Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

2012-08-02 22:03

Sa va fie rusina ca nu stiti sa pierdeti, in ORICE competitie din lumea asta exista invingatori si invinsi, de data aceasta ati pierdut.Poporul cu SCAUN la cap a stat acasa, de ce?

Musafir

2012-08-02 22:05

un loser e un loser:)

Musafir

2012-08-02 22:09

referendemul a fost f. prost organizat, cu multe fraude si erori; in plus, conform datelor comunicate de BEC, participarea la vot a fost sub 50%. Prin urmare referendumul trebuie invalidat si institutiile statului sa intre in normalitate deoarece situatia economica este f. grava.

Musafir

2012-08-02 22:11

Copiii nostri nu merită ceea ce le pregătiţi voi: Antonescu, Ponta,Voiculescu, Zgonea, Nicolăescu şi restul. Iar voi, sau copiii voştri veţi plăti aceste nedreptăţi. "Nu exista nimic care să rămână în ascuns" şi nici o fapta fără plata ei !

Musafir

2012-08-02 22:13

antonescule! se rasuceste Bratianu in mormant! rusine!
Ana

#1406 Ati aruncat tara in haos

2012-08-02 22:13

Crinel, tu si cu potanel ati aruncat tara in HAOS ca sa-l protejati pe felix si acuma va petreceti vacantele, NERUSINATILOR???! Sa va pupe undeva toti care v-au votat iar acum li s-au umflat ratele la credite din cauza " masurilor vostre responsabile". V-au votat cei care au numai interese protejate de actiunile voastre. Falsii pensionari, falsii revolutionari inclusiv ilievici, falsii handicapati, si ... nomenclatura PSD-ista. Pe voi va doare in cot de interesul cetateniilor romani; dobitocul de pontanel si-a permis sa plece pe banii nostrii la deschiderea Jocurilor Olimpice iar acum sta cu familia(cu parazita de daciana- care "duduie" de competenta ne reprezinte in Parlamentul European, ca doar nu-i mai breaza decat EBA) la Marea Neagra, ca de, ... acolo se numara voturile si se masoare efectele crizei, AUD???
Sunteti niste incompetenti care ati intrat in politica pt ca nu ati fost in stare sa va faceti o cariera.Toti romanii ar trebui sa iese pe strazi si sa ceara legea lustratiei pentru toti cei care au facut politica in ultimii 22 de ani. Cu aceasta sleata de politicieni, saraca nostra tara si al ei popor nu mai au nici o sansa!!! ROMANI este timpul sa ne mobilizam si sa-i inlaturam pe mafioti astia.
Cojocaru Gheorghe
Musafir

2012-08-02 22:15

Balbaiala ministerului de interne a dus la prelungirea pe f.f. multi bani a chinurilor natiunii. Daca tot se cere verificarea si actualizarea listelor electorale sunt indreptatit ca eu sa cer verificarea voturilor multiple si scaderea acestora din bilantul total. Si cum puscariile vor fi neincapatoare pentru cei din sudul Romaniei propun ca cei care se autodenunta sa fie iertati ramanand ca inchisoare sa faca doar cei care se ascund cu buna stiinta. Vom avea o rezolvare rapida si eficienta a problemei precum si o civilizare atat a electoratului cat si a autoritatilor pentru alegerile viitoare. Odata si-odata trebuie dat un exemplu! Daca nu se va aplica acest principiu cred ca vom avea o fasaiala comica, toti infractorii electorali contand pe inaplicabilitatea sanctiunilor datorata numarului imens de faptuitori.

Musafir

2012-08-02 22:15

aici in verona cei morti care nu am votat vom face un cimitir al eroilor .... nui doresc lui ponta si antonescu sai bantuie mortii in morti mortilor
Ianick

2012-08-02 22:18

E penibila motivatia acestei petitii, impreuna cu tot circul din Romania. Nu realizati ce ruptura a reusit TOATA clasa politica sa faca in societatea romaneasca? Nici in '96 parca nu era chiar asa (pe vremea cand FSN/PDSR se lupta cu CDR). Si nu avem alternativa. Intotdeauna ajungem sa votam si sa alegem cel mai mic rau (asa gandim de fiecare data). Am crezut un moment in miscarea lui Neamtu, dar cand l-am vazut cum sarea ca un bufon in spatele lui Basescu m-am lecuit (de MRU nici nu mai vorbesc). Basescu cu trupa lui intr-o parte (Videanu, Berceanu, Udrea, Macovei etc.), USL in cealalta parte (cu toti baronii PSD, PNL) - voi nu simtiti nevoia de a matura aceste doua tabere ? Insa vine tragedia: nu ai ce pune in loc.

