile compensatorii ca si capital de lucru, in mod declarat si abuziv, fara acordul titularilor acestor salarii.
Pentru ca ...

 

EXCLUSIV!!! Managerii Oltchim ar putea împărți un bonus special de aproape jumătate de milion de euro după finalizarea privatizării.

Adi Mosoianu
scris 23.03.2017, 13:00

Membrii echipei de management a combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență și pe cale de a fi vândut pe bucăți, ar putea împărți, după eventuala finalizare cu succes a privatizării, un bonus total egal cu 2,9% din profitul operațional înregistrat de companie anul trecut, pentru întreaga lor activitate și pe fondul rezultatelor bune ale combinatului din ultima perioadă.

Inițiativa aparține consorțiului de administratori judiciari ai Oltchim, format din firmele BDO Business Restructuring și Rominsolv a avocatului Gheorghe Piperea. "Aspecte privind contribuția managementului Oltchim la plusul de valoare obținut în perioada de insolvență. Observând rezultatele obținute de societate în această perioadă, consorțiul de administratori judiciari a luat măsura bonusării financiare pentru întreaga activitate a membrilor echipei de management, un procent de 2,9% din indicatorul EBITDA (profit operațional, înainte de taxe, depreciere și amortizări – n.r.) raportat de societatea Oltchim SA la data de 31 decembrie 2016 urmând a fi plătit, nu mai târziu de luna încasării prețului vânzării Oltchim SA, din excedentul de numerar realizat exclusiv din activitatea operațională curentă a societății", se arată într-un document al consorțiului.  Potrivit sursei citate, regulamentul de acordare a bonusului și stabilirea aportului fiecărui membru al echipei de management vor fi negociate intern. Nu se precizează dacă procentul menționat din EBITDA reprezintă valoarea brută sau netă a bonusului.

În prezent, echipa de manageri a Oltchim este formată din administratorul special Bogdan Stănescu, Dănuț Avram (director general adjunct), Mihail Tălpășanu (șeful direcției Producție), Laurențiu-Spiru Ciobescu (directorul direcției Comerciale), Alin Smeu (șeful direcției Economice), Dana Munteanu (director de Resurse Umane) și Marius Părvu, șeful platformei petrochimice Bradu. Oltchim a obținut anul trecut din activitatea curentă un rezultat EBITDA pozitiv cifrat la 16,769 milioane euro, cu aproape 84% peste cel înregistrat în 2015. Astfel, dacă privatizarea se va finaliza cu bine, cei 7 manageri ai Oltchim ar putea primi împreună 2,9% din această sumă, respectiv un bonus total de peste 486.000 euro. În ipoteza împărțirii egale a acestuia și doar celor 7 manageri enumerați mai sus, asta ar însemna peste 69.000 de euro de persoană.  Adunarea creditorilor Oltchim a aprobat recent modificarea planului de reorganizare a companiei propusă de administratorii judiciari, în sensul privatizării pe bucăți a acesteia, respectiv al eliminării SPV-ului și vânzării directe a activelor, însă decizia nu a fost unanimă și chiar și o parte din creditorii care și-au dat acordul au făcut-o condiționat.  În planul de reorganizare modificat, aprobat de creditori pe 6 martie, administratorii judiciari BDO și Rominsolv susțin că, deși investigația Comisiei Europene cu privire la potențialul ajutor de stat acordat Oltchim, declanșată în aprilie anul trecut, ar mai putea dura încă 6-12 luni, au obținut totuși de la Bruxelles o scrisoare de confort privind modalitatea de vânzare avută în vedere, respectiv pe pachete de active, iar contractele cu cumpărătorii acestora vor fi încheiate "cu amendamentul că decizia Comisei va fi în sensul neextinderii eventualei obligații de recuperare a ajutorului de stat dacă se respectă principiul discontinuității economice în procesul de vânzare”.

