Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

2012-08-03 08:11

Nu am participat la vot pentru ca nu am vrut sa intru in jocul celor de la USL. Decizia pe care am luat-o nu are nici o legatura cu boicotul propus de PDL. Nu sunt fana Traian Basescu dar nu mi se pare corect ce s-a intamplat. Nu e normal ca regulile jocului sa se modifice dupa ce jocul a avut loc. Se tot discuta despre marea majoritate a celor ce au votat impotriva lui Traian Basescu - mai existam si noi cei care pot lua decizii singuri, care nu sunt manipulati la modul grosolan. Eu nu am doctorat am doar master dar stiu cat am muncit pentru lucrarea de licenta si cea de diploma. Refuz sa fiu condusa de un domn care da copy paste,un domn care nici macar nu s-a straduit sa isi faca lucrarea, care ne ia drept prosti.

Musafir

2012-08-03 08:13

Voiculescu impreuna cu Antonescu si Ponta ne-au adus
in situatia de "oaie neagra" a Europei.
Sunt principalii raspunzatori de caderea economica
a tarii. Sper ca acesti inconstienti vor plati in fata
justitiei.

Musafir

2012-08-03 08:14

aaa

Musafir

2012-08-03 08:16

Sunt dezamagita de USL si nu stim cum sa reactionam ca sa inteleaga ca viitorul copiilor si nepotilor nostri depinde si de ei..

Musafir

2012-08-03 08:21

nu este constitutional demiterea presedintelui. Ce articol din constitutie a calcat pt. demitere?

Musafir

2012-08-03 08:26

Comportament nedemn pentru un presedinte interimar care spera sa fie presedintele ales al Romaniei !
paultrtr
Musafir

2012-08-03 08:31

Odata cu semnarea acestei petitii populatia tarii s-a mai micsorat cu un locuitor. In scurt timp ,,a lu' cacarau" nu va mai avea peste cine sa guverneza.

Musafir

2012-08-03 08:31

OPRITI CADEREA IN HAU ! NIMENI NU NE MAI POATE SALVA DACA VETI CONTINUA CU PROSTIA ASTA !

Musafir

2012-08-03 08:38

sa nu uiti domnule antonescu ca nu sunt obligata sa merg la vot nu am mers ca nu am vrut si nu sunt de acord cu USL SI ESTE DREPTUL MEU LA O OBTIUNE SI CRED CA TREBUIE RESPECTATA NU ESTI UN PRESEDINTE ALES DE POPOR

Musafir

2012-08-03 08:41

Parafrazandu-l pe dl. Plesu zic ca "n-are rost sa schimbam un berbec cu doua gaste" !

Musafir

2012-08-03 08:41

Numai politica nu se face la noi...

Musafir

2012-08-03 08:50

traiesc...respir...exist...dar imi e scarba de voi si de ce se intampla in tara noastra...

Musafir

2012-08-03 08:50

Domnul Crin Antonescu si partidul USL ar trebui sa inceteze acest razboi si daca tot afirma ca apara interesele populatiei acestei tari ar fi mai bine sa se preocupe sa gaseasca solutii sa iesim din criza , nu sa intram si mai mult. Aceasta situatie din Romania nu face altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult traiul.

Musafir

2012-08-03 08:56

Nu vreau sa cred ca e adevarat ce se intampla

Musafir

2012-08-03 08:58

Deci pur si simplu nu mai am cuvinte,Ponta asta este un pericol mare pt. Romania iar Antonescu ca un caine de distractie el. Deci aroganta acestor doi "PRETINI" intrece orice masura. Iar pe de alta parte ma intreb cum de sunt asa de "DESTEPTI" si cu un orizont asa de larg aia 8 milioane de romani care au votat pt. demitere. Nu sunt fan Basescu dar sunt un fan al "DEMOCRATIEI" si asta este motivul pt. care n-am mers la vot .... Rog pe cei de la EVZ daca au posibilitatea sa verifice daca s-a votat pe numele meu in orasul Baia Sprie deoarece eu nu exclud ca cei de la Primarie stiind ca nu locuiesc in Romania mi-au "IMPRUMUTAT" votul.....

Musafir

#1516 Le pasa de noi ???

2012-08-03 08:59

Nu dragilor !!!
Acestor nemernici nu le pasa de noi... Si acum Antonescu lasa doar impresia ca-i pasa de cei 8 milioane doar ca sa-si atinga scopul.
VREAU UN GRUP NEUTRU ALES ALEATOR PENTRU VERIFICAREA LISTELOR ELECTORALE.
ACEST GRUP SA LUCREZE FARA SA IA LEGATURA CU NIMENI, IAR LA 12 SEPTEMBRIE SA AVEM UN REZULTAT CORECT.

