Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

2012-01-04 16:28

Ce este bun,de ce trebuie stricat??

Musafir

2012-01-04 16:29

"fara comentarii"

Musafir

#603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:29

#598: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

ce monopol omule?vrei sa spui ca la ora actuala nu exista privati cu servicii medicale?vrei sa spui ca arafat are monopol pe farmacii si spitale,pe ambulante?daca asta crezi tind sa cred ca esti undeva departe de romania.Iar privatii care imi platesc mie salariul beneficiaza de serviciile mele numai ca salariul meu nu este comparabil cu taxele pe care o sa le platesti la privat .

Musafir

2012-01-04 16:32

este unul din putinele lucruri care par a functiona bine in aceasta tara oropsita de oameni,nu de Dumnezeu

Musafir

2012-01-04 16:32

Nu se poate ca tot ce este bun sa dispara. Trebuie sa facem ceva, sa nu mai stam, putem incepe cu o semnatura. Spun NU desfiintarii serviciului SMURD

Musafir

#606 Re: Re: Re: Re: petitia mincinosului

2012-01-04 16:35

#600: un_informat - Re: Re: Re: petitia mincinosului

In primul rand trebuie sa te duca capul si sa interpretezi cuvintele desfintare smurd din acel elaborat proiect de lege si din gura lui Basescu,in al 2 lea rand cred ca mai politic decat seful ala psdist de la dsp de care ziceai ca e initiatorul petitiei  esti chiar dumneata dar probabil din partidul de guvernare.Si din cate mai vad din aceste comentarii in afara de dumneavoastra si inca 2 musafiri toti au inteles sensul mai putin voi.Oare 3909 semnaturi < 3?Din matematica mea nu.

Musafir

2012-01-04 16:39

Ar fi pacat ca una din cele mai mari realizari ale serviciilor medicale romanesti sa fie abandonata!

Musafir

2012-01-04 16:40

Haideti sa-i "SALVAM" pe cei ce ne salveaza vietile !!
un_informat

#609 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:41

#603: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

pai arafat are vreo treaba cu farmaciile sau cu spitalele? argumentul general este ca SMURD va disparea daca se va permite infiintarea de societati private care sa faca ce face SMURD-ul. momentan nu exista acest lucru de asta spun de monopol. acum ai inteles? :)

taxele pe care le platesc la clinicile private acum acopera serviciile de calitate oferite. cand un doctor ma cheama la ora 14 la cel tarziu 14:10 am intrat in cabinet. la stat stai cu orele si uneori se intampla ca respectivul doctor sa fie chemat in operatie sau urgente si ramai ca prostul. astea sunt diferentele. vrei gratis astepti dar nu garanteaza nimeni ca te primeste. la privat nici macar nu astepti.

eu nu am timp sa pierd prin spitale la mana unui bugetar. daca-mi permit acest lucru atunci folosesc privatul.

Musafir

2012-01-04 16:42

SMURD chiar intervine rapid si ajuta

Musafir

#611 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:47

#609: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Pai multumesc ca ai zis-o. Inseamna ca petitia este indreptatita pt ca intentia finala este ca societatile private sa ilocuieasca SMURDu si Ambulanta si sa ramanem fara ele si in locul lor cu comerciantii ca tine. Din cauza asta in propunerea de lege scrie de servicii de tip SMURD? ce inseamna servicii de tip SMURD? adica comerciantii ca tine vor scrie SMURD pe orice ambulanta si vor spune ca e ambulanta tip SMURD numai ca veti scrie cuvantul tip cu litere care se citesc cu lupa si SMURD cu litere care se vad de la 100 de metri. Este clar ce se doreste si tu chiar confirmi acest lucru. Din nou cum a mai zis cineva mai sus .. Hai SICTIR!

Musafir

2012-01-04 16:47

Din fericire nu am fost nevoita pana acum sa apelez la acest serviciu, dar apreciez munca acestor oameni minunati care lupta sa salveze vietile celor dragi noua.
Am incredere in acest sistem si ma gandesc cu groaza: Cine va raspunde la apelurile noastre,cu tot atata promptitudine, dupa liberalizarea sistemului medical de urgenta?

Musafir

2012-01-04 16:50

Guvernantii astia vor sa murim toti.... SMURD-ul este singurul serviciu care chiar functioneaza in tara asta... Rusine! in frunte cu primul spritar al tarii! :((

Musafir

2012-01-04 16:52

cum sa desfiintezi ceva ce este bun si care pana acum a salvat mii de vieti....???
cine este oare cretin sa faca asa ceva..????

Musafir

#615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

#609: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Deocamdata mana unui bugetar  de la SMURD(adica bugetari din astia care sug sangele celor din privat) ti se va intinde cand vei fi intr-o situatie critica! Bugetar pe care se pare ca-l dispretuesti,nu?

Musafir

#616 Re:

#613: -

Nu mai atacati politic va rog frumos. Denigrati petitia cu atacurile politice ieftine. Expuneti punctele de vedere fara atacuri politice!!!