În decembrie anul trecut, creditorii Oltchim au aprobat desemnarea firmei americane de avocatură White&Case pentru a reprezenta compania în cadrul investigației derulate de Comisia Europeană. Aceeași firmă reprezintă Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), în litigiul cu statul român pe marginea proiectului minier aurifer blocat de la Roșia Montană de la Centrul Internațional de Reglementare a Disputelor privind Investițiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) de la Washington. Scrisoarea de confort a Comisiei Europene a fost emisă în ultima parte a lunii decembrie 2016 și a fost înregistrată la AAAS în februarie anul acesta. Pe lângă scrisoare, AAAS mai menționează ca argumente ale votului său decisiv în favoarea modificării planului de reorganizare o opinie formulată de Consiliul Concurenței, precum și un memorandum privind modificarea strategiei de reorganizare a Oltchim, aprobat de Guvern în ședința din 2 martie. Memorandumul nu apare pe lista actelor luate în discuție de Executiv în respectiva ședință.  În 2016, statul român a scos Oltchim la vânzare pe nouă pachete de active. Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puțin 307 milioane euro, acesta fiind prețul cumulat de pornire al licitației. Cel mai scump dintre pachetele de active scoase la vânzare este platforma petrochimică Bradu, cu un preț de pornire de 80 milioane euro, urmat de uzinele de propilen-oxid și polioli (59,4 milioane euro) și de "servicii site" (incinerare deșeuri, apă, mentenanță, capacități de stocare), cu preț de pornire de 52 milioane euro.

Până la termenul limită din 27 ianuarie, Oltchim a primit oferte neangajante din partea unor "operatori industriali" și a unor "investitori financiari", patru dintre ofertele primite acoperind pachetele operaționale, care includ activități de fabricare de produse chimice, în timp ce celelalte sunt doar pentru active, potrivit unui anunț al combinatului. În prezent, investitorii care au depus oferte se află în faza de due-dilligence (audit aprofundat) la Oltchim, urmând ca până în 24 martie să depună oferte definitive. Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a raportat pentru anul trecut un profit net de 11,37 milioane lei (2,5 milioaner euro), după pierderi de 48,46 milioane lei în 2015, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 1,7%, la 754,8 milioane lei, arată rezultatele financiare preliminare transmise Bursei de Valori București (BVB).Ultimul an în care Oltchim a înregistrat profit din activitatea curentă a fost 2006. Cifra de afaceri realizată de combinat în anul 2015 s-a ridicat la 742,3 milioane lei. În raport se menționează că rezultatele financiare aferente anului 2015 nu includ profitul brut scriptic în sumă de 2,378 miliarde lei, obținut din anularea datoriilor, ca urmare a implementării planului de reorganizare. ”Rezultatele economico – financiare din activitatea curentă preliminate de Oltchim SA pentru anul 2016 confirmă estimările făcute de societate la finele anului trecut privind înregistrarea de profit din activitatea curentă, față de anii anteriori când s-a înregistrat pierdere”, menționează raportul.

Rezultatele realizate anul trecut s-au datorat recâștigării unor piețe externe și creșterii cantităților vândute din toate categoriile de produse finite, precum și retehnologizărilor și reparațiilor capitale efectuate la principalele instalații tehnologice, susține compania. De asemenea, Oltchim și-a redus cheltuielile cu personalul după disponibilizarile din anul 2015. În plus, rezultatele s-au datorat și conjuncturii favorabile pe piața polioli – polieterilor în semestrul I 2016, respectiv scăderea prețului de achiziție al propilenei, influențat, la rândul său, de cotația internațională a petrolului. Prețurile de vânzare ale produselor finite au scăzut și ele, dar într-o proporție mai mică decât prețurile la materiile prime, menționează societatea. ”Cu toate că producția vândută a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ, cifra de afaceri obținuta în anul 2016, în valoare de 168 milioane euro, este aproximativ la același nivel cu cea din anul 2015, din cauza prețurilor de vânzare mai mici ale produselor finite, determinate de evoluția cotațiilor internationale”, se mai arată în raport. Societatea valorifică peste 73% din cifra de afaceri la export în celelalte state din UE. Oltchim a intrat în procedură de insolvență la 30 ianuarie 2013, iar consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar. Compania este controlată Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, aflată în coordonarea Ministerului Economiei, cu 54,8% din acțiuni.  