Musafir

2012-08-02 22:19

E deplorabila aceasta atitudine. Ceea ce e mai soc este ca in fiecare zi ascult pe tvr international ce drepturi am eu ca cetatean romn si unde este inscrisa aceasta in constitutie. Dar eu il cred si pe Crin Antonescu deoarece el urmareste antena 3 si nu cunoaste constitutia fapt pt care nu are nici o vina.

Musafir

2012-08-02 22:27

Gindesc - deci exist! - si pentru ca gindesc, am decis sa nu votez la cererea plagiatorilor si tilharilor USL.

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei..

Musafir

2012-08-02 22:27

Nu m-am prezentat la vot pentru ca il sustin pe Basescu...
Asta nu inseamna ca nu sunt viu!!!!
Numai la auzul numelui se zbarleste pielea pe mine:ANTONESCU

Musafir

2012-08-02 22:35

Traiesc in Romania si nu am votat la referendum.

Musafir

2012-08-02 22:40

In loc sa isi asume raspunderea, luand o decizie, oricare ar fi ea, CCR mimeaza gandirea profunda, adaugand inca o lopata de pamant pe mormantul Romaniei. Pacat!

Musafir

2012-08-02 22:41

sunt vie, sotul meu la fel!!!!!

Musafir

2012-08-02 22:42

Am stat ORE in sir la cozi sa votez, cu alte ocazii. De data asta AM ALES SA NU VOTEZ la aceasta mascarada la care ati furat mai rau ca in codru. Toate buletinele deja stampilate erau cu voturi pt. voi!

PONTA, da-ti DEMISIA! EUROPA e cu ochii pe tine, si TOATA LUMEA STIE CA AI PLAGIAT! Esti deja HOT in ochii tuturor!

Dle. Antonescu, pt. mine ati murit ca om politic dupa ce v-ati aliat cu comunistii. Ironic, va simpatizam inainte... Cu prima ocazie, la alegeri prezidentiale, o sa aflati ca NU sinteti presedintele acestei tari.

APLICATI ODATA REFERENDUMUL VALIDAT in 2009!
VREM ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE!

Musafir

2012-08-02 22:47

Noi existam in ciuda halucinatiilor lui antonescu.

Musafir

2012-08-02 22:50

Cred ca doarme mult mai bine la Cotroceni, pentru ca iese la declaratii la ora 19.00 si nu are nimic de spus concret.

Musafir

2012-08-02 22:50

Atata vreme cat iliescu va exista pe aceasta lume, eu voi vota impotriva partidului si aliantelor lui. Dusmanii mei sunt acolitii lui iliescu. Punct.

Musafir

2012-08-02 22:53

nu am fost la vot pentru a demite ce? lovitura de stat?
sunt roman si vreau pace ,liniste in tara ,fara voi usl.

Musafir

2012-08-02 22:59

Din câte ştiu Crin Antonescu nu are un alt job decât cel de politician. Dacă pleacă din politică, după cum a promis, mă întreb ce va face. Nu s-a specializat în nimic, nu şi-a luat gradele în învăţământ, nu a scris nici măcar un eseu. Ponta măcar a copiat un doctorat.

Musafir

2012-08-02 23:00

Si neprezentarea la vot este o optiune viabila si reprezinta dezacordul meu fata de situatia actuala in politica "Tara arde si baba se piaptana"

Musafir

2012-08-02 23:00

nici nu mai am cuvinte...suntem romani traim in romania muncim pentru altii ca pentru noi parca nici nu existam...suntem platitori de taxe si impozite si de multe altele in folosul altora si ne-am c-am saturat...ma intreb se va schimba ceva bun in tara asta? si daca da,pentru cine?

Musafir

2012-08-02 23:04

Crin Antonescu numa poate reprezenta, nu stiu ce cauta in politica si nu este un liberal ci doar o unealta sluga a fiilor de comunisti. Sa-i fie rusine pentru indrazneala de a se considera liberal. Consider ca este un dezastru pentru tara.

Musafir

2012-08-02 23:04

Pentru mine liberalii condusi de cel mai slab politician,C.A.SUNT MORTI DE CAND AU FACUT ASOCIEREA CU COMUNISTII.Asa a luat fiinta "uniunea stalinist leninista" adevarata mafie rosie.Sper sa intelega acest popor cine sunt cu adevarat cei care au dat lovitura de stat in iulie 2012.JOS MAFIA COMUNISTA!