PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

elena.avadanei 1@yahoo.com

2012-07-23 20:24

ce mai tura vura DESCALIFICATdaca se vrea o emisiune sincera si sa mai aiba reting

Musafir

2012-07-23 20:45

cuvintele sunt de prisos.este inadmisibil ce se petrece in aceasta emisiune.ADRIAN, MARIOARA SI EDINA ,trebuiesc eliminati ,fara drept de apel.Suntem obligati sa asistam la marlania si nesimtirea celor trei.

Musafir

2012-07-23 21:14

ma uit de la inceput la emisiune si sincer nu il mai suport p acest om nu cred k as putea sa traiesc cu el in casa atata timp
giani

2012-07-23 22:45

adrian nu are ce cauta in competitia asta , nu are cumplu nici nu vrea sa formeze unu maicasa e o vipera care ne scoate din sarite ,cred ca nu au nici un rost sa mai stea in competitie din moment ce nu sunt interesati de marele premiu so ia si pe miorlaita de edina ca e de aceasi teapa cu cei 2
deny

#355 Adrian

2012-07-23 23:32

sa plece draqu Adrian chiar ma imbolnavesc in fata tv knd il vad p el si p masa 2 oamneii d kkt

Musafir

2012-07-24 11:55

Intr-adevar, concurentul Pricope Adrian ar trebui descalificat. Nu este permisa adresarea injurioasa pe care acesta o foloseste, cu atat mai mult cu cat fiecare telespectator are dreptul la o opinie. Regretabil este faptul ca foarte multi romani se regasesc in acest concurent, dovada fiind fanii care il sustin neconditionat. Este dreptul lor, insa personal ma deranjaza degradarea poporului, faptul ca sustii un concurent care, pe langa faptul ca nu cunoaste cele mai elementare reguli de bun simt, are o parere foarte buna despre el, isi aroga merite pe care nu le are, iar tupeul si nesimtirea sunt la ele acasa, in ceea ce il priveste. As vrea ca telespectatorul care a fost atat de grav jignit cu acel cuvant sa ia atitudine. Si as mai dori ca aceasta petitie sa ajunga la doamna Mirela Boureanu Vaida, sa ii dea citire in direct. Cu respect, Catalina Galici.
catalina

2012-07-24 12:01

Intr-adevar, concurentul Pricope Adrian ar trebui descalificat. Este deranjant faptul ca acesta isi permite sa jigneasca fiecare telespectator care are o opinie ce nu ii este favorabila, iar domnul Dumitru ar trebui sa ia atitudine. La fel de deranjanta este si degradarea unei mari majoritati a poporului - sustinatorii lui Pricope Adrian - care il sustin in incultura si injurii. Oare aceasta sa fie calitatea noastra, a romanilor? Oare chiar nu vedem dincolo de aparente? Nu pot sa cred ca cei care il sustin sunt cu adevarat lei, pentru ca acestia au un spirit al dreptatii exagerat, nu tolereaza incultura si minciuna. As dori ca petitia sa ajunga la doamna Mirela Boureanu Vaida, pentru a-i da citire in direct. Cu respect, Catalina.

Musafir

2012-07-24 14:03

Am urmarit toate emisiunile de la inceput pana acum si asemenea comportament ca familia Pricope , inclusiv taica-su nu am intalnit.Marioara seamana cu Marioara Murarescu de la "Tezaur Folcloric" , dar diferenta este de la CER LA PAMANT.Este o femeie jalnica ca vocabular si comportament.Nu o sa aiba baiatul ei NICIODATA o familie , deoarece Marioara este tot timpul cu BARDA LA BRAU.Pacat de timpul pe care l-a pierdut pana la anii astia.LIMBA ROMANA SI GRAMATICA sunt necunoscute de aceste doua persoane.

Musafir

2012-07-24 14:10

afara cu acest individ care ne-a mancat nervii atatea luni de zile la rand.