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-managerii-oltchim-

Obositul de serviciu

#50065 Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICATE P

2017-03-27 11:11

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50066 Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICA

2017-03-27 16:43

#50065: Obositul de serviciu - Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICATE P 

 Obositule, sa ne-o iei la sugativizare si  sa ne caacam  in  botul tau de obosit plin si  imputit. Nu scapati jegurilor!

 

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim "

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI.

SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM SI LUATILE BANIIIII....!!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA

Societate in insolventa,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50067 Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICA

2017-03-27 16:49

#50065: <= Pentru tine OBOSITULE si PENTRU TOTI OBOSITII, OLTCHIM INCHIS!!!!

 Oltchim nu reușește să-și asigure activele și vrea să schimbe brokerul. Asigurătorii cer preț triplu față de perioada de dinainte de insolvență



Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență și pe cale de a fi vândut pe bucăți, vrea să încheie din nou o poliță de asigurare a activelor sale, acestea rămânând neasigurate din octombrie 2012 și până în prezent întrucât compania nu a mai avut bani pentru asta. Problema este că, cel puțin deocamdată, asigurătorii nu se înghesuie cu oferte, iar singura primită prevede o primă anuală care poate ajunge să fie triplă comparativ cu cea achitată de Oltchim înainte de intrarea în insolvență. Ultimul contract de asigurare a patrimoniului Oltchim de pe platforma industrială din Râmnicu Vâlcea a fost încheiat în ianuarie 2012 cu Asirom, cu valabilitate până în ianuarie 2013. Polița acoperea riscurile de incendiu și alte calamități, plus eventualele avarii accidentale la utilaje și instalații, și prevedea o sumă asigurată totală de 275,5 milioane euro și o primă anuală de achitat de 771.400 euro. Contractul prevedea mai multe franșize, respectiv de 200.000 euro/eveniment pentru cutremur, 100.000 euro/eveniment pentru avarii accidentale și 48.000 euro pentru restul riscurilor. În cursul anul 2012, Oltchim a început să se confrunte cu probleme financiare serioase, astfel că a tot avut întârzieri la plata primei de asigurare. În cele din urmă, în octombrie 2012, Asirom a suspendat contractul. Ulterior, în ianuarie 2013, combinatul a intrat în insolvență și nu a mai încheiat de atunci nici o poliță de asigurare a activelor întrucât nu și-a mai permis.

"În prezent, situația financiară a societății s-a stabilizat și, având în vedere riscurile de incidente pe platforma industrială, precum și solicitările creditorilor, este necesară încheierea de asigurări pentru patrimoniul societății la un nivel al costurilor care să poată fi suportat de societate", se arată într-un document recent al consorțiului de administratori judiciari ai Oltchim, format din firmele BDO Business Restructuring și Rominsolv a avocatului Gheorghe Piperea. În august anul trecut, un incendiu puternic a izbucnit pe platforma combinatului Oltchim, la un depozit în care erau mai multe materiale din plastic și lemn, pompierii intervenind cu 15 autospeciale. Flăcările au fost stinse după aproximativ trei ore, nefiind persoane rănite. În incendiu au ars materialele depozitate în hala care a luat foc, respectiv folie de polietilenă, saci de hârtie, material lemnos, dar și alte materiale, fiind afectată o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați din depozit. Astfel, în urma unei selecții de oferte, Oltchim a angajat pentru consultanță la contractarea de polițe de asigurare firma AON Consulting, în octombrie anul trecut, la prețul de 3.500 euro plus TVA, plătibil jumătate în avans, iar restul de 50% la încheierea polițelor. Licitația pentru achiziționarea de polițe de asigurare a fost lansată în noiembrie 2016, solicitându-se oferte pentru trei tipuri de polițe: asigurare de daune la proprietăți, asigurare de avarii accidentale la utilaje și asigurarea materialului rulant de cale ferată, pentru o sumă asigurată totală de 185 milioane euro. Numai că, deși au fost invitate 16 companii, atât asigurători, cât și brokeri, la primele trei termene de depunere, din 28 noiembrie 2016, 19 decembrie 2016 și 18 ianuarie 2017, Oltchim nu a primit nici o ofertă, iar singura companie care a făcut inspecție de risc la fața locului a fost Omniasig.

