Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

un_informat

/ #620 Re: Re: Re: Re: Re: petitia mincinosului

2012-01-04 16:59

#606: - Re: Re: Re: Re: petitia mincinosului

1. nu eu spuneam de seful psdist de la dsp. daca la fel ai citit si legea sanatatii atunci este explicabil :)

2. lucrez in privat si n-am facut parte niciodata dintr-un partid. insinuarile nu tin de cald argumentelor de fatatda.

3. faptul ca cei 4000 de oameni nu au citit noul proiect de lege nu inseamna ca au si dreptate. iti spun eu ca sunt alte 10000 care nu au semnat petitia si stiu ca nu se desfiinteaza niciun SMURD.

pe mine doar ma enerveaza cumplit cand se incearca manipularea. petitia spune negru pe alb ca noul proiect de lege desfiinteaza SMURD. am citit legea si nici vorb de asa ceva. am cerut initiatorului sa aduca argumente nu doar sa o dea in politica de sant. pana nu vad argumente care sa sustina titlul si rostul acestei petitii pt mine este o manipulare de doi bani.

respect SMURD-ul si daca era sa se desfiinteze cu adevarat semna de mult petitia. dar nu pot sa semenez ceva pana nu ma informez. din cei 3909 de "musafir" cum i-ai denumit, ce crezi ca alta informatie au in afara de textul petitiei??? niciuna!!!

acum cat ma duce pe mine capul tine de o evaluare obiectiva si profesionala, nu de frustarile tale, ok? :)