Musafir

2012-08-03 08:59

Sunt VIU, atat eu cat si sotia si fiica-mea de 32 ani.
Nu am votat la Referendum fiindca am certitudinea ca politicienii trimisi de popor sa-i reprezinte, au alte obligatii prioritare fata de cei multi si nu pe aceea de a le consuma timpul si banii in Referendumuri inutile, care nu demonstreaza nimic si nu aduc nimic bun in viata mea si a celor ca mine !
P.S.- Pe Lista de alegatori apare si fiul meu de 40 ani, imigrat in USA, care si-a pastrat cetatenia romana si isi plateste impozitele pe proprietati in Romania. Nici el NU a votat la Referendum, avand replica : "Si cine sa ramana in locul lui Basescu ?! Pastisa aia de om, cu nume de floare ? Never !

Musafir

2012-08-03 09:02

Unde-i lege nu-i tocmeala....
John Doe
Musafir

2012-08-03 09:03

Nici chiar eu , John Doe, nu sunt mort !va transmit acest mesaj din moasrtea clinica in care se afla de fapt intregul popor roaman !
Secaturile astea din USL ne duc cu obstinenta exact in directia iceberg-ului .
Sunt de o nimicnicie si nemernicie fara margini !
Romani , haideti sa luam atitudine si sa facem cu adevarat ceva !
Somnul asta adanc al natiunii din ultimii 22 ani nu a facut decat sa nasca niste monstrii care ne duc de rapa fara sa clipeasca !!!
Da Demiterii

#1520 felicitari

2012-08-03 09:04

pentru faptul ca respirati. Dar cine nu voteaza nu e interesat de subiect. Copilu' care nu "plange" nu ... Oricum ... completati cu voturi impotriva demiterii pana la "cvorum" si tot aia este.
Toate cele bune!

P.S. Nu am votat din motive care nu privesc pe nimeni. Dar nu revendic sa fiu ascultat cand tac precum porcul in papusoi.

Musafir

2012-08-03 09:09

Sunt atat de viu incat car demisia lui Antonescu si a lui Ponta pentru ca eu nu i-am ales, pentru ca ei nu sunt in stare sa ma reprezinte cu politica lor de copii razgaiati.

Musafir

2012-08-03 09:10

Trebuie spus ca 70000 de turisti electorali doar in judet fara interes turistic inseamna extrapolarea la nivel de tara , la 51 judete cca 3500000 voturi duble.Referitor la neactualizare liste cu referirea la cei morti,nu au fost actualizat nici segmantul cetatenilor care au implinit in aceeasi perioada varsta de votare.Toti care nu au acceptat participarea la legalizarea loviturii de stat trebuie sa se mobilizeze in totalitate la alegerile parlamentare votind orice formatieune care este democratica pentru a reface majoritatea necesara scoaterii tarii de sub regimul actual primitiv,nedemocratic.

Musafir

2012-08-03 09:10

Dar de mortii votanti ce mai spuneti stimate Domn? Ca sa nu mai zicem de catunele cu peste 200% prezenta la vot din judetele controlate de baronii USL? Si turismul electoral? Ati furat ca-n codru! Poate reuseste cineva sa-mi explice cum s-a intamplat ca, daca pana la ora 18 era prezenta de cca. 25% la vot, subit, in 3 ore s-au mai strans inca 20? Cu tot cu marjele de eroare!
Oricum, in cazul validarii referendumului, asteptam cu interes onorarea promisiunii privind plecarea Dvs. din viata politica. Sa nu va mai vad in ziare la rubrica "Politic" decat la timpul trecut!
Adi Sirbu

2012-08-03 09:13

Fratilor, un lucru e clar:
cand oameni ca Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Victor Hrebenciuc Adrian Nastase etc "se aduna pentru un brainstorming"(suspendarea presedintelui) , clar nu poati fi ceva de bine. Se pare ca uitam repede mineriadele, vanzarea Petromului desi era o companie strategica si pe PROFIT, ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu s-a precizat unde anume Traian Basescu a in calcat GRAV Constitutia Romaniei

DA

#1525 Re: poate daca vorbiti (votati) cineva isi va aminti de dvs.

2012-08-03 09:13

#1509: - "OBTIUNE"-a dumneavoastra a fost sa taceti. Fiti mai precaut va poate accidenta "GLORIA" cand culege porumbul.