În consecință, consultantul AON a modificat caietul de sarcini pentru a-l face mai atractiv, respectiv mai flexibil. Astfel, deși suma asigurată totală solicitată a fost menținută la 185 milioane euro, s-a acceptat ca limita maximă de despăgubire să fie de doar 70 milioane euro, considerată a fi acoperitoare și riscând să fie depășită doar în cazul unui incident care să afecteze întreaga platformă industrială.  De asemenea, s-a eliminat obligativitatea de a se licita pentru toate cele 3 tipuri de polițe solicitate, iar documentația a fost tradusă în engleză pentru a putea fi transmisă și jucătorilor de pe piața internațională de asigurări. Cu toate acestea, la următoarea ședință de licitație, din 6 februarie 2017, s-a primit o singură ofertă, din partea consorțiului Omniasig-Asirom, considerată excesivă de către administratorii judiciari. "Astfel, comparativ cu anul 2012, cu toate că suma asigurată este mai mică (185 milioane euro față de 275,5 milioane euro), oferta transmisă are o creștere a franșizei cuprinsă între 2 milioane și până la 3 milioane euro, față de 200.000 euro cât era în anul 2012, cu o primă de asigurare anuală cuprinsă între 1,3 milioane euro și 2,4 milioane euro, comparativ cu 771.400 euro cât erau costurile anuale în 2012. Într-adevăr, poate condițiile din piețele de asigurare s-au schimbat, dar creșterea este foarte mare și Oltchim nu poate suporta în condițiile actuale aceste costuri foarte mari", arată consorțiul de administratori judiciari. În consecință, BDO și Rominsolv au anulat licitația și intenționează să rezilieze contractul cu AON Consulting, planul fiind să-i angajeze în schimb pe cei de la Marsh Romania. În portofoliul acestora se află clienți majori din industria energetică și de utilități, precum Rompetrol, Veolia, Total, OMV, Lukoil, Apa Nova, Engie sau Nuclearelectrica. Consultantul propus va avea la dispoziție 3 luni pentru a elabora un nou caiet de sarcini, care să prevadă costuri totale maxime de asigurare pentru Oltchim de 800.000 euro pe an și o franșiză de cel mult 1,5 milioane euro.

