Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Bogdan

#1476 Re:

2012-08-03 03:41

#1475: -

Macar ai curajul si te semneaza. Daca era asa bine cu Base de ce ai plecat?

un mort viu

#1477 Re:

2012-08-03 03:45

#1473: Bogdan -

De ce sa mergem la vot cand se stia ca USL va fura cu nesimtire,  era singura  posibilitate de a lupta cu aceasta mafie. Toti baronii PSD s-au intrecut in a realiza procente record de voturi pentru a-si pastra scaunele si interesele. Bunica mea este moarte de doua luni, dar a "votat" si ea fireste ca toti ceilalti.

Cred ca e destul de limpede si clar raspunsul nu? Daca mai vrei lamuriri suplimentare citeste si tu presa.

Musafir

#1478 Re: Re:

2012-08-03 04:06

#1476: Bogdan - Re:

Bogdane, chiar daca semnez tot nu ma cunosti, sunt unul dintre romanii care s-au saturat sa fie condusi de mareani, hrebenciuci, ponti etc. Probabil ca stii ca exodul cel mai mare a fost pe vremea lui Ilici. De asemenea, statisticile spun ca diaspora nu va vota NICIODATA cu FSN, FDSN, PDSR, PSD sau cum si-o mai schimba acest lup parul.

Stiu ca nu ati dus-o bine cu Base, dar sa stii ca se poate si mai rau. Nu votati cu inima, votati cu mintea!

Musafir

2012-08-03 05:15

Nu sunt un fan a lui Traian Basescu dar am plecat din Romania deoarece democratia era flagrant incalvata de omanei care nu-si apara decit dreptul de a fura , cum de fapt arata si acum, cita ura, impotriva tuturor care nu am dorit sa fim alaturi de ei si am persiflat goana dupa furt si inavutire.

Musafir

2012-08-03 05:28

Vom putea fi vreodata NORMALI ?

Musafir

2012-08-03 05:28

Oare pe mine m-o fi bifat c-am votat, fara sa stiu? Totul e posibil, banuiesc. In schimb, cit este de posibil sa pot afla acest lucru? Poate-mi dati ceva sugestii, sau poate aveti, or veti avea o mai buna posibilitate de a afla. Multumesc.

Musafir

2012-08-03 05:46

Sintem vii ,4 la numar si nu am votat .Sintem plecati din Romania din 1995 nu am renuntat la cetatenia de Romani si nici nu o vom face. De 17 ani trimitem bani in Romania ,nu cred ca cineva oricine ar fi acela are dreptul sa-mi impuna anumite reguli pentru dreptul meu la vot,oriunde as fi la acel moment.Toti cei 8 si ceva milioane de cretini n-au decit sa se indrepte spre Est (Moscova).Pentru mine este ceva extra-ordinar de greu de inteles si m-as intreba oare este adevarat ca exista atit de multi cetateni in Romania care nu stiu pe ce lume traiesc, nu am cuvinte .Este pentru prima data cind nu regret o clipa ziua cind am parasit tara pentru o lume cu adevarat civilizata cu o democratie cum nu exista alta.As avea atit de multe de scris dar de ce mi-as pierde tot acest timp.E in zadar , inca o data sa fie foarte clar nu sintem morti sintem mai vii decit viiiiii si nu am votat.

Musafir

2012-08-03 06:18

Crineeee!!!!!! ești mai rău decât Lapusneanu - "daca voi nu mă vreți Eu fac tot posibilul si penibilul sa raman " cine ți a spus tie ca cei 8 mil care nu îl vor pe Basescu te vor pe tine si pe Ponta ?

Musafir

2012-08-03 06:53

astept pe 12 septembrie si o pronuntare asupra legalitati alegerilor locale.

Musafir

2012-08-03 07:00

Domnule Antonescu, daca nu faceati turism electoral, aveati o surpriza foarte neplacuta. Va dadeati seama ca in Romania traiesc doar 4-5 mil de oameni, nu 8 cat sustineti.
Da, stiu ca s-a facut turism electoral, si nu a fost depistat din doua cauze pana acum... 1. nepasarea organelor de control, si 2. chiar daca le-ar fi pasat, nu le-a trecut prin cap sa controleze si alte mijloace de transport auto inafara de microbuse si autobuse. In ziua referendumului, la ora 10 seara, in fata unei sectii de votare din Floresti -Cluj, coborau "turistii electorali" dintr-o duba inchisa de transport marfa...Deci...?????

Lasati va rog aceasta tara sa mai existe pe planeta, nu o maziliti de tot.
Nu vedeti unde ati dus cursul de schimb leu-euro?
Ce pot sa cumpere acum in plus bugetarii si pensionarii din banii pe care i-ati promis ca ii dati inapoi? Va spun eu ca nimic. Chiar cu slariile si pensiile intregite, viata a devenit mai scumpa ca inainte.
O sa va ajunga blestemele poporului cind se va trezi la realitate, si isi va da seama de ce se intampla...
Sa va ajute Dumnezeu dupa faptele si binele pe care il faceti...
Dar cred ca va e frica de dumnezeu, sau nu treceti pe la biserica din mandrie...
Acel Parinte care v-a trimis odata un mesaj sa ii faceti o vizita la biserica, va mai asteapta inca...
Dar satana nu prea are ce sa caute in biserica...

Musafir

2012-08-03 07:00

Chiar sunt viu, domnilor! Si chiar, pentru prima data, dupa 1978 nu am fost la vot!