Musafir

#617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:53

Crezi ca este un roman care isi doreste sa stea la coada la spital?eu nu cred.diferenta este prea mare intre dumneata si altii.vezi,la populatia noastra nu stiu cati isi permit acest lucru de a cotiza la privat, probabil un 20-30%.Clinici private exista nu de azi sau de ieri.Problema este ca prin aceasta lege nu se face altceva decat a duce in colaps sistemul public pentru ceilalti 70-80% care nu isi permit acele servicii de calitate din clinici private deoarece pensia sau salariul nu le ajung pentru asa ceva.Deci infiintarea concurentei nu exista deoarece este prezenta.Ceea ce se vrea este concurenta tot a SMURD nu cea a serviciilor de calitate.Asta implica dupa parerea mea o noua inginerie a guvernului si a unor influenti oameni cotizanti la partid de a face o caruta de bani tot pe spinarea statului si a cetateanului.

Musafir

2012-01-04 16:57

DONATI 2 % PENTRU SMURD

Musafir

2012-01-04 16:58

Munca doctorului Raed Arafat nu trebuie lasata sa se duca pe apa sambetei.
un_informat

#620 Re: Re: Re: Re: Re: petitia mincinosului

2012-01-04 16:59

#606: - Re: Re: Re: Re: petitia mincinosului

1. nu eu spuneam de seful psdist de la dsp. daca la fel ai citit si legea sanatatii atunci este explicabil :)

2. lucrez in privat si n-am facut parte niciodata dintr-un partid. insinuarile nu tin de cald argumentelor de fatatda.

3. faptul ca cei 4000 de oameni nu au citit noul proiect de lege nu inseamna ca au si dreptate. iti spun eu ca sunt alte 10000 care nu au semnat petitia si stiu ca nu se desfiinteaza niciun SMURD.

pe mine doar ma enerveaza cumplit cand se incearca manipularea. petitia spune negru pe alb ca noul proiect de lege desfiinteaza SMURD. am citit legea si nici vorb de asa ceva. am cerut initiatorului sa aduca argumente nu doar sa o dea in politica de sant. pana nu vad argumente care sa sustina titlul si rostul acestei petitii pt mine este o manipulare de doi bani.

respect SMURD-ul si daca era sa se desfiinteze cu adevarat semna de mult petitia. dar nu pot sa semenez ceva pana nu ma informez. din cei 3909 de "musafir" cum i-ai denumit, ce crezi ca alta informatie au in afara de textul petitiei??? niciuna!!!

acum cat ma duce pe mine capul tine de o evaluare obiectiva si profesionala, nu de frustarile tale, ok? :)

Musafir

2012-01-04 17:00

SMURD-ul NU trebuie desfiintat, trebuie sa existe un serviciu pentru populatie, este necesar sa investim in dezvoltarea lui , Viata este a noastra,trebuie sa ne-o protejam, o putem face cu ajutorul SMURD! Felicitari initiatorilor petitiei!

Musafir

2012-01-04 17:02

NU desfintarii serviciului public de urgenta - SMURD.
un_informat

#623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 17:04

#615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

de ce-mi rastalmaciti vorbele?

bugetarul ala de la smurd este condus de o mana forte precum Arafat. faptul ca s-a adaptat la procedurile, responsabilitatile si cerintele cerute de acel post si de acel manager are toata stima mea. dar bugetari precum cei de la SMURD nu prea gasesti prin Romania. de aceea sunt convins ca un sistem privat nu poate sa duca la desfiintarea lor.

nu au disparut spitalele de la stat cand au aparut cele private si daca e sa compar profesionalismul de acolo cu cel de la SMURD...

eu nu dispretuiesc bugetarii, ci aceia care vor totul gratis sau aceia care se tem de concurenta.

un_informat

#624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 17:08

#611: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

daca nu ai argumente evita dialogul golanesc.

de la se desfinteaza SMURD (nenorocire mare scrisa pe toate gardurile) am ajuns ca problema de fapt este ca si pe ambulantele/elicopterele celor privati va scrie tot servicii de tip smurd.

pai cum mai nene, pe astia ii agati pe strada ca pe taxiu? :)))))

esti fantastic, or sa aiba telefoane diferite si vei sti la cine suni...

incredibil... problema e ce vor scrie comerciantii pe ambulante. asta da argument... tu ai facut petitia? ca-mi pari cunoscut ca limbaj :)

imi suni a om care uraste capitalistii si nu vrei sa se bage nimeni in ce faci tu, dar te platit vrei sa te platim din banii de la stat... si tot tu ma iei pe mine cu hai sctir?

Musafir

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 17:15

#623: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Termina mai ca ne-ai impuiat capu deja. Deja scoti aberatii si prostii. Si armata e bugetara si Politia este bugetara si au problemele lor dar asta nu inseamna ca i bag privatul la concurenta pe fondurile lor. Americanii au facut-o in Iraq si au ajuns ca un soldat sa i coste 1000000 de dolari in loc de 400000 iar cand privatul a intrat , s-a laudat initial ca un soldat costa 200000 dolari. Dar asa cum se intampla de regula cu privatii astia, de la 200000 la 1000000 au gasit ei justificari ca sa ajunga acolo. Acum se investigheaza in SUA aceasta afacere. Nu m-ai convins si nici nu cred ca ai vreo sansa. Pa