Adunarea creditorilor Oltchim a aprobat recent modificarea planului de reorganizare a companiei propusă de administratorii judiciari, în sensul privatizării pe bucăți a acesteia, respectiv al eliminării SPV-ului și vânzării directe a activelor, însă decizia nu a fost unanimă și chiar și o parte din creditorii care și-au dat acordul au făcut-o condiționat.  În planul de reorganizare modificat, aprobat de creditori pe 6 martie, administratorii judiciari BDO și Rominsolv susțin că, deși investigația Comisiei Europene cu privire la potențialul ajutor de stat acordat Oltchim, declanșată în aprilie anul trecut, ar mai putea dura încă 6-12 luni, au obținut totuși de la Bruxelles o scrisoare de confort privind modalitatea de vânzare avută în vedere, respectiv pe pachete de active, iar contractele cu cumpărătorii acestora vor fi încheiate "cu amendamentul că decizia Comisei va fi în sensul neextinderii eventualei obligații de recuperare a ajutorului de stat dacă se respectă principiul discontinuității economice în procesul de vânzare”. În decembrie anul trecut, creditorii Oltchim au aprobat desemnarea firmei americane de avocatură White&Case pentru a reprezenta compania în cadrul investigației derulate de Comisia Europeană. Aceeași firmă reprezintă Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), în litigiul cu statul român pe marginea proiectului minier aurifer blocat de la Roșia Montană de la Centrul Internațional de Reglementare a Disputelor privind Investițiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) de la Washington. Scrisoarea de confort a Comisiei Europene a fost emisă în ultima parte a lunii decembrie 2016 și a fost înregistrată la AAAS în februarie anul acesta. Pe lângă scrisoare, AAAS mai menționează ca argumente ale votului său decisiv în favoarea modificării planului de reorganizare o opinie formulată de Consiliul Concurenței, precum și un memorandum privind modificarea strategiei de reorganizare a Oltchim, aprobat de Guvern în ședința din 2 martie. Memorandumul nu apare pe lista actelor luate în discuție de Executiv în respectiva ședință. 


continuare...

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50068 Re: Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SIN

2017-03-27 16:51

#50067: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICA 

 În 2016, statul român a scos Oltchim la vânzare pe nouă pachete de active. Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puțin 307 milioane euro, acesta fiind prețul cumulat de pornire al licitației. Cel mai scump dintre pachetele de active scoase la vânzare este platforma petrochimică Bradu, cu un preț de pornire de 80 milioane euro, urmat de uzinele de propilen-oxid și polioli (59,4 milioane euro) și de "servicii site" (incinerare deșeuri, apă, mentenanță, capacități de stocare), cu preț de pornire de 52 milioane euro. Până la termenul limită din 27 ianuarie, Oltchim a primit oferte neangajante din partea unor "operatori industriali" și a unor "investitori financiari", patru dintre ofertele primite acoperind pachetele operaționale, care includ activități de fabricare de produse chimice, în timp ce celelalte sunt doar pentru active, potrivit unui anunț al combinatului. În prezent, investitorii care au depus oferte se află în faza de due-dilligence (audit aprofundat) la Oltchim, urmând ca până în 24 martie să depună oferte definitive. Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a raportat pentru anul trecut un profit net de 11,37 milioane lei (2,5 milioaner euro), după pierderi de 48,46 milioane lei în 2015, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 1,7%, la 754,8 milioane lei, arată rezultatele financiare preliminare transmise Bursei de Valori București (BVB).Ultimul an în care Oltchim a înregistrat profit din activitatea curentă a fost 2006. Cifra de afaceri realizată de combinat în anul 2015 s-a ridicat la 742,3 milioane lei.

În raport se menționează că rezultatele financiare aferente anului 2015 nu includ profitul brut scriptic în sumă de 2,378 miliarde lei, obținut din anularea datoriilor, ca urmare a implementării planului de reorganizare. ”Rezultatele economico – financiare din activitatea curentă preliminate de Oltchim SA pentru anul 2016 confirmă estimările făcute de societate la finele anului trecut privind înregistrarea de profit din activitatea curentă, față de anii anteriori când s-a înregistrat pierdere”, menționează raportul. Rezultatele realizate anul trecut s-au datorat recâștigării unor piețe externe și creșterii cantităților vândute din toate categoriile de produse finite, precum și retehnologizărilor și reparațiilor capitale efectuate la principalele instalații tehnologice, susține compania. De asemenea, Oltchim și-a redus cheltuielile cu personalul după disponibilizarile din anul 2015. În plus, rezultatele s-au datorat și conjuncturii favorabile pe piața polioli – polieterilor în semestrul I 2016, respectiv scăderea prețului de achiziție al propilenei, influențat, la rândul său, de cotația internațională a petrolului. Prețurile de vânzare ale produselor finite au scăzut și ele, dar într-o proporție mai mică decât prețurile la materiile prime, menționează societatea. ”Cu toate că producția vândută a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ, cifra de afaceri obținuta în anul 2016, în valoare de 168 milioane euro, este aproximativ la același nivel cu cea din anul 2015, din cauza prețurilor de vânzare mai mici ale produselor finite, determinate de evoluția cotațiilor internationale”, se mai arată în raport. Societatea valorifică peste 73% din cifra de afaceri la export în celelalte state din UE. Oltchim a intrat în procedură de insolvență la 30 ianuarie 2013, iar consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar. Compania este controlată Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, aflată în coordonarea Ministerului Economiei, cu 54,8% din acțiuni. Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/asigurari/exclusiv-oltchim