Musafir

2012-08-03 07:02

cum poate aceasta natiune sa mai suporte acesti nemernici sasi bata joc de tara? ceva asemanator cand au venit prima data hoardele comuniste iar noi ne uitam neputinciosi la o mana de nelegiuiti cum ne batjocoresc fara ca noi sa avem o atitudine .ei ne cred ca suntem debili mintal si nu pricepem an ce hal a adus tara. oameni buni haideti sa ne mobilizam si daca nu se linistesc su nu respecta legile acestei tari sai alungam si sai pedepsim noi legal.uitativa laacest drogat dogaru cum ne hotaraste soarta si noi ne uitam la el fara a avea nici o reactie/POPOR TREZESTETE PANA NU NE DISTRUG DFINITIV ACESTI NEMERNICI IN FRUNTA CU TATA SOCRU POPA SATANIST CRIMINAL DE TIMOSOARA.

Musafir

2012-08-03 07:06

Nici măcar comuniștii nu îndrăzneau să facă ilegalități la lumina zilei. Aveau bunul simț să aștepte noaptea.

Musafir

2012-08-03 07:06

Am semnat acesata petitie, dar santeti siguri ca-l intereseaza acest lucru,daca santem vii sau morti?Pentru a dormi la Cotroceni ar calca peste cadavre.

Musafir

2012-08-03 07:18

Este prma data din 1979 cand nu am fost la vot.La fel si rudele mele apropiate.Dupa aceasta mascarada cred ca am ajuns rusinea UE.Suntem mai rau ca o tara bananiera.Multumiri: CACARAU,DOTORRE.FELIX:st.comp.

Musafir

2012-08-03 07:19

O magarie vorbele lui "bretonel"

Musafir

2012-08-03 07:31

Eu sunt viu pentru ca muncesc(in domeniul privat), produc bani din care sunt platiti Antonescu, Ponta &comp.
Mort este Antonescu care desi primeste bani de la bugetul de stat nu calca pe la locul de munca

Musafir

2012-08-03 07:33

va rog sa se verifice daca nu cumva,cineva,a votat in locul nostru(Alb Iosif,Alb Eugenia si Alb Crin Stefan)

Musafir

2012-08-03 07:47

Antonescu si Ponta sunt marionete si dovedesc asta in fiecare zi. S-ar putea sa le fie fatal la amandoi.

Musafir

2012-08-03 07:52

A ne-a declarat morti ca sa ne poata omora in zilele ce va sa vina......Ca doar asta e politica lor prima data ameninta si pe urma executa!!!"Cine nu-i cu noi e impotriva noastra1" si trebuiesc desfiintati.......

Musafir

2012-08-03 07:53

Mirlania nu are limite, si o lume intreaga ride de Romania, nu de usl sau crin. Comunistii astia - gunoaie au fost, gunoaie ramin...

Musafir

2012-08-03 07:59

Sa se respecte referendumul pentru cei 300 parlamentari (care normal ar trebui sa fie cu mult mai putini mai ales ca suntem "morti") si apoi sa se faca tot felul de aranjamente pentru putere.

Musafir

2012-08-03 08:00

Trebuie să împiedicăm anarhia care se conturează din ce în ce mai mult în România. Sunt vie şi nu am votat!
Să vedem cum veţi gestiona economia, care, este PRAF! Din ce bani o să plătiţi salarii şi pensii dacă UE închide robinetul cu bani? Poate vă sponsorizează Felix, Dogaru, Ciuvică, Şova, etc.

Musafir

2012-08-03 08:05

din pacate, lucrurile sunt asa cum sunt, nu asa cum ar trebui sa fie.In aceasta situatie, SA CREDEM ca" raul este imperfect si ca prin fisurile lui razbate BINELE".Este PREA MULTA MANIPULARE, REA-CREDINTA,PROSTIE ,NECINSTE ,IMORALITATE....
dar LEGEA COMPENSARII FUNCTIONEAZA FARA GRES,
Cineva spunea ca, "daca alegem sa fim EFECT,pana si stranutul cuiva ne va afecta. Sa revenim la valorile arhetipale, care ne fac sa fim LEGE, NU EFECT."
...CRED CA JOCUL LOR NU MAI ARE NICI UN SEGMENT CINSTIT. CRED CA DOAR EI STIU CAT AU ALTERAT LISTELE ELECTORALE SI CA ESTE GREU SA SA TE MAI INTORCI LA DATELE JOCULUI, ATAT DE MULT MASLUITE. PE ASTA MIZEAZA, PE ASTA ISI CLADESC SPERANTELE DE VIITOR IMEDIAT.PENTRU RESTUL, N-AU NICI O PREOCUPARE, NICI O STRATEGIE....
totusi, eu CRED intr-o REALITATE UNICA ce ne paote scoate de sub imperiul realitatii politice si economice si rascumpara haosul, dandu-i un sens prin lectia de RESPONSABILITATE pe care ne-o da.

Musafir

2012-08-03 08:08

eu si familia mea sintem in viata dar nu am votat ca ne e scirba de tot ce se intimpla in tara asta.Nu e posibil ca numai si numai clasa politica si cei de teapa lor sa se poata imbogati, noi sa muncim sa supravietuim.Credetima ca nu vorbesc prostii lucrez pe cont propriu de 15 ani si platesc taxe si impozite in tara asta, dar nu m-am putut imbogati pe munca cinstita.