Stop otrăvirii cu INITIUM!

AVOCATUL

/ #6 STOP INITIUM- STOP CODEX ALIMENTARIUS

2012-02-26 11:25

Romani, fratii mei, TREZITI-VA! Guvernul boc si basescu, NE-AU CONDAMNAT LA MOARTE prin otravire cu INITIUM. Primele victime ale omenirii vor fi din randul romanilor. Initium produce cancerul de colon, care la populatia de peste 60 de ani, devine mortal in 1-2 ani in proportie de pesre 65%. DACA nu ACTIONAM ACUM la anul va fi mult prea tarziu. Eu am studiat efectul nociv al acestui produs cancerigen inventat de neonazistii din Germania, iar scopul acestora este uciderea a minim doua mikliarde de oameni de pe planeta. De ce s-a inceput cu ROMANIA? Cine sunt cei care ne-au vandut ca pe niste animale abatorului neonazist? Sunt cei care fara scrupule vor ca prin moartea a 2-3 milioane de romani, LOR sa li se ingroase conturile. Deocamdata, am aflat ca FUIA-ministrul agriculturii, cel care a distrus FUNDULEA, este un vajnic initiator, sustinator si semnatar al actului de genocid. Nice basescu si boc nu sunt straini de aceasta penibila vanzare a poporului roman. Ce i-a inrait pana intr-atat, ca sa ne ofere spre sacrificiu???