OLTCHIM INCHIS.

#50069 OLTCHIM INCHIS.

2017-03-27 17:00

OLTCHIM INCHIS.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

SU.gi pwla

#50070 Re: OLTCHIM INCHIS.

2017-03-27 19:26

#50069: OLTCHIM INCHIS. - OLTCHIM INCHIS. 

 Un mare om avea o vorba

SU.GI PWLA !

Istericule !

O sa te inneci la cata mu.ie iei

#50071 Re: Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SIN

2017-03-27 19:30

#50066: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SINDICA 

 Taci in  m.ma.tii, ca esti prost ca kakatul de pisica.

Pui niste poze si niste informatii in mod repetat.

Freci duda , da.te in mortii ma.tii .

Per ansamblu su.gi pwla

Paaaaaaaaa 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50072 Re: Re: Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI

2017-03-27 20:02

#50071: Re: Re: Re: Re: TARA E DISTRUSA DE BORFASIIIIII,ASA NUMITI DE POLITICIENIIIIII.PSD,ALDE,PNL, SI SIN 

 

Re: Re: Re: OLTCHIM SI ARPECHIM INCHIS!

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50073 Re: Re: OLTCHIM INCHIS.

2017-03-27 20:05

#50070: SU.gi pwla - Re: OLTCHIM INCHIS.  <= BABUINULE LIPSA CREIER DISPERAT SI MORT VIU SCOS DIN CONTEXT SI DEMENTPSIHOACUTICPARANOIACRETINIZATARETARDELSCHIZOFRENIC  CARE AUZI VOCI  MASCARICIULE DE SERVICI, MAI STAI O TURA SI PAPA TOT,

 

Re: Re: Re: OLTCHIM INCHIS.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50074 Re: Re: OLTCHIM INCHIS.

2017-03-27 20:11

#50070:  < = AUZI VOCI MAIMUTOIULE LIPSA CREIER BABUINULE,  AUZI CUM SUNA ....  Re: Re: Re: OLTCHIM INCHIS. 

SUNA Re: Re: Re: OLTCHIM SI ARPECHIM INCHIS! 

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016-2017!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 


Musafir

#50075 OM MINUNE LA OLTCHIM: BOGDAN ... BOGDAN MINUNE! LA CE CANTA SAU LA CINE CANTA, ACEASTA-I INTREBAREA?

2017-03-28 10:13

 

CINE ESTE OMUL-MINUNE. Este bugetar şi are 14 job-uri

Ştire online publicată Marţi, 28 Martie 2017
http://m.cugetliber.ro/stiri-social-cine-este-omul-minune


Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu, despre care Jurnalul Naţional dezvăluia anul trecut că încasa 12 lefuri de la stat, a dat un pas înapoi doar pentru a face, de fapt, câţiva în faţă. Aşa a ajuns funcţionarul-minune să poată fi contorizat acum cu 14 funcţii publice, devenind, fără dubii, cel mai feroce bugetar din România. Personalitatea enciclopedică a lui Stănescu a fost una cât se poate de precoce, din moment ce, la 23 de ani, pe când era încă student la Petrol şi Gaze, se angajase deja ca jurist la Vama Galaţi.
 
