Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1485

2012-08-03 07:00

Domnule Antonescu, daca nu faceati turism electoral, aveati o surpriza foarte neplacuta. Va dadeati seama ca in Romania traiesc doar 4-5 mil de oameni, nu 8 cat sustineti.
Da, stiu ca s-a facut turism electoral, si nu a fost depistat din doua cauze pana acum... 1. nepasarea organelor de control, si 2. chiar daca le-ar fi pasat, nu le-a trecut prin cap sa controleze si alte mijloace de transport auto inafara de microbuse si autobuse. In ziua referendumului, la ora 10 seara, in fata unei sectii de votare din Floresti -Cluj, coborau "turistii electorali" dintr-o duba inchisa de transport marfa...Deci...?????

Lasati va rog aceasta tara sa mai existe pe planeta, nu o maziliti de tot.
Nu vedeti unde ati dus cursul de schimb leu-euro?
Ce pot sa cumpere acum in plus bugetarii si pensionarii din banii pe care i-ati promis ca ii dati inapoi? Va spun eu ca nimic. Chiar cu slariile si pensiile intregite, viata a devenit mai scumpa ca inainte.
O sa va ajunga blestemele poporului cind se va trezi la realitate, si isi va da seama de ce se intampla...
Sa va ajute Dumnezeu dupa faptele si binele pe care il faceti...
Dar cred ca va e frica de dumnezeu, sau nu treceti pe la biserica din mandrie...
Acel Parinte care v-a trimis odata un mesaj sa ii faceti o vizita la biserica, va mai asteapta inca...
Dar satana nu prea are ce sa caute in biserica...