Stop otrăvirii cu INITIUM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Stop otrăvirii cu INITIUM!

Musafir

2012-02-19 21:24

este suspect

Musafir

2012-02-19 22:46

sunt impotriva acestui experiment si de aceea semnez aceasta petitie sustinand astfel stoparea lui.

Musafir

2012-02-20 07:46

Sa setermine odata cu acesti borfasi si criminali ce pentru propiul lor profit au ajuns sa fie de acord sa se experimenteze pe poporul roman aceasta otrava Doamne ajuta !

Musafir

2012-02-21 08:33

Ar trebui sa le fie rusine acestor guvernanti inculti, care nu fac altceva decat sa se imbogateasca pe spinarea noastra si sa ne transforme in cobaiii Europei.

Musafir

2012-02-21 15:41

Se gandeste cineva la generatiile viitoare? E inuman sa stam nepasatori si sa privim cum ne ucidem copiii, nepotii,... prin nepasarea noastra. Ca mama, am adus vieti pe aceasta planeta, nu-mi permit sa le distrug, ... voi?
AVOCATUL

#6 STOP INITIUM- STOP CODEX ALIMENTARIUS

2012-02-26 11:25

Romani, fratii mei, TREZITI-VA! Guvernul boc si basescu, NE-AU CONDAMNAT LA MOARTE prin otravire cu INITIUM. Primele victime ale omenirii vor fi din randul romanilor. Initium produce cancerul de colon, care la populatia de peste 60 de ani, devine mortal in 1-2 ani in proportie de pesre 65%. DACA nu ACTIONAM ACUM la anul va fi mult prea tarziu. Eu am studiat efectul nociv al acestui produs cancerigen inventat de neonazistii din Germania, iar scopul acestora este uciderea a minim doua mikliarde de oameni de pe planeta. De ce s-a inceput cu ROMANIA? Cine sunt cei care ne-au vandut ca pe niste animale abatorului neonazist? Sunt cei care fara scrupule vor ca prin moartea a 2-3 milioane de romani, LOR sa li se ingroase conturile. Deocamdata, am aflat ca FUIA-ministrul agriculturii, cel care a distrus FUNDULEA, este un vajnic initiator, sustinator si semnatar al actului de genocid. Nice basescu si boc nu sunt straini de aceasta penibila vanzare a poporului roman. Ce i-a inrait pana intr-atat, ca sa ne ofere spre sacrificiu???

Musafir

2012-03-03 20:41

SUSTIN STOPAREA OTRAVIRII POPULATIEI CU INITIUM PENTRU CA POPORUL ROMAN NU ESTE NICI COBAIUL NIMANUI ,SI NICI NU TREBUIE SA SE LASE EXTERMINAT DE CLASA POLITICA CARE A UITAT CA A DEPUS JURAMANT PENTRU RESPECTAREA LEGII,A DREPTURILOR SI A SIGURANTEI CETATENESTI LA INVESTITURA SA ,SI ESTE PREOCUPATA DOAR DE PROPRIILE DREPTURI,PROPRIILE PRIVILEGII , PROPRIA SIGURANTA SI DE CARIERA POLITICA INTERNATIONALA.

Musafir

2012-03-04 08:01

De ce ? Suntem prea multi ? Dumnezeu nu ne vrea pe toti ? Ema cu speranta .
"9

#9 9

2012-03-11 18:57

greseala este a noastra .nu avem personalitate. ne-am ploconit permanent cuiva. orice prostie emisa am luat-o de buna, slugarnicia e lege. suntem de plans. ne-au vazut atat de prosti incat si-au spus ca nu avem ce mai cauta pe acest pamant. cine a luat atitudine? ong ce fac?

Musafir

2012-05-15 22:36

SA NU NE MAI LASAM OTRAVITI!
Mihai

#12 RUSINE!

2012-12-15 13:00

Rusine celor care accepta sa faca asa ceva in propria lor tara / casa.