În august 2016, la câteva zile după ce devenea de notorietate faptul că era plătit în 12 funcţii la stat, Bogdan Stănescu îşi înceta mandatul de director general al Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie (DGPAPSE), unde a fost detaşat din partea Băncii Naţionale a României (BNR). În paralel, Corpul de Control al Ministerului Energiei sesiza Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu privire la incompatibilitatea în care se afla Stănescu: şef la DGPAPSE, administrator special la Oltchim (societatea de stat în insolvenţă), dar şi administrator la Oil Terminal (creditoare a Oltchim). Un prim semn de normalitate la acea dată avea însă să se transforme într-o monstruozitate fără precedent.
 
Funcţionarul exploatat cu sălbăticie să muncească zile sau săptămâni pe zi – cât i-ar trebui unui om normal pentru a face faţă atâtor funcţii – se dovedeşte un supraom. Aşa se face că, pe lângă joburile la stat, Bogdan Stănescu mai este membru fondator al Asociaţiei Institutul Internaţional de Mediere, al Asociaţiei Institutul Internaţional de Mediere INM, dar şi al Asociaţiei Bucharest Business and Invest Forum, precum şi membru în Asociaţia FINBAN Bucureşti, Asociaţia Română a Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar Bucureşti, Asociaţia Europeană de Drept Financiar Bancar şi Asociaţia EMNI Viena. 
 
Acelaşi Bogdan Stănescu face parte din Consiliul de Mediere România şi a înfiinţat Societatea Civilă Profesională de Mediatori „Botez, Stănescu, Hugel”, deţine un birou individual de mediator în Galaţi şi a fost membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România.
 
Bogdan Stănescu promitea încă din fragedă pruncie că va fi om mare. În 1997, pe când avea 23 de ani şi era încă student la Facultatea de Tehnică de Procesare a Petrolului şi Petrochimie, din cadrul Universităţii „Petrol şi Gaze”, a fost angajat pe postul de consilier juridic la Direcţia Regională a Vămilor Galaţi. Între ’93 şi ’97 a terminat Dreptul la Universitatea Hyperion. În 2001, vameşul-petrolist Stănescu devine doctor în drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, după ce, cu un an mai devreme, lua masterul în aceeaşi specialitate, la aceeaşi universitate. În perioada 2006-2008, vameşul doctor în drept petrolist mai adună trei mastere (Medierea conflictelor în drept – la „Titu Maiorescu”, Spaţiul Public European – la SNSPA şi Securitate şi Apărare Naţională – la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”). 
 
Potrivit lui Răzvan Orăşanu, fostul şef al cancelariei premierului şi fost preşedinte al AVAS, Stănescu este susţinut de servicii, motiv pentru care a şi fost plasat în structurile de conducere ale celor mai importante companii din România, aducându-i-se la cunoştinţă fostului şef AVAS „să-l lase în pace”. 
 
Stănescu şi Orăşanu sunt şi acum colegi de partid, funcţionarul-minune fiind membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Sectorul 5.
 
De altfel, relaţia cu PNL este mai veche, Bogdan Stănescu fiind coleg cu Alina Gorghiu, fosta preşedintă a liberalilor, în societatea acesteia de avocatură. Nu doar Bogdan Stănescu se bucură de funcţii-cheie. 
 
Soţia lui, Cătălina Stănescu, activează în conducerea Ministerului Justiţiei încă din 2008, unde este în prezent şefa Serviciului Comunicare, serviciul care a intermediat comunicarea catastrofală ce a stat la baza uriaşului scandal cu OUG 13, soldată cu demisia ministrului Florin Iordache.
 
O analiză comparativă a declaraţiilor sale de avere, cu cele ale soţiei, Cătălina Stănescu, de asemenea bugetară, dar şi cu alte surse oficiale de informare, duce la concluzia că funcţionarul bate toate recordurile cu putinţă.
 
519.774 lei este venitul net anual al lui Bogdan Stănescu şi al soţiei sale. Aici nu intră salariul de la BNR, dat la secret.
 
 
sursa: bucurestiul.ro