Musafir

2012-07-25 01:02

e dus cu pluta adrian

Musafir

2012-07-25 04:05

Nu vreau sa il mai vad pe sticla.

Musafir

2012-07-25 08:58

consider ca doi semianalfabeti si doi mitomani precum membri familiei Pricope sunt deplorabili pentru secolul acesta si nu au ce cauta la tv.ACASA
catalina

2012-07-25 11:44

Oare ati urmarit emisiunea de ieri, in care - ca raspuns la un mesaj al unui telespectator - domnisoara Edina a spus ca unii telespectatori ii provoaca scarba? La fel ca si familia Pricope, aceasta Edina cam are nasul pe sus si crede ca i se cuvine totul, nu-si poate asuma greselile si nu isi insuseste criticile. Sunt mama de fata, dar daca fiica mea va avea o asemenea atitudine, in nici un caz nu o voi incuraja sa persiste, asa cum face mama Edinei. Jalnic.

Musafir

#364 Re:

2012-07-25 16:46

#2: -

ati vrea voi cocalarilor nati vazut cei de capul lui so bage pe alexandra ca bona de ce no ea pe masa hahahahahaha ce viata ai  alex

Musafir

#365 Re: Re:

2012-07-25 16:47

Musafir

2012-07-25 18:37

sa iasa afara pentru comportamentul ce sil arata

Musafir

2012-07-26 00:26

Locul acestei fiinte nu este intre persoane ,ci intre animale!

Musafir

2012-07-26 21:18

mi-as dori din toata inima sa iasa din competitie acesti 2 oameni,nu vreau sa le aduc jigniri,ca nu imi sta in caracter,dar vreaqu sa iasa
Haideti sa facem ceva

Musafir

2012-07-27 16:13

sunt niste perversi Adrian si mama lui

Musafir

2012-07-27 21:24

MULTUMESC PERSOANEI CARE IMI DA POSIBILITATEA SA-MI MANIFEST NEMULTUMIREA VIS A VIS DE COMPORTAMENTUL CONCURENTULUI PRICOPE ADRIAN ,COMPORTAMENT CARE DEPASESTE CU MULT LIMITA BUNULUI SIMT!!!!!!!!
DIANA

#371 ANALFABETI SI MITOCANI UNICA LOR ARMA ESTE LIMBAJUL ..DE MAHALA!!!

2012-07-27 21:31

EDINA ,MARIOARA SI ADRIAN INFIERBANTATI DE ALTII ASEMENEA LOR CRED CA AU ATINS CERUL,UMILESC TELESPECTATORII,IGNORA MODERATOAREA SI ISI FAC JOCUL MURDAR PENTRU A CASTIGA NISTE BANI!!!!!DRAGILOR BANII SE DUC ,EMISIUNEA SE VA TERMINA SI VOI RAMANETI ACEEASI ANONIMI FRUSTRATI ,EGOISTI SI LIPSITI DE SCRUPULE,CE ESTE MAI GRAV ???PARINTII VOSTRI VA IMPING PE ACEST DRUM MURDAR !!!!!

Musafir

2012-07-28 13:28

Afara cu imbecilul de Adrian. Habar n'are sa vorbeasca cu o fata . AFARA SI EL SI MARIOARAAA.

Musafir

2012-07-29 09:23

ne am saturat de minciunile lui adrian si mama lui sa plece sunt cei mai falsi,jignesc si incita toata casa la cearta afara

Musafir

2012-07-29 09:25

edina este la fel ca adrian si marioara cand raspunde la mesaje care nui convin este zeflemista si ia telespectatori la misto nu e frumos afara toti trei
maria

2012-07-31 15:01

descalificati acesti oameni josnici ai societatii.ne fac orasul de ras.rusine sa le fie .afara cu ei fara bani sa vada ca au stat sa ii vada o lume intreaga de buni ce sint